Одне питання:
Чи це найкращий вибір при моїх умовах?
Моя скромна думка така - враховуючи відстань до БС, обмеженість у бюджеті, та дані нетмонітора ліпше буде взяти Стрілу-2 компанії RNeT, бо на моє переконання вони найкращі на ринку України, модем хуавей 3372 чи роутер хуавей 8372, або їх дешевші аналоги аж до евдолінків які зарекомендували себе досить непогано, якщо не забуду, викладу тест з робочого компіку. Не думаю, що купиши в рази дорожче обладнання отримаєте в рази більшу швидкість, на 10-20% можливо, але чи це принципово 20 Мбіт і 24 мегабіти переплативши за другий варіант декілька тисяч гривень?
У стріли 2 коофіцієнт посилення майже такий самий, 1дб не думаю, що грає якусь велику роль. Проте, головний аргумент, проти цієї антени, це відсутність МІМО.
1700-2170
А яку смугу перекриває. Головне, щоб на 1800 нормально працювала. А 3г зі своїм 2100 на відстані 6 км буде працювати і на цвях піднятий на 5м вгору..
Квадрат МІМО
Наскільки пам'ятаю, там коофіцієнт посилення всього 15дб, чого буде 100% мало.
Хоча, бачив в селі якусь панельку, схожу на mwtech, а вони всі 15 дБ йдуть, говорять нормально працює. Але вона знаходиться на підвищенні, тільки по землі різниця метрів 7...