Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Помощь с выбором оборудования  (Прочитано 12156 раз)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
Re: Помощь с выбором оборудования
« Ответ #30 : 01 Мая 2020, 10:22:28 »

От якби Юрій зробив на тому місці і в той же час заміри антени Стріла МІМО компанії RNeT і Петри і порівняв, тоді Ваше твердження були би актуальним, а так з розряду гумору приведеного вище. Без образ 

Так надайте йому екземпляр для вимірів. КСХ не обов"язково вимірювати на тому ж місці.
І то заміри не російської Петри, а Квадрату МІМО від RNeT. Дивіться уаважніше)
Юра з Рівного, має тут квартиру, в минулому році ми домовлялися зустрітися, я взявся його привезти, відвезти, а потім за мій рахунок ще і зводити на пиво. Він спочатку погодився, а потім просто проігнорував без пояснення причин. Тому лізти йому в одне місце без вазелину мені уже не хочеться. Я в курсі про квадрат, тому сказавши А треба казати В порівнявши дві антени, тоді і можна стверджувати чи здатна вона перекривати смугу 1700-2170 чи ні з КСХ менше 2  :)
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

ansilent

• Постоялец
  • Благодарность: +48/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #31 : 01 Мая 2020, 10:39:12 »

Я зним нормально домовився, переслав йому антену за його рахунок, він зробив виміри і опублікував їх. Може причина все ж не в Юрі  :)
І зарз ви схожі на того продаван з вашого ж повідомлення
... а якщо хтось буде гарантувати і рвати на собі рубаху на кшталт: чувак бєрі всьо будєт работать мамой клянусь, только купі, то я би дуже засумнівався би в професійних здібностях цього продавця.

Проведіть самі польові тести 2х антен, якщо немаєти приборів, опублікуйте результати - зробите собі й антені файну рекламу, купу замовників і плюсів у карму  :))
 тема закрыта)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #32 : 01 Мая 2020, 10:57:25 »

Я зним нормально домовився, переслав йому антену за його рахунок, він зробив виміри і опублікував їх. Може причина все ж не в Юрі  :)
І зарз ви схожі на того продаван з вашого ж повідомлення
... а якщо хтось буде гарантувати і рвати на собі рубаху на кшталт: чувак бєрі всьо будєт работать мамой клянусь, только купі, то я би дуже засумнівався би в професійних здібностях цього продавця.

Проведіть самі польові тести 2х антен, якщо немаєти приборів, опублікуйте результати - зробите собі й антені файну рекламу, купу замовників і плюсів у карму  :))
 тема закрыта)
Ні, не схожий, за мене це роблять вдячні покупці, які купують ці антени і тут, на форумі, викладають інфу про прекрасну роботу саме Стріла МІМО. Я зацікавлена особа, тому віри моїм тестам буде мало, як і я мало вірю тестам інших виробників антен, які їх тут викладають рекламуючи свою продукцію. Об'єктивними в цьому плані можуть бути лише незацікавлені покупці. Чи не так?  :)) Щодо Юри, міркую, тут в іншому питання - класова ненависть до більш успішних виробників і провал своєї виробничої програми. Хоча і не стверджую, можу і помилятись :)
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

LikrevАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Gpon | huawei ec315
  • Провайдер: Setka (Eurotranstelekom) | Intertelekom (в деревне)
  • Тариф: 20мбит | Онлайн 150
  • Антенна: 8dBi yagi
  • My life - my rules
« Ответ #33 : 01 Мая 2020, 11:12:01 »

Одне питання:
Чи це найкращий вибір при моїх умовах?
Моя скромна думка така - враховуючи відстань до БС, обмеженість у бюджеті, та дані нетмонітора ліпше буде взяти Стрілу-2 компанії RNeT, бо на моє переконання вони найкращі на ринку України, модем хуавей 3372 чи роутер хуавей 8372, або їх дешевші аналоги аж до евдолінків які зарекомендували себе досить непогано, якщо не забуду, викладу тест з робочого компіку. Не думаю, що купиши в рази дорожче обладнання отримаєте в рази більшу швидкість, на 10-20% можливо, але чи це принципово 20 Мбіт і 24 мегабіти переплативши за другий варіант декілька тисяч гривень?
У стріли 2 коофіцієнт посилення майже такий самий, 1дб не думаю, що грає якусь велику роль. Проте, головний аргумент, проти цієї антени, це відсутність МІМО.
1700-2170
А яку смугу перекриває. Головне, щоб на 1800 нормально працювала. А 3г зі своїм 2100 на відстані 6 км буде працювати і на цвях піднятий на 5м вгору..
Квадрат МІМО
Наскільки пам'ятаю, там коофіцієнт посилення всього 15дб, чого буде 100% мало.
Хоча, бачив в селі якусь панельку, схожу на mwtech, а вони всі 15 дБ йдуть, говорять нормально працює. Але вона знаходиться на підвищенні, тільки по землі різниця метрів 7...
Ваш Кирилл.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #34 : 01 Мая 2020, 11:21:23 »

А яку смугу перекриває.
Це секрет, його знає лише ansilent, але він нікому не скаже, бо ні в руках цю антену не тримав, ні вживу в очі ніколи не бачив і не тестував, але поради дає і про смуги пише. Дивно, правда?  :D
Головне, щоб на 1800 нормально працювала
Люди, в тому числі і на цьому форумі, писали, що дуже задоволені роботою антен як і Стріла - 2, так і Стріла МІМО RNet. Цитати з цього форуму: Рискнул я -купил у нашего всем знакомого форумчанина Василя антенну стрела МИМО от Rnet   +модем  Хуавей 3372 . Пакет  взял Киевстар 4g . Нахожусь почти на  краю  покрытия 4g -думал деньги на ветер будут.Но риск благородное дело . Вот что вышло- по описанию завода  вроде до 20 км  вытягивает....а там фиг его знает.У меня 12 км примерно до вышки .4G Киевстар фигачит зверски! http://netobzor.org/forum/index.php?topic=16954.60

zahidcdma@gmail.com

LikrevАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
  • My life - my rules
« Ответ #35 : 01 Мая 2020, 11:51:40 »

Нахожусь почти на  краю  покрытия 4g

А в мене його взагалі немає  :-*
І до найближчого пятна на карті покриття ще як до Києва раком...
Ось і думаю "стоит ли овчинка выделки". Адже витрачаючи такі кошти, хочеться мати хоть щось більш менш осудне.
І доречі, можливо хтось моє доступ до інформації про місцезнаходження БС, адже я визначав приблизне знаходження БС за картою покриття і сайтом (не пам'ятаю назви) де пишуть, в яких нп. є БС, яких операторів та на яких частотах. Здається десь тут на форумі бачив посилання.
Ваш Кирилл.

ansilent

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #36 : 01 Мая 2020, 12:49:21 »

Ні, не схожий, за мене це роблять вдячні покупці, які купують ці антени і тут, на форумі, викладають інфу про прекрасну роботу саме Стріла МІМО. Я зацікавлена особа, тому віри моїм тестам буде мало, як і я мало вірю тестам інших виробників антен, які їх тут викладають рекламуючи свою продукцію. Об'єктивними в цьому плані можуть бути лише незацікавлені покупці. Чи не так? 
Ні, це нетак! Люди, які залишили відгуки, не тестували інші антени.

Це секрет, його знає лише ansilent, але він нікому не скаже, бо ні в руках цю антену не тримав, ні вживу в очі ніколи не бачив і не тестував, але поради дає і про смуги пише. Дивно, правда? 
Василь, проти Стріли МІМО нічого не маю. Але з її конструкції ну ніяк вона не може перекривати 2 діапазони, максимум один з КСХ<2. По-перше подивіться компьютерні емуляції всіляких "Пушок". По-друге чому російські виробники типу Бестера, які вже на ринку антен побільше RNet, не роблять широкосмугові БДМки, а тільки однодіапазонні?
Рекомендую Квадрат, тому що він перевірений на приладах і особисто. А ви даєте поради, зовсім не розуміючи технічну сторону питання. Вам би лише продати.

LikrevАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
  • My life - my rules
« Ответ #37 : 01 Мая 2020, 12:51:12 »

Рекомендую Квадрат
Який саме?
Ваш Кирилл.

ansilent

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #38 : 01 Мая 2020, 12:54:23 »

Який саме?
Той самий mwtech

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #39 : 01 Мая 2020, 13:00:58 »

Ні, не схожий, за мене це роблять вдячні покупці, які купують ці антени і тут, на форумі, викладають інфу про прекрасну роботу саме Стріла МІМО. Я зацікавлена особа, тому віри моїм тестам буде мало, як і я мало вірю тестам інших виробників антен, які їх тут викладають рекламуючи свою продукцію. Об'єктивними в цьому плані можуть бути лише незацікавлені покупці. Чи не так?

Ні, це нетак! Люди, які залишили відгуки, не тестували інші антени.

Це секрет, його знає лише ansilent, але він нікому не скаже, бо ні в руках цю антену не тримав, ні вживу в очі ніколи не бачив і не тестував, але поради дає і про смуги пише. Дивно, правда? 

Василь, проти Стріли МІМО нічого не маю. Але з її конструкції ну ніяк вона не може перекривати 2 діапазони, максимум один з КСХ<2. По-перше подивіться компьютерні емуляції всіляких "Пушок". По-друге чому російські виробники типу Бестера, які вже на ринку антен побільше RNet, не роблять широкосмугові БДМки, а тільки однодіапазонні?
Рекомендую Квадрат, тому що він перевірений на приладах і особисто. А ви даєте поради, зовсім не розуміючи технічну сторону питання. Вам би лише продати.
А я не рекомендую в даному випадку квадрат, а саме Стріла-2 і нікого не звинувачую тут в нерозумінні технічної стороні питання. Розкажіть тут всім, нерозумним, чому Стріла-2 буде неефективною. Дуже чекаю на відповідь. Я тут щось продаю? Дайте посилання де мої товари виставлені на продаж на сайті нетобзор. Якщо посилань не буде, значить Ви примітивний заздрісний балабол та хамло, який безпідставно обливає брудом інших і страшенно заздрить тим, хто своїм горбом та розумом заробляє хоч якісь кошти. Якось так  ?/?
zahidcdma@gmail.com

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
« Ответ #40 : 01 Мая 2020, 13:08:11 »

Оффтопик:
Василь-Рівне, у тебя в подписи все выше перечисленное есть)) Теперь обращение ко всем участникам дискуссии, человек попросил помощи, а вы в махач переходите, давайте поубавим пыл и перейдем больше к конкретике, чтобы потом никто не обижался на мои действия. Заранее благодарен за понимание.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #41 : 01 Мая 2020, 13:13:41 »

Оффтопик:
Василь-Рівне, у тебя в подписи все выше перечисленное есть)) Теперь обращение ко всем участникам дискуссии, человек попросил помощи, а вы в махач переходите, давайте поубавим пыл и перейдем больше к конкретике, чтобы потом никто не обижался на мои действия. Заранее благодарен за понимание.
Оффтопик:
Ок, я мовчу, далі без мене, тут одного глибоко розбирающогося вистачає порадника який за свої слова не відповідає нічим - ні товаром, ні репутацією, ні грошима, а просто хамські хейтить інших від заздрості - це підвищує, на його думку, його самооцінку.
zahidcdma@gmail.com

simka

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +52/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Haier CE 81B /// Pantech 175
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: 3G Адреналин 60.
« Ответ #42 : 01 Мая 2020, 13:18:51 »

Люди, які залишили відгуки, не тестували інші антени
Если б они стоили рублей 100  то я бы покупал каждую неделю минимум по антенне! И тестировал...а так я доверился опыту человека который не один год их продаёт и покупает тоже не абы у кого. Меня устраивает на 100 % работа этой  Стрелы. Что ещё надо ?

LikrevАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
  • My life - my rules
« Ответ #43 : 01 Мая 2020, 13:25:34 »

пользуюсь услугами ИТ, но категорически не хватает скорости.
Ось,зараз приїхав в село...
Не думаю, що це норм ситуація

https://www.speedtest.net/result/9368792533.png
Ваш Кирилл.

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
« Ответ #44 : 01 Мая 2020, 13:26:45 »

Оффтопик:
Ок, я мовчу, далі без мене, тут одного глибоко розбирающогося вистачає порадника який за свої слова не відповідає нічим - ні товаром, ні репутацією, ні грошима, а просто хамські хейтить інших від заздрості - це підвищує, на його думку, його самооцінку.

Оффтопик:
Та я же рот никому не затыкаю, просто тема про помощь переходит в спор, и я чуть останавливаю. Когда спор идет по делу, только ЗА! Но когда идет "чьи бандиты круче", не дает смысла топикстартеру, я про это. ansilent, не перегибай чересчур.