Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Franklin U600 3G модем. В яке гніздо підключати зовнішню антену?  (Прочитано 18763 раз)

igogoАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Franklin U600
  • Провайдер: Інтертелеком
  • Тариф: Дитячий

Franklin U600 Там є чотири отвори і два види конекторів.
В яке гніздо підключати зовнішню антену для 3G  від Укртелекому?

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip

Franklin U600 Там є чотири отвори і два види конекторів.
В яке гніздо підключати зовнішню антену для 3G  від Укртелекому?

Вот, но наверно от интертелекома ЗG
« Последнее редактирование: 18 Марта 2013, 18:57:24 от len_non »

igogoАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Бачив я цю фоту. Однак довіра до неї мала у мене.
1 Придбав конектор для 3G однак згідно фотки це конектор для 4G. Продавець божився що це іменно для 3G перехідник. Там конектори іншої конструкції.
2 У мене зараз приєднана антена до розєма WIMAX AUX ANT. Працює. Раніше не не конектилось узагалі, зара без проблем, правда макс швидкість 4кбіти, як кіт наплакав.

Тому цікавить досвіт колег. Не хочеться вишукувати інший конектор щоб "попробувати".

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

2 У мене зараз приєднана антена до розєма WIMAX AUX ANT. Працює. Раніше не не конектилось узагалі, зара без проблем, правда макс швидкість 4кбіти, як кіт наплакав.
Так як воно буде працювати коли ти сам кажеш що приєднано до ваймакс, бери модем в руки іди купуй нормальний перехідник, а не "продавець божився" малюнок взято з сайту котрий продає ці модеми так що я сумніваюсь що там невірно намальвано.

igogoАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

2 У мене зараз приєднана антена до розєма WIMAX AUX ANT.
Ну, при такому підключенні, наскільки я розумію, якість прийому не повинна би була змінитись.Якщо це WIMAX AUX ANT звісно.

бери модем в руки іди купуй нормальний перехідник
Ну це легко сказати. В реалі у місті тільки під замовлення і то неможливо подивитись що привезуть. Знову замовити, чекати, знову привезуть такий самий і що далі. Третій замовляти а вони від 45 грн.

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

2 У мене зараз приєднана антена до розєма WIMAX AUX ANT.
Ну, при такому підключенні, наскільки я розумію, якість прийому не повинна би була змінитись.Якщо це WIMAX AUX ANT звісно.

бери модем в руки іди купуй нормальний перехідник
Ну це легко сказати. В реалі у місті тільки під замовлення і то неможливо подивитись що привезуть. Знову замовити, чекати, знову привезуть такий самий і що далі. Третій замовляти а вони від 45 грн.
J Ось він у тебе такий?? Це забагато 45 можна взяти дешевше
« Последнее редактирование: 18 Марта 2013, 20:02:54 от len_non »

igogoАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

У мене такий. 45 то з доставками.
Там, наприклад, різні з однаковим  "Адаптер переходник к 3g CDMA модему Franklin U600".
На переписку не ведуться  :?)

igogoАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Наскільки я бачу мені тре ось такий. Хоча він підписаний іншим модемом. А на місці, у нас 60 грн, під замовлення.  :?)

simka

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +52/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Haier CE 81B /// Pantech 175
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: 3G Адреналин 60.

он подходит и для Франклинов 301 и для mifi 2200...может ещё для каких!

igogoАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

он подходит и для Франклинов 301 и для mifi 2200
Вибачаюсь. Ви пробували?
Продавець говорить, що вони несумісні. Інший продавець.

SerB

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +1/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: U600
  • Провайдер: IT

Разъем №1 - это вход для внешней антенны он же RX1, разъем №4 - это вход для второй внешней антенны он же RX2. Переходник который точно подходит к этим разъемам на фото.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Бачив я цю фоту. Однак довіра до неї мала у мене.
1 Придбав конектор для 3G однак згідно фотки це конектор для 4G. Продавець божився що це іменно для 3G перехідник. Там конектори іншої конструкції.

Тому цікавить досвіт колег. Не хочеться вишукувати інший конектор щоб "попробувати".
 Доброго всім здоров"я.У нас була така ситуація з Franklin U600.Перша партія,яка до нас прийшла успішно працювада з адаптером від Franklin 301 (фото нижче).Прийшла друга партія модемів яка вже відмовилась працювати з цим адаптером,в результаті були закуплені адаптери саме для Franklin U600,але і ці адаптери не працювали і були поверненні постачальнику як дефектні чи непрацюючі.після того була закуплена третя партія адаптерів до Franklin U600,які працюють вже добре (на фото)
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Lion777

• Гость

Всем привет, я новичек в cdma модемах )), вот на даче и в деревне решил сделать более менее нормальныый инет и решил для начала взять Franklin U600, в городе оказалось слабоватый сигнал хотя вышка 2км но дома перекрывают сигнал, по аксестелу 95 Дб в комнате - подключится к сети проблематично, на кухне 86 - терпимо, вот решил взять переходник на антенну, сделал самодельную антенну по типу харченко, подключил переходник но реакции почти ноль, возможно антенна криво сделанна, но даже когда пальцем касаюсь провода по аксестелу реакции ноль, померял тестером контакты антенного входа в модеме через переходник - контакта нету, должен ли быть контакт там или нет ? в телевизоре померял тестером , контакт есть ...

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Всем привет, я новичек в cdma модемах )), вот на даче и в деревне решил сделать более менее нормальныый инет и решил для начала взять Franklin U600, в городе оказалось слабоватый сигнал хотя вышка 2км но дома перекрывают сигнал, по аксестелу 95 Дб в комнате - подключится к сети проблематично, на кухне 86 - терпимо, вот решил взять переходник на антенну, сделал самодельную антенну по типу харченко, подключил переходник но реакции почти ноль, возможно антенна криво сделанна, но даже когда пальцем касаюсь провода по аксестелу реакции ноль, померял тестером контакты антенного входа в модеме через переходник - контакта нету, должен ли быть контакт там или нет ? в телевизоре померял тестером , контакт есть ...
 Доброго здоров"я.Перехідники на цей модем є 3-х видів і тількі один з них працює корректно,розмістіть фото адпатера.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Lion777

• Гость

плохое качество фото получается, плохо видно, если есть возможность, то выложите, пожалуйста, какой конектор должен быть, и вторая антенна RX2 молчит, хотя брал novatel u1000 для теста,  в нем этот параметр появлялся и пропадал.