Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Помощь с выбором оборудования  (Прочитано 12150 раз)

ansilent

• Постоялец
  • Благодарность: +48/-0
  • Оффлайн Оффлайн
Re: Помощь с выбором оборудования
« Ответ #15 : 30 Апреля 2020, 21:14:31 »

Оффтопик:
скинув в ПМ

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #16 : 30 Апреля 2020, 21:23:48 »

Huawei ec315 антенна 8дби. По аксестелю данні непогані 58-70 показник сигналу та близько одного шуму
Непоганий роутер, але антена, на жаль, зовсім нікудишня. Шуми завеликі, якщо взяти антену з довжиною траверси 1,5 -2 метри, то можна зачепити саме ту БС, де буде найвища швидкість, та і з прошивкою 315-го невідомо хто і як прошивав і чи працює він реально в ревбі на трьох каналах.
Це як 0_о?
Та от так - час від часу лайф таке викидає, але це, на жаль, не відповідає дійсності, через трішки переміряєте і побачите в разів 10 меншу, але вже реальну швидкість
Мав на увазі, брати обладнання 4г, чи 3г на такій то відстані..
Ну, як правило, 3Ж більш стабільно працює в умовах поганого  сигналу, тим більше, що сучасні роутери і модеми на 3Ж здатні до 42 Мбіт давати, а це як би з головою вистачає для любих завдань
І що краще стріла мімо чи квадрат?
На відстані в 15 км однозначно, що Стріла
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #17 : 30 Апреля 2020, 21:26:06 »

Думаю, річ про таку антену.
Так, це вона і ціна тут явно не 600 грн
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

LikrevАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Gpon | huawei ec315
  • Провайдер: Setka (Eurotranstelekom) | Intertelekom (в деревне)
  • Тариф: 20мбит | Онлайн 150
  • Антенна: 8dBi yagi
  • My life - my rules
« Ответ #18 : 30 Апреля 2020, 21:52:05 »

Huawei ec315 антенна 8дби. По аксестелю данні непогані 58-70 показник сигналу та близько одного шуму
Непоганий роутер, але антена, на жаль, зовсім нікудишня. Шуми завеликі, якщо взяти антену з довжиною траверси 1,5 -2 метри, то можна зачепити саме ту БС, де буде найвища швидкість, та і з прошивкою 315-го невідомо хто і як прошивав і чи працює він реально в ревбі на трьох каналах.
Це як 0_о?
Та от так - час від часу лайф таке викидає, але це, на жаль, не відповідає дійсності, через трішки переміряєте і побачите в разів 10 меншу, але вже реальну швидкість
Мав на увазі, брати обладнання 4г, чи 3г на такій то відстані..
Ну, як правило, 3Ж більш стабільно працює в умовах поганого  сигналу, тим більше, що сучасні роутери і модеми на 3Ж здатні до 42 Мбіт давати, а це як би з головою вистачає для любих завдань
На відстані в 15 км однозначно, що Стріла
На всіх ближніх бс така завантаженість. Дві в 10-15км та одна в 25, усюди, зараз швидкість близько 300кбіт
Не бачу сенсу щось мудрити з ІТ.
А в рев б модем працює, раніше вночі було 6-8мбіт
Чи достатньо буде на такій відстані антени, яку я скинув? І чому саме стріла, якщо можна взяти панельку з таким самим коофіціентом посилення. Через направленість?
Як на тій стрілі працює МІМО? Наскільки я знаю, МІМО технологія це 2 рознесених елементи з перпендикулярною поляризацією. Я не бачу там таких елементів...
Вибачте за таку кількість запитань, але хочеться зробити найкращий вибір.
Дякую.
Ваш Кирилл.

Forpost

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +12/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei E3371
  • Провайдер: не Intertelecom
  • Тариф: Безлимит
« Ответ #19 : 30 Апреля 2020, 22:03:14 »

В інших магазинах Стріла-4 - трохи більше 500 грн, а Стріла МІМО трохи більше 600
Розумієте в чому проблема - от Ви бачите в 10-и магазинах Стрілу за 500 грн, ВАУ КЛАС - купую. Такий весь радісний дзвоните в один, другий, п'ятий, дев'ятий, а Вам кажуть - нема, ця об'ява стара і т.і.. А от в десятому таки є, правда в зв'язку з тим і тим ціна не 500, а скажімо 650 грн, а Стріла МІМО відповідно не 600, а 820 грн. Такі, на жаль, реалії. Звідки інфа - змушений моніторити ринок, така у мене робота, та і ситуацію на заводі знаю, сьогоднішне моє замовлення поставлено у чергу на 20 червня

Стучав вам в ваібер десь два місяці. Так і не дочекався антену. Тож простіше купити навіть за 800

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #20 : 30 Апреля 2020, 22:08:00 »

Чи достатньо буде на такій відстані антени, яку я скинув?
Цього Вам не скаже ніхто, бо впливає купа факторів, які на відстані всі прорахувати неможливо, а якщо хтось буде гарантувати і рвати на собі рубаху на кшталт: чувак бєрі всьо будєт работать мамой клянусь, только купі, то я би дуже засумнівався би в професійних здібностях цього продавця.
І чому саме стріла, якщо можна взяти панельку з таким самим коофіціентом посилення. Через направленість?
Відстань немала, а Стріла має вищий коеффіцієнт підсилення і її точніше можна налаштувати на БС.
Як на тій стрілі працює МІМО? Наскільки я знаю, МІМО технологія це 2 рознесених елементи з перпендикулярною поляризацією. Я не бачу там таких елементів...
Ой, я цілу тему накнопав - більш розумні люди за мене тут все написали (тільки Юра в цій темі трішки занадто агресивний, але то таке, не беріть до уваги :))): http://netobzor.org/forum/index.php?topic=16954.msg164605#msg164605
Вибачте за таку кількість запитань
Геть не бачу від Вас нічого такого за що потрібно перепрошувати  O0
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #21 : 30 Апреля 2020, 22:09:59 »

Стучав вам в ваібер десь два місяці. Так і не дочекався антену. Тож простіше купити навіть за 800

Стукайте в понеділок, на 99% вже мають бути, вище, на форумі, пояснив причини  sk
zahidcdma@gmail.com

LikrevАвтор темы

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Gpon | huawei ec315
  • Провайдер: Setka (Eurotranstelekom) | Intertelekom (в деревне)
  • Тариф: 20мбит | Онлайн 150
  • Антенна: 8dBi yagi
  • My life - my rules
« Ответ #22 : 30 Апреля 2020, 23:21:10 »

Чи достатньо буде на такій відстані антени, яку я скинув?
Цього Вам не скаже ніхто, бо впливає купа факторів, які на відстані всі прорахувати неможливо, а якщо хтось буде гарантувати і рвати на собі рубаху на кшталт: чувак бєрі всьо будєт работать мамой клянусь, только купі, то я би дуже засумнівався би в професійних здібностях цього продавця.
І чому саме стріла, якщо можна взяти панельку з таким самим коофіціентом посилення. Через направленість?
Відстань немала, а Стріла має вищий коеффіцієнт підсилення і її точніше можна налаштувати на БС.
Ой, я цілу тему накнопав - більш розумні люди за мене тут все написали (тільки Юра в цій темі трішки занадто агресивний, але то таке, не беріть до уваги :))): http://netobzor.org/forum/index.php?topic=16954.msg164605#msg164605
Вибачте за таку кількість запитань
Геть не бачу від Вас нічого такого за що потрібно перепрошувати  O0

Якщо чесно, не виніс майже ніякої корисної інформації для себе з цієї теми :(
Одне питання:
Чи це найкращий вибір при моїх умовах?
Параболи ре враховуємо, не підходять за бюджетом.
Оффтопик:
вибачте за цитування усього посту, з мобільного не виходить по іншому чомусь.
Ваш Кирилл.

Mr.Alex

• WhatsApp: 066-2552121
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.
« Ответ #23 : 01 Мая 2020, 00:13:13 »

Оффтопик:
вибачте за цитування усього посту, з мобільного не виходить по іншому чомусь.
усе входить та виходить, аби було бажання. :)
P.S. написано з Moto G XT-1031. :))

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #24 : 01 Мая 2020, 07:23:48 »

Одне питання:
Чи це найкращий вибір при моїх умовах?
Моя скромна думка така - враховуючи відстань до БС, обмеженість у бюджеті, та дані нетмонітора ліпше буде взяти Стрілу-2 компанії RNeT, бо на моє переконання вони найкращі на ринку України, модем хуавей 3372 чи роутер хуавей 8372, або їх дешевші аналоги аж до евдолінків які зарекомендували себе досить непогано, якщо не забуду, викладу тест з робочого компіку. Не думаю, що купиши в рази дорожче обладнання отримаєте в рази більшу швидкість, на 10-20% можливо, але чи це принципово 20 Мбіт і 24 мегабіти переплативши за другий варіант декілька тисяч гривень?
zahidcdma@gmail.com

ansilent

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #25 : 01 Мая 2020, 09:21:18 »

Розумієте в чому проблема - от Ви бачите в 10-и магазинах Стрілу за 500 грн, ВАУ КЛАС - купую. Такий весь радісний дзвоните в один, другий, п'ятий, дев'ятий, а Вам кажуть - нема, ця об'ява стара і т.і.. А от в десятому таки є, правда в зв'язку з тим і тим ціна не 500, а скажімо 650 грн, а Стріла МІМО відповідно не 600, а 820 грн. Такі, на жаль, реалії. Звідки інфа - змушений моніторити ринок, така у мене робота, та і ситуацію на заводі знаю, сьогоднішне моє замовлення поставлено у чергу на 20 червня
Розумієте, магазин перевірений, частенько там купую і якщо товар помічений "в наявності" - то він дійсно в наявності. За 3 роки співпраці мені ніразу не сказали, що товару немає. До того-ж цей магазин у Вінниці і с схоже, що вони тісно співпрацюють з компаниєю RNet (як теж Вінницька), тому що має практично весь асортимент антенн. В понеділок для цікавості зателефоную і уточню.
Що до ситуації черги  у RNet - мені теж відомо.
А реалії такі, що на фоні дефіциту і карантину більшість дилерів просто наживається на цьому, завищуючи ціну без підстави...

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #26 : 01 Мая 2020, 09:44:51 »

Розумієте, магазин перевірений, частенько там купую
Та без проблем, але чому така секретність, я так розумію що мова йде про скаймастер? Так в них наразі нічого не має лише Стріла-4 по  не надто дешевій ціні - 610 грн
А реалії такі, що на фоні дефіциту і карантину більшість дилерів просто наживається на цьому, завищуючи ціну без підстави...
Розумію Вашу класову ненависть до людей з бізнесу, але хочу спростувати Вашу думку щодо наживи - вони ледве виживають, а ціна підвищується тому, що :
1. Завод регулярно піднімає ціни в зв'язку з постійним законодавчими сюрпризами слуг народу, турборежимами та скаженими принтерами
2. Товару катастрофічно не вистачає, тому мало хто робить гуртові знижки.
3. Грамотна маркетингова політика виробника до недопущення демпінгу серед ділерів і в результаті втрати інтересу до бренду. Тобто завод дає мінімальні роздрібні ціни, нижче яких ти не маєш права продавати. Цей ділер, час від часу, грішить демпінгом, завод його попереджає і він блискавично змінює ціни, бо нікому не хочеться втратити ділерство. Тобто Ваш допис, може бути прочитаний представниками виробника і ділер може бути серйозно покараний. Тому дають Вам знижку, тихенько радійте собі і нікому, ніде про це не рапортуйте, бо залишитесь і без знижки, і без свого 3-х річного постачальника  :))
zahidcdma@gmail.com

ansilent

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #27 : 01 Мая 2020, 09:52:17 »

Враховуючи конструкцію Стріли МІМО можна сказати, що вона не здатна перекрити всю смугу 1700-2170 МГц з КСХ<2.
А ось Квадрат МІМО - це копія російської Петри, яка досить добре зарекомендувала себе на ринку. Її конструкція здатна перекрити смугу 1700-2170 МГц. Юрій робив виміри мого екземпляру https://ypylypenko.livejournal.com/92586.html

Та без проблем, але чому така секретність, я так розумію що мова йде про скаймастер?
Секретності ніякої немає. Кому потрібно можу написати в ПМ. І ні, це не скаймайстер.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #28 : 01 Мая 2020, 10:05:05 »

Враховуючи конструкцію Стріли МІМО можна сказати, що вона не здатна перекрити всю смугу 1700-2170 МГц з КСХ<2.
А ось Квадрат МІМО - це копія російської Петри, яка досить добре зарекомендувала себе на ринку. Її конструкція здатна перекрити смугу 1700-2170 МГц. Юрій робив виміри мого екземпляру
У мужчин деревни Вилларибо длина члена 15 см, а в Виллабаджо - 25 см.
Потому что в Вилларибо делали замеры, а в Виллабаджо проводили опрос.
От якби Юрій зробив на тому місці і в той же час заміри антени Стріла МІМО компанії RNeT і Петри і порівняв, тоді Ваше твердження були би актуальним, а так з розряду гумору приведеного вище. Без образ  :)
zahidcdma@gmail.com

ansilent

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #29 : 01 Мая 2020, 10:11:05 »

От якби Юрій зробив на тому місці і в той же час заміри антени Стріла МІМО компанії RNeT і Петри і порівняв, тоді Ваше твердження були би актуальним, а так з розряду гумору приведеного вище. Без образ 
Так надайте йому екземпляр для вимірів. КСХ не обов"язково вимірювати на тому ж місці.
І то заміри не російської Петри, а Квадрату МІМО від RNeT. Дивіться уаважніше)