Знову не корректні спори,а Сергій інтертелеком для Вас ніхто
Вот трудный...
Василь-Рівне, не надо сюда впутывать Сергея, он говорил теоретически и в целом, и о себе!
Внимание любезный!
Мы же сейчас, обсуждаем конкретно ВАШЕ "КИНО", где главными героями являются, ВАША сотрудница ОЛЕНА и Ваш плохоусвояемый суржик за кадром.
Третьих лиц, я там не заметил
Так,а я кажу про себе і на підтвердження своїх слів я зняв відео,яке Ви всі просили. Мій суржик ( бачите спочатку картінка не сподобалась,тепер вже суржик,потім щє шось буде ) був в тональності Віталіка. Нашим героєм є не я і не Олена,а 190-й модем,який ми успішно протестували за 14-ь хвилин. Сумніваєтесь? Приїжджайте! Будете третьої особою

. Якщо Ви так цінуєте авторитет Віталія (нічого не маю проти) і підозрюєте мене у шахрайстві з вайфаєм приношу четвертий раз свою цитату,чого Ви,та інші сумнівающиєся її пропускають повз очі :
а чи інтертелеком дійсно підключили.....Коли конкретно Віталіку запропонував сказати номер ,час і дату підключення,щоб допустим Сергій перевірив чи було такє включення,то Віталік з цією своєю претензією промовчав.Боїться щє раз бути голословним і не правим ? Можливо Віталік Ваш друг,а друзів треба захищати,це правильно,тому я і запропонував на прохання досвідчених користувачів зняти це відео з YouTube. А з форуму хай знімають ті хто його туди виклав,чи можливо адміністратор. Чого Ви за нього не просите ?