Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Franklin U600 3G модем. В яке гніздо підключати зовнішню антену?  (Прочитано 19811 раз)

GaD311

• Активист
  • **
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei EC 306+Asus WL-330N3G & Huawei EC315
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: 3G Вiльний доступ
  • Антенна: 17 дб

ну у меня немного другой переходник, я покупал на аукро у продавца интернеточка, еще уточнял точно ли тот переходник, а то иногда не подходят... надо проверить с нормальной антеной и норм кабелем, я купил 2 метра 75 ом рг6, 3грн метр - медь, может кабель глушит сигнал ...
я теж купував два тижні назад в продавця інтернет точка. Брав сиеру 802 с переробленим виходом під антенну і франклін 600+ переходнік.
на другий день повернув назад продавцю франклін 600. Модем зовсім не сподобався.
поперше не працював показник RX2, що з антеною, що без неї.

при замірі швидкостей  на спідтесті  показники сиери 802 з антенною були 1.5 м\в, а франкліна 600 ( теж з антенною) лише 0.15 м\в.(відстань до вишки 10 км, антена 14 дб, час заміру приблизно 14.00)
Не можу зрозуміти чому цей франклін тикий слабкий. Можливо мені екземпляр бракований попався, а може у продавця вся партія така.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Перехідник схожий,але ми не продаемо перехідникі з пластиковими головками,вони не надійні і з часом тріскають,інтрнетточку знаю,трошкі "специфічний" продавець.

у меня то без пластика, только что еще один покупатель отписался -  у него вроде как тоже не работает, но вроде, антенну подключал в доме на открытое пространство не выносил, а в чем специфичность продавца ? ))

Ну,я думаю в тому,що він Вам продав не той перехідник :D Я з ним один раз пересікався,тому і кажу,що специфічний,але це не тема цього посту.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

ну у меня немного другой переходник, я покупал на аукро у продавца интернеточка, еще уточнял точно ли тот переходник, а то иногда не подходят... надо проверить с нормальной антеной и норм кабелем, я купил 2 метра 75 ом рг6, 3грн метр - медь, может кабель глушит сигнал ...
я теж купував два тижні назад в продавця інтернет точка. Брав сиеру 802 с переробленим виходом під антенну і франклін 600+ переходнік.
на другий день повернув назад продавцю франклін 600. Модем зовсім не сподобався.
поперше не працював показник RX2, що з антеною, що без неї.

при замірі швидкостей  на спідтесті  показники сиери 802 з антенною були 1.5 м\в, а франкліна 600 ( теж з антенною) лише 0.15 м\в.(відстань до вишки 10 км, антена 14 дб, час заміру приблизно 14.00)
Не можу зрозуміти чому цей франклін тикий слабкий. Можливо мені екземпляр бракований попався, а може у продавця вся партія така.
 Це Вам попався,або невдалий екземпляр,що мало вірогідно,але скоріш за все він був неправильно прошитий,бо вони прошиваються не так як всі модеми і не всі ділери-субділери це знають.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Доброго всім здоров"я.У нас була така ситуація з Franklin U600.Перша партія,яка до нас прийшла успішно працювада з адаптером від Franklin 301 (фото нижче).Прийшла друга партія модемів яка вже відмовилась працювати з цим адаптером,в результаті були закуплені адаптери саме для Franklin U600,але і ці адаптери не працювали і були поверненні постачальнику як дефектні чи непрацюючі.після того була закуплена третя партія адаптерів до Franklin U600,які працюють вже добре (на фото)
zahidcdma@gmail.com

GaD311

• Активист
  • **
  • Оффлайн Оффлайн

Коли я купував в Інтернетточці франклін 600+переходнік, то переходник був як у Вас на фото.  Перехідник працював нормально. Робив тест: без антенни сигнал по аксистелю був 95 дб, з антеною 79 дб.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Коли я купував в Інтернетточці франклін 600+переходнік, то переходник був як у Вас на фото.  Перехідник працював нормально. Робив тест: без антенни сигнал по аксистелю був 95 дб, з антеною 79 дб.
 А потім перестав працювати? Тоді,можливо,у Вас відламалось антенне гніздо,воно там досить ніжне,тому,своїм покупцям я рекомендую включати модем через коротенький фірмовий Y-образний ЮСБ подовжувач,щоб кабель з адаптером не висіли на модемі навантажуючи своєю вагою антенне гніздо.
zahidcdma@gmail.com

GaD311

• Активист
  • **
  • Оффлайн Оффлайн

А потім перестав працювати?
вище в гілці я написав чому повернув модем.

Lion777

• Гость

у меня такой же переходник, сегодня проверил в деревне скорость без антенны нормальная 1,6Мбит, но на антенну не реагирует никак, счас на даче 5 км от вышки, но внизу сигнал слабый -90дб на антенну зараза не реагирует, блин надеюсь поменяю на сиеру или новател вайфай

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

у меня такой же переходник, сегодня проверил в деревне скорость без антенны нормальная 1,6Мбит, но на антенну не реагирует никак, счас на даче 5 км от вышки, но внизу сигнал слабый -90дб на антенну зараза не реагирует, блин надеюсь поменяю на сиеру или новател вайфай
 Я вищє писав,що була партія модемів,яка працювала з адаптером від новател 2200,можливо це той випадок, крім того ці модеми програмуються не так як звичайні,можливо це якимось чином впливає на погану роботу з антеною?
zahidcdma@gmail.com

Lion777

• Гость

можливо, але щоб все це переірити багато замороки, погано, що нема зараз ще якогось модема щоб порівняти дані, можливо і антена у мене кривовата, доречі, попробуйте коли підключена зовнішня антена лодонями обхопити модем, чи погіршится сигнал у вас ?

novichok76

• Гость

Шановний Василь-Рівне, велика Вам подяка за налаштування роботи цього модему для роботи з антеною!!!Крім Вас ніхто не допоміг.
З повагою, новокаїрська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Херсонська область.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Шановний Василь-Рівне, велика Вам подяка за налаштування роботи цього модему для роботи з антеною!!!Крім Вас ніхто не допоміг.
З повагою, новокаїрська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Херсонська область.

Будь-ласка,завжди раді допомогти хорошим людям!  :)
zahidcdma@gmail.com