Смутили 2 вещи-
1. зарядное американское и нет переходника. Пытаюсь найти об этом инфу в описании лота, но нигде не сказано
Це має бути вказано в описі лота, або має бути фото де показана зарядка,якщо цього немає - можете вимагати заміну зарядного, або досилку перехідника
2. пересчитал сколько я заплатил- модем мне встал в цену Y грн. Созвонился с продавцом, и он подтвердил мои догадки- действительно из-за курса цена изменилась. И он говорит, мол об этом мне говорил по телефону, что всё будет стоить Z грн.
А от це вже є порушенням правил аукро, якщо вказана ціна, то Ви маєте платити лише ту ціну яка є в аукціоні, допускаю +0,5-1% на комісію привату, але все, що вищє то є порушення правил, тому вимагайте повернення коштів які Ви оплатили вищє названої суми. Ситуація звучить так - обман покупця. Але з Вами поговорили "Вєжліво" і Ви все їм перепросили, тобто потакаєте шахраям. Ви прийшли в супермаркет - бачите яйця за 15 грн десяток, з радості берете лоток, йдете на касу, а Вам кажуть (вєжліво так), що поки Ви йшли до каси, курс долара зріс, тому платіть вже по 30 грн. Ваша реакція? Напишете тут на форумі, що з Вами обійшлись "вєжліво" і Ви заплатили більше ? Не думаю
P.S.: почему в описаниях модемов (у многих продавцов) нет цены без подключения? Или хотя-бы упоминания, что без подключения дороже?
Тому що брехня у цих людей це норма життя, а це сумно...
но у того же Васыля- с такими вещами не сталкивался, в описании Васыль пишет: нужна сим, нет переходника на нашу вилку....
Тому, що є деякі принципи в житті - не займатись нечесною конкуренцією і не брехати покупцю! Це не складно, але гроши 95% продавцям CDMA на аукро затуманюють мозок і вони брешуть, брешуть, брешуть вважаючи, що на брехні казково розбагатіють - дуже хибна думка, до речі. У мене єдиного на аукро 2-х метрова ернетовська антена 21 ДБі - у всіх 24 Дб і люди мене питають - а чого ваша антена 21 Дб в таку ціну як у інших 24 Дб? Що мені відповісти? Але більшість не питають, а беруть "потужнішу" у "ушлих" продавців які не переймаються проблемами совісті, чєсті, гідності, але кожному своє.