Очень хорошие коменты, благодарю за рекламу, но...
Теперь идем по порядку:
1. Программирование с образа слитого изначально...ух как))
2. 3-я минута, четко - где я выразился про "4 години часу"?
3. Конец 3-ей минуты, что отображается на Аксесстеле, одному "непонятно кому" известно, как и на всем видео в дальнейшем.
4. 5-я минута: при каких делах "не виденье модема компиком" к программе Аксесстел?
5. 6-я минута: режисер понятия не имеет что происходит)
6. 7:30, это один я заметил, что проверка имени пользователя и пароля ничего не изменила в трее справа? А был щелчек по Ентеру об отмене подключения?)) Нет появления заветных "компьютериков"))
?. 8:40, это где доказательство, что действительно инет от Интера, а не вафля сторонняя?
8. 9:45, это с каких пор, тестирование антенны происходит при не подключенном инете? Или пункт 5-й снова в действии?
9. с 11:30, как и показатели Аксесстеля, вообще не видны какие операторы отображаются.
10. Где упаковка всего?
Прошу разместить ссылку на данную тему с ютуба! А судить о правоте уже вам ребята-форумчане...
Віталій,весь перелік модемів які прийшли через рукі Олени,мають готові як Вм виразились образи,ми ж не теоретики,а більше практики,причому думаємо головою,а не іншим місцем і таким чиномспрощуємо і полегшуємо собв роботу.Відео зроблено поспіхом і вжорстких рамках відсутності часу,бо і вчора було багато замовлень,просто мені вже було не зручно без кінця переносити. Я від Вас не почув чогось вибачень,де вони? Почитайте свої коментарі і знайдете,що в день по Вашому, можна протестувати 1-2 модеми,а так як робочий день в середньому 9-ь годин мінус 1-а година на обід, лишається 8,ділимо на 2 виходить 4-и,чи в мене з математикою щось не так? На аксистеоі відображається все, що потрібно і думаю,що Вам те розповідати немає потреби.Я оговорився,так як модем зразу визначився і вона його вже прошила кьюпеесте,а потім витягнкла і вставила,а це не помітив. Віталік,Ви Фома не віруючий, для чого мені когось дурити? Я тут що,шось продаю,чи переконую Вас,чи Сергія брати у мене товар??? Чи Вам назвати наш тестовий номер,який ми постійно використовуємо на різних тарифах,а Ви,якщо Вам не має,що робити будете у біллінгу відслідковувати чи це дійсно так,більше того,я Вам скажу час підключення і тестування,тариф,а Ви глянете чи цей номер був включений в цей період,чи кращє хай Сергій гляне,бо Ви збрешете,скажете,що ні. Мова йшла не про тестування антену Віталік,що з Вами? Мова йшла
ПРО ТЕСТУВАННЯ 190-го МОДЕМУ !!! Яка упаковка,щє раз Вам повторюю,що мова йшла
ПРО ТЕСТУВАННЯ 190-го МОДЕМУ !!! чи Вам щє за ці 4-и хвилини його упакувати і зняти на відео? Після цього вже вгамуєтесь і вибачитесь? Чого Ви не хочете признати свій програш? Що мішає: корона,трон,понти,зіркі,звання модератора чи моя провінційність,перед якою Вам стидно вибачатись? Хоча свою помилку може визнати тількі сильна і розумна людина,шкода,що Ви до цієї категорії людства не відноситесь.