Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Почему интертелеком ворует трафик?  (Прочитано 80803 раз)

Валерій

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +213/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: багато різних
  • Провайдер: Інтертелеком, Київстар, БіттерНет
  • Тариф: 3G Рішення, Безлім, Безмежний Дім
  • Антенна: Rnet 21dBі
Re: Почему интертелеком ворует трафик?
« Ответ #255 : 30 Августа 2015, 11:27:07 »

тех підтримка - це рудимент з яким я немаю бажання мати справу
Ну звичайно, звернутись за роз"ясненям до оператора важко, а заявляти на форумі -
агов, ерудити, чому мовчите, давайте пишіть, що торрент більше ніж потрібно використовує трафіка, чи ПЕР != 0, ах да, запамятував аргумент - це моє "житійо": 1МБ != 1000кБ і звідси така "бочина"...
легко.
Можливо стався збій системи при підрахунках (це ж не за одну ніч було використано 29 тис. Мб) потрібно запитати в того, хто має доступ до такої інформації. А хто має доступ? Я точно не маю, і напевно ніхто на цьому форумі немає, а тех підтримка має.

grifnetoff

• Гость
« Ответ #256 : 30 Августа 2015, 12:57:01 »

Ну звичайно, звернутись за роз"ясненям до оператора важко, а заявляти на форумі - легко.

я гадав, що на те він форум, щоб заявляти в відповідній темі, чи  тема закрыта), а я порушив Ваш дорогоцінний спокій, якщо я звернусь до оператора, то можливо в одиничному випадку проблему вирішиться, а можливо не вирішиться тому, що оператор O:-)
Можливо стався збій системи при підрахунках (це ж не за одну ніч було використано 29 тис. Мб) потрібно запитати в того, хто має доступ до такої інформації. А хто має доступ? Я точно не маю, і напевно ніхто на цьому форумі немає, а тех підтримка має.

так, можливо, якщо на сервері сидить дід Василь і на туалетному папері веде підрахунок використаних мегабайтів, а збій сиситеми - це коли в дідуся Василя непередбачувано настигла діарея, то 29 тис. Мб велике число, та якщо є база даних, то збій системи всього на всього збій системи, де після перезавантаження в перемінній Валерій можна прочитати скільки залишилося Мубу, скільки коштів на рахунку, який тариф і т.д., уявіть собі, що дійсно стався збій системи і "мульйон" абонентів звернуться --() до тех.підтримки із шаблоними відповідями...
А хто має доступ? Я точно не маю, і напевно ніхто на цьому форумі немає, а тех підтримка має.

раніше писали, що та, чи інша програмулінка має похибку, тому дана тема несенітниця, а тут ба яка кака.., йди до оператор і не займай нас тут, що не бач тема про карьбюратори велосипедні на одному колесі

Валерій

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +213/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: багато різних
  • Провайдер: Інтертелеком, Київстар, БіттерНет
  • Тариф: 3G Рішення, Безлім, Безмежний Дім
  • Антенна: Rnet 21dBі
« Ответ #257 : 30 Августа 2015, 13:05:15 »

Ну звичайно, звернутись за роз"ясненям до оператора важко, а заявляти на форумі - легко.

я гадав, що на те він форум, щоб заявляти в відповідній темі, чи  тема закрыта), а я порушив Ваш дорогоцінний спокій, якщо я звернусь до оператора, то можливо в одиничному випадку проблему вирішиться, а можливо не вирішиться тому, що оператор O:-)

так, можливо, якщо на сервері сидить дід Василь і на туалетному папері веде підрахунок використаних мегабайтів, а збій сиситеми - це коли в дідуся Василя непередбачувано настигла діарея, то 29 тис. Мб велике число, та якщо є база даних, то збій системи всього на всього збій системи, де після перезавантаження в перемінній Валерій можна прочитати скільки залишилося Мубу, скільки коштів на рахунку, який тариф і т.д., уявіть собі, що дійсно стався збій системи і "мульйон" абонентів звернуться --() до тех.підтримки із шаблоними відповідями...
А хто має доступ? Я точно не маю, і напевно ніхто на цьому форумі немає, а тех підтримка має.

раніше писали, що та, чи інша програмулінка має похибку, тому дана тема несенітниця, а тут ба яка кака.., йди до оператор і не займай нас тут, що не бач тема про карьбюратори велосипедні на одному колесі

Бла-бла-бла і ніякої конкретики.
Вести далі розмову не бачу сенсу

grifnetoff

• Гость
« Ответ #258 : 30 Августа 2015, 13:32:32 »

конкретику я навів вище, можу повторити є 30000Мб використав 10000Мб залишилось 20000Мб, а не те як рахує Бермудський лічильник: з 30000Мб використав 20726Мб і залишилось 4761Мб

terzik

• Гость
« Ответ #259 : 31 Августа 2015, 12:58:21 »

конкретику я навів вище, можу повторити є 30000Мб використав 10000Мб залишилось 20000Мб, а не те як рахує Бермудський лічильник: з 30000Мб використав 20726Мб і залишилось 4761Мб
а що за тариф? і коли підключались?

grifnetoff

• Гость
« Ответ #260 : 01 Сентября 2015, 06:48:26 »

а що за тариф? і коли підключались?
"100 дней 3G безлимита", ~ 100днів назад

terzik

• Гость
« Ответ #261 : 01 Сентября 2015, 10:52:35 »

"100 дней 3G безлимита", ~ 100днів назад
киньте номер у приват, я подивлюсь, що і коли використовувалось.

grifnetoff

• Гость
« Ответ #262 : 01 Сентября 2015, 18:54:08 »

киньте номер у приват, я подивлюсь, що і коли використовувалось.
я вдячний Вам за спробу допомогти, але не розумію, як це допоможе справі, адже 1Мб інформації = 1Мб і немає значення в якому форматі(jpg, avi, txt...) я, чи інший користувач запросив через сервер IT. Спробую навести приклад на електроенергії, припустим Ви з Х - виробником електроенергії склали угоду про те, що Х має забеспечити Вас 30000Вт/місяць, уявіть собі такий лічильник під кінець терміна, який Вас інформує про те, що з 30000Вт Ви використали 26696Вт і Ваш ліміт в поточному місяці використано, хіба лічильник "не паралельно", як Ви використали енергію("трансформулали" її - в механічну, чи іншу і з яким ККД)...

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #263 : 01 Сентября 2015, 21:20:37 »

Перепрошую, що встряваю, але тема терта-перетерта. Та не краде інтертелеком трафік, він йому нічого не вартує, це навіть не копійки!!! У них купа інших проблем, ну не буде Сорос в київських маршрутках по карманах шарити, ну не той рівень !!! Розумієте?
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

ВладимирИВ

• таких не берут в космонавты..
  • Новичок
  • *
  • Благодарность: +0/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei B593s-12
  • Провайдер: Лайфсел
  • Тариф: Лайфхак 2018
  • Антенна: "Стрела GSM" 15дб
  • упс...
« Ответ #264 : 02 Сентября 2015, 06:52:08 »

Перепрошую, що встряваю, але тема терта-перетерта. Та не краде інтертелеком трафік, він йому нічого не вартує, це навіть не копійки!!! У них купа інших проблем, ну не буде Сорос в київських маршрутках по карманах шарити, ну не той рівень !!! Розумієте?

супер!    ;D ;D ;D  понравился ответ!
да вот шел мимо.....

igrok

• Гость
« Ответ #265 : 02 Сентября 2015, 11:23:47 »

Давно заметил что списывает больше чем используеш(
http://prntscr.com/8bo629
и это постоянная история,  в среднем с 1000 МВ испльзуется 700-800 а списывает под 0.
Вижу что работники и сторонники яро доказывают обратное...но не собираюсь спорить, просто поддерживаю первый пост и подобного рода замечания.

grifnetoff

• Гость
« Ответ #266 : 02 Сентября 2015, 14:57:43 »

Розумієте?

чудово розумію, хіба може "барига-перекуп Мойша", чи "Василь-Криве" ганьбити комбасу по 35грн/кг, якою він заробляє собі на життя, торгуючи на базарі, звичайно ковбаска із чистого та свіжого мяса, ну не той рівень, як не як 89 level...
Та не краде інтертелеком трафік, він йому нічого не вартує, це навіть не копійки!!!

залізний аргумент, проти якого "не попреш", а чого вартують ювелірні крамниці злодіям, які обкрадають їх (юв. крамниці)?Для тих хто в танку, пост #262 перечитати тричі, особливо картинку :'(, якщо не зрозумілий факт вкрадених мегабайтів, в такому разі вчіть пост #262 на память ;D ;D ;D

ШУРИК

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +82/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: хуавей 315
  • Провайдер: Интертелеком, Аватор
  • Тариф: Online 150
  • Антенна: 14 дБ
  • Вам підморгує білочка?Задумайтесь :)
« Ответ #267 : 02 Сентября 2015, 15:51:09 »

Я не раз порівнював дані в асса і прогі NetWorx.Різниця +/- 50, більше не було.
C:-) 

ШУРИК

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +82/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: хуавей 315
  • Провайдер: Интертелеком, Аватор
  • Тариф: Online 150
  • Антенна: 14 дБ
  • Вам підморгує білочка?Задумайтесь :)
« Ответ #268 : 02 Сентября 2015, 16:22:49 »