Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Проверка модема к продаже за 20 минут  (Прочитано 36093 раз)

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
Re: Проверка модема к продаже за 20 минут
« Ответ #90 : 23 Января 2013, 00:59:13 »

Мой личный рекорд 72) из них 50-т руимок + 6 моторов, но провести и подключить надо было все до вечера, а потом глаза чуток не видят при выходе на улицу, и ходишь как "кильцехвостый")) Померились пипитерами?))) Сколько там Вадимка говрил: 8-мь раз может))))

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #91 : 23 Января 2013, 06:26:30 »

Очень хорошие коменты, благодарю за рекламу, но...
Теперь идем по порядку:
1. Программирование с образа слитого изначально...ух как))
2. 3-я минута, четко - где я выразился про "4 години часу"?
3. Конец 3-ей минуты, что отображается на Аксесстеле, одному "непонятно кому" известно, как и на всем видео в дальнейшем.
4. 5-я минута: при каких делах "не виденье модема компиком" к программе Аксесстел?
5. 6-я минута: режисер понятия не имеет что происходит)
6. 7:30, это один я заметил, что проверка имени пользователя и пароля ничего не изменила в трее справа? А был щелчек по Ентеру об отмене подключения?)) Нет появления заветных "компьютериков"))
?. 8:40, это где доказательство, что действительно инет от Интера, а не вафля сторонняя?
8. 9:45, это с каких пор, тестирование антенны происходит при не подключенном инете? Или пункт 5-й снова в действии?
9. с 11:30, как и показатели Аксесстеля, вообще не видны какие операторы отображаются.
10. Где упаковка всего?

Прошу разместить ссылку на данную тему с ютуба! А судить о правоте уже вам ребята-форумчане...
 Віталій,весь перелік модемів які прийшли через рукі Олени,мають готові як Вм виразились образи,ми ж не теоретики,а більше практики,причому думаємо головою,а не іншим місцем і таким чиномспрощуємо і полегшуємо собв роботу.Відео зроблено поспіхом і вжорстких рамках відсутності часу,бо і вчора було багато замовлень,просто мені вже було не зручно без кінця переносити. Я від Вас не почув чогось вибачень,де вони? Почитайте свої коментарі і знайдете,що в день по Вашому, можна протестувати 1-2 модеми,а так як робочий день в середньому 9-ь годин мінус 1-а година на обід, лишається 8,ділимо на 2 виходить 4-и,чи в мене з математикою щось не так? На аксистеоі відображається все, що потрібно і думаю,що Вам те розповідати немає потреби.Я оговорився,так як модем зразу визначився і вона його вже прошила кьюпеесте,а потім витягнкла і вставила,а це не помітив. Віталік,Ви Фома не віруючий, для чого мені когось дурити? Я тут що,шось продаю,чи переконую Вас,чи Сергія брати у мене товар??? Чи Вам назвати наш тестовий номер,який ми постійно використовуємо на різних тарифах,а Ви,якщо Вам не має,що робити будете у біллінгу відслідковувати чи це дійсно так,більше того,я Вам скажу час підключення і тестування,тариф,а Ви глянете чи цей номер був включений в цей період,чи кращє хай Сергій гляне,бо Ви збрешете,скажете,що ні. Мова йшла не про тестування антену Віталік,що з Вами? Мова йшла ПРО  ТЕСТУВАННЯ  190-го  МОДЕМУ  !!! Яка упаковка,щє раз Вам повторюю,що мова йшла ПРО  ТЕСТУВАННЯ  190-го  МОДЕМУ  !!! чи Вам щє за ці 4-и хвилини його упакувати і зняти на відео?  Після цього вже вгамуєтесь і вибачитесь? Чого Ви не хочете признати свій програш? Що мішає: корона,трон,понти,зіркі,звання модератора чи моя провінційність,перед якою Вам стидно вибачатись? Хоча свою помилку може визнати тількі сильна і розумна людина,шкода,що Ви до цієї категорії людства не відноситесь.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #92 : 23 Января 2013, 07:34:46 »

Прошу разместить ссылку на данную тему с ютуба! А судить о правоте уже вам ребята-форумчане...

Віталік,я ж Вас попереджав,або Ви вибачаєтесь,або я викладу відео з відповідними коментарями,я чекав дуууууже довго,але вибачень так і не дочекався,більше того,Ви продовжували мене ображати,тому Вам було сказано - начувайтесь. Посилання на відео я вже викладав,будь ласка щє раз : http://youtu.be/kWPdAmbxnXA
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #93 : 23 Января 2013, 07:40:07 »

Нагадую щє раз-справедливі коментарі щодо Вашої особистості будуть видалені,мабудь разом і з відео, яке,як я вважаю,не представляє ніякої особливої цінності для людства одразу після того,як Ви признаєте свій програш і вибачитесь переді мною і працівниками Західсідіемей.
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #94 : 23 Января 2013, 10:13:40 »

А за что извинения приносить? От меня оскорблений не поступало, в отличии от в мою сторону. Выложено видео, в котором некая Олена что-то нажимает, что-то вставляет, что-то проверяет, при этом коментатор хаит мое имя в доль и поперек! От меня уже требуются извинения еще кому-то, а они то тут при чем? Математические расчеты это не что иное как плод воображения, от меня фразы о каких либо часах не было! К тестированию модема относилась проверка работоспособности с выносной антенной, если не в курсе, то проверка осуществляется при подключенном инете. Параметров Аксесстеля не видно, и нет возможности сделать выводы о правильности внесенных данных. Я не услышал также четких ответов на мой коментарий, по пунктам прошу.
Теперь про билинг, спасибо о напоминании, разве привязка есн к тестовому номеру с генерацией чапа не входит в потраченное время? Все это складывается в дополнительное время. Так что, я не могу признать данное видео, как исчерпывающее спор.

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip
« Ответ #95 : 23 Января 2013, 10:54:37 »

Василю з приводу Вашого відео: по перше: нічого толком не видно шо там Олена робить в аксестелі,  номер мав би бути не тестовим а новим тобто не використовуваним поясню чому: проводка по білінгу займе більше часу, перевірка модема з антеною мала б бути при включеному інтернеті.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #96 : 23 Января 2013, 11:15:09 »

Василю з приводу Вашого відео: по перше: нічого толком не видно шо там Олена робить в аксестелі,  номер мав би бути не тестовим а новим тобто не використовуваним поясню чому: проводка по білінгу займе більше часу, перевірка модема з антеною мала б бути при включеному інтернеті.
 Пробачте,але орендувати оператора з професійною HDTV технікою я не буду.Для того щоб визначити бачить модем антену чи ні не обов"язково його підключати до інтернету,достатньо прошити піерель оператора,щоб він не сканував всі частоти ,вірно ? А якщо і просканує то нічого страшного,це не наукові дослідження,а швидка передпродажна перевірка. Фундаментальними дослідження ми ,за браком часу,не займаємось. Ми займаєсь гуртовою і роздрібною продажею модемів і нам важливо,щоб покупці отримали якісний і перевірений товар,а фундаментальні дослідження це для науковців і ентузіастів.
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #97 : 23 Января 2013, 11:16:11 »

А за что извинения приносить? От меня оскорблений не поступало, в отличии от в мою сторону. Выложено видео, в котором некая Олена что-то нажимает, что-то вставляет, что-то проверяет, при этом коментатор хаит мое имя в доль и поперек! От меня уже требуются извинения еще кому-то, а они то тут при чем? Математические расчеты это не что иное как плод воображения, от меня фразы о каких либо часах не было! К тестированию модема относилась проверка работоспособности с выносной антенной, если не в курсе, то проверка осуществляется при подключенном инете. Параметров Аксесстеля не видно, и нет возможности сделать выводы о правильности внесенных данных. Я не услышал также четких ответов на мой коментарий, по пунктам прошу.
Теперь про билинг, спасибо о напоминании, разве привязка есн к тестовому номеру с генерацией чапа не входит в потраченное время? Все это складывается в дополнительное время. Так что, я не могу признать данное видео, как исчерпывающее спор.
 Віталій,якщо у Вас погано з пам"яттю подивіться свої коментарі в мою сторону. Якщо хамські зауваження Ви не вважаєте як такими,то це можливо рівень Вашого виховання і стиль життя,мені шкода,що Ви не розділяєте де нормальне спілкування,а де хамське.Щоб я не робив,як би Вам я не показував,що ми робимо,Ви би все одно знаходили би заціпки і вперто казали на чорне ,що то біле і навпаки,але і на сонці бувають плями (можливо я десь шось не так зняв і не зовсім правильно щось прокоментував). Ви таке знаєте? Вам вже люди на форумі,до яких я не маю ніякого відношення вказують на те,що Ви не праві,то які докази Ви хочете почути? Та ніяких? Бо,що Вам не доведеш,Ви того не сприймаєте, Ваше ЕГО набрало катастрофічних розмірів і витіснило з Вашої світлої голови рештки принципів порядності та самокритики. Тестовий номер був прошитий-всі це бачили,чап був отриманий,що ще не так ? Не признаєте,справа Ваша,будемо надалі рекламувати цей хороший сайт і Вас особисто,признаєте,тоді я виконаю свою обіцянку. Вважаю,що після цього мені не має смислу з Вами дискутувати по цьому питанню (поки не вибачитесь). Тому на Ваши коментарі в цій гілці,пробачте,але відповідати більше  не буду.
zahidcdma@gmail.com

Zheks

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +77/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Не требуется :)
  • Провайдер: Prosto.Net
  • Тариф: 1Gbit/s.
« Ответ #98 : 23 Января 2013, 11:20:01 »

Vitalik Не могу понять почему ты так прицепился? Куча ненужной инфы на форуме! Да Василь-Рівне может не делает всё по пунктом с каждым модемом но с парой модемов это сделать вполне реально! Зачем надо было это дурацкое пари? Что ты этим хотел доказать... Реально наехал на человека не за что! А главное чем дальше тем глупее эта ситуация становится. Может вы уже найдете точки соприкосновения?
Скоростной интернет - это когда файл проще загрузить заново, чем найти на жестком диске...

IT новости - Самое интересное в интернет мире!

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip
« Ответ #99 : 23 Января 2013, 11:22:55 »

Пробачте,але орендувати оператора з професійною HDTV технікою я не буду
Ацього і не потрібно робити в інтернеті є безліч програм для знімання відео з екрану.
« Последнее редактирование: 23 Января 2013, 11:25:56 от len_non »

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #100 : 23 Января 2013, 11:30:20 »

Пробачте,але орендувати оператора з професійною HDTV технікою я не буду
Ацього і не потрібно робити в інткрнеті є безліч програм для знімання відео з екрану.
 Але ж Віталік захотів камерою у реальному часі! Це була його умова! А взагалі я вважаю,що  Zheks правий :А главное чем дальше тем глупее эта ситуация становится. Может вы уже найдете точки соприкосновения? І дійсно ця ситуація засмічує форум і не вносить в нього ніякого конструктиву.Єдине позитив,я дуже надіюсь,що після цього випадку Віталік все ж-таки буде більш ввічливо спілкуватись з новачками. Та і статус модератора до цього  зобов"язує !!!
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #101 : 23 Января 2013, 11:41:36 »

Жень, ну вот и ты понял, к чему я вел, а было сказано про каждый модем. Не наезжал я не на кого, так, подискусировали и хватит.
Василь, видео было предложено тобой снять, а вышел хамский ролик, оставлять его или нет, твое личное дело, как и указывать что кому делать и какие обязанности выполнять. Здесь ставлю точку  *!!

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #102 : 23 Января 2013, 12:26:51 »

Жень, ну вот и ты понял, к чему я вел, а было сказано про каждый модем. Не наезжал я не на кого, так, подискусировали и хватит.
Василь, видео было предложено тобой снять, а вышел хамский ролик, оставлять его или нет, твое личное дело, как и указывать что кому делать и какие обязанности выполнять. Здесь ставлю точку  *!!

Погано,що Віталік так і не зрозумів,що він не правий і не вибачився,хай це лишається на його совісті,можливо мені з ним щє прийдеться працювати по обладнанню,життя штука складна  *:)):)) Я готовий зняти це нікому не потрібне відео,але якщо за це мене попросить хтось із колег Віталіка по форуму. І взагалі цю тему після цього можна закрити як не потрібну.
zahidcdma@gmail.com

Бамовский

• Гость
« Ответ #103 : 23 Января 2013, 13:25:12 »

Погано,що Віталік так і не зрозумів,що він не правий.
Я например, тоже не зрозумів... O0

Поскольку Ваше видео, спор не решило, а скорее наоборот - вызвало кучу дополнительных вопросов.
К тому же, сложилось яркое впечатление, что основной целью данного ролика было не доказать что-либо по существу поднятого вопроса, а выплеснуть как можно больше нелицеприятных эпитетов  в адрес оппонента, вложившись в пресловутые 14 минут.

Последнее получилось, могу Вас поздравить...

Я готовий зняти це нікому не потрібне відео,але якщо за це мене попросить хтось із колег Віталіка по форуму.
Откуда готовы снять, с YouTube или только с форума?   
« Последнее редактирование: 23 Января 2013, 13:28:09 от Бамовский »

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #104 : 23 Января 2013, 16:24:43 »

Погано,що Віталік так і не зрозумів,що він не правий.
Я например, тоже не зрозумів... O0

Поскольку Ваше видео, спор не решило, а скорее наоборот - вызвало кучу дополнительных вопросов.
К тому же, сложилось яркое впечатление, что основной целью данного ролика было не доказать что-либо по существу поднятого вопроса, а выплеснуть как можно больше нелицеприятных эпитетов  в адрес оппонента, вложившись в пресловутые 14 минут.

Последнее получилось, могу Вас поздравить...

Я готовий зняти це нікому не потрібне відео,але якщо за це мене попросить хтось із колег Віталіка по форуму.
Откуда готовы снять, с YouTube или только с форума?

На скіліькі я зрозумів питання виникли у Вас і у Віталіка (що цілком зрозуміло).Більше ні у кого. Готовий зняти кругом,я не людина не склочна,тим більше,що свою правоту я довів,а чіплятись на кшалт : коли чап прошили,а чого погано видно,а чи інтертелеком дійсно підключили.....Коли конкретно Віталіку запропонував сказати номер ,час і дату підключення,щоб допустим Сергій перевірив чи було такє включення,то Віталік з цією своєю претензією промовчав.Боїться щє раз бути голословним і не правим ?   :D
zahidcdma@gmail.com