Ну звичайно, звернутись за роз"ясненям до оператора важко, а заявляти на форумі - легко.
я гадав, що на те він форум, щоб заявляти в відповідній темі, чи

, а я порушив Ваш дорогоцінний спокій, якщо я звернусь до оператора, то можливо в одиничному випадку проблему вирішиться, а можливо не вирішиться тому, що оператор

Можливо стався збій системи при підрахунках (це ж не за одну ніч було використано 29 тис. Мб) потрібно запитати в того, хто має доступ до такої інформації. А хто має доступ? Я точно не маю, і напевно ніхто на цьому форумі немає, а тех підтримка має.
так, можливо, якщо на сервері сидить дід Василь і на туалетному папері веде підрахунок використаних мегабайтів, а збій сиситеми - це коли в дідуся Василя непередбачувано настигла діарея, то 29 тис. Мб велике число, та якщо є база даних, то збій системи всього на всього збій системи, де після перезавантаження в перемінній Валерій можна прочитати скільки залишилося Мубу, скільки коштів на рахунку, який тариф і т.д., уявіть собі, що дійсно стався збій системи і "мульйон" абонентів звернуться

до тех.підтримки із шаблоними відповідями...
А хто має доступ? Я точно не маю, і напевно ніхто на цьому форумі немає, а тех підтримка має.
раніше писали, що та, чи інша програмулінка має похибку, тому дана тема несенітниця, а тут ба яка кака.., йди до оператор і не займай нас тут, що не бач тема про карьбюратори велосипедні на одному колесі