Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Franklin U600 3G модем. В яке гніздо підключати зовнішню антену?  (Прочитано 19813 раз)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

плохое качество фото получается, плохо видно, если есть возможность, то выложите, пожалуйста, какой конектор должен быть, и вторая антенна RX2 молчит, хотя брал novatel u1000 для теста,  в нем этот параметр появлялся и пропадал.
 Тількі завтра зможу.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Lion777

• Гость

плохое качество фото получается, плохо видно, если есть возможность, то выложите, пожалуйста, какой конектор должен быть, и вторая антенна RX2 молчит, хотя брал novatel u1000 для теста,  в нем этот параметр появлялся и пропадал.
 Тількі завтра зможу.
ну завтра так завтра )), хотів купляти новател 2200, думаю, не блін )), попробую франклін ))). А то якось незрозуміло, чи то модем барахлить, чи перехідник не той... чи лижі не Їдуть )), також я пам"ятаю у вас на фото працював параметр RX2, і прошивка була інша, ось мої параметри, може щось дасть

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Це він у Вас ну кухні ?  І працює ??? При DRC=0 працює ?  :o
« Последнее редактирование: 04 Апреля 2013, 22:05:44 от Василь-Рівне »
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Lion777

• Гость

ні ))), інтернет через езернет порт, це він відключенний і це сигнал в кімнаті і сигнал 85Дб це він просто спить і такі дані, коли працює то 90-95 в кімнаті
« Последнее редактирование: 04 Апреля 2013, 22:08:22 от Lion777 »

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

ні ))), інтернет через езернет порт, це він відключенний і це сигнал в кімнаті

Ясно,а то я вже подумав,що тут якесь чудо сталося  :o З нормальним перехідником буде працювати і взагалі ці модеми доволі шустрі.
zahidcdma@gmail.com

Lion777

• Гость

треба було мені ще швидкість під 100Мбіт викласти )))) разом зі скріном аксестела )))

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

треба було мені ще швидкість під 100Мбіт викласти )))) разом зі скріном аксестела )))

Скріни і фото пропали,а результати тесту того ж 600-го є тут: http://netobzor.org/forum/index.php?topic=5084.0
zahidcdma@gmail.com

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip

« Последнее редактирование: 04 Апреля 2013, 22:55:55 от len_non »

Lion777

• Гость

Скріни і фото пропали,а результати тесту того ж 600-го є тут: http://netobzor.org/forum/index.php?topic=5084.0

так я читав, я також брав для тесту новател 1000, разом з франклин у600, різниці майже не було, сигнал був однаковій, навіть франклин показував 89дб, а новател 90-91дб

Lion777

• Гость

ну у меня немного другой переходник, я покупал на аукро у продавца интернеточка, еще уточнял точно ли тот переходник, а то иногда не подходят... надо проверить с нормальной антеной и норм кабелем, я купил 2 метра 75 ом рг6, 3грн метр - медь, может кабель глушит сигнал ...

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

ну у меня немного другой переходник, я покупал на аукро у продавца интернеточка, еще уточнял точно ли тот переходник, а то иногда не подходят... надо проверить с нормальной антеной и норм кабелем, я купил 2 метра 75 ом рг6, 3грн метр - медь, может кабель глушит сигнал ...
Так вот тот другой и не переключает на внешнюю антенну. :))

Lion777

• Гость

ну информация у вас откуда ? просто картинка из гугла или ? завтра пойду проверять в офис интертелекома, и надеюсь Василий выложит фото еще с ним сравню.

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

ну информация у вас откуда ? просто картинка из гугла или ? завтра пойду проверять в офис интертелекома, и надеюсь Василий выложит фото еще с ним сравню.
http://4cdma.kiev.ua/product/perekhodnik-pigtail-k-3g-modemu-franklin-u600-cdma сенред Васильових перехідників були і такі, там є пару зразків модемів , новіші не хотять працювати з тими перехідниками що у тебе, тобто там уже друга конструція гнізда ось і все.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

http://4cdma.kiev.ua/product/perekhodnik-pigtail-k-3g-modemu-franklin-u600-cdma сенред Васильових перехідників були і такі, там є пару зразків модемів , новіші не хотять працювати з тими перехідниками що у тебе, тобто там уже друга конструція гнізда ось і все.

Перехідник схожий,але ми не продаемо перехідникі з пластиковими головками,вони не надійні і з часом тріскають,інтрнетточку знаю,трошкі "специфічний" продавець.
zahidcdma@gmail.com

Lion777

• Гость

Перехідник схожий,але ми не продаемо перехідникі з пластиковими головками,вони не надійні і з часом тріскають,інтрнетточку знаю,трошкі "специфічний" продавець.
у меня то без пластика, только что еще один покупатель отписался -  у него вроде как тоже не работает, но вроде, антенну подключал в доме на открытое пространство не выносил, а в чем специфичность продавца ? ))