Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Коронавирус по городам в Украине  (Прочитано 83560 раз)

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!

Да, немного паника началась, и было бы глупо, не затронуть данную тему. Давайте делится что реально происходит в разных населенных пунктах Украины со сложившейся ситуацией. А может присоединятся с других стран, тоже будет возможно полезно.
Предлагаю без паники, ужастиков и прочего, описывать ситуацию происходящую в населенном пункте, где находитесь. Возможно чуть страшно, а может и наоборот иногда комично. В любом случае, думаю будет намного правдивей информация, нежели это подают СМИ.
Что происходит, какие методы используются и прочие факты. Естественно стараемся без политики, но если инфа полезная действительно, то приветствуется. Возможно кому нужна помощь, пусть даже советом, обращаемся в теме.
Кто меня знает, более менее хорошо, то в курсе о том, что я связан с группой людей, практикующие нетрадиционную медицину. Данные люди продлили значительно жизнь моему отцу (двойной рак), от них рекомендация пошла следующая: https://metra.net.ua/profilaktike-koronavirusa/. Не знаю, поможет, не поможет, но логика в мышлении просматривается. В общем объединяемся и действуем сообща.
Первое сообщение / Продолжение темы 

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
Re: Коронавирус по городам в Украине
« Ответ #240 : 19 Апреля 2020, 16:05:15 »

Христос Воскрес!
И Вам не хворать.
Еммм ... у всьому християнському світі прийнято відповідати : Воістину Воскрес! Ви не християнин?
Нате вот, лечитесь от безграмотности:
По пам'яті нібито параноїдальні прояви на початковій стадії можна вилікувати ... а от хамство точно невиліковне і хочеться оце людям в такий День?  :o
Обратите внимание на Основную часть и Заключение (пункт 2 и3)
Про частоту 60Мгц, с понедельника, ещё таблеток Вам подкину... сегодня Божий день.
Дякую, мені не потрібно, немає проблем з розладами психіки  :) та і тема тут про коронавірус, краще докладніше вивчіть шляхи розповсюдження інфекційного агенту коронавірусу через БС 5G і розпишіть тут, щоб вже остаточно розставити всі крапки над І в сенсі ху зі ху  :D
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Legogo

• Постоялец
  • Благодарность: +17/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei E8372h-153
  • Провайдер: Киевстар VPN
« Ответ #241 : 19 Апреля 2020, 17:16:01 »

https://www.bfm.ru/news/436798

Видел я всяких умников, но таких как Василий-провокатор - не видал.
Вы сами то читаете, что пишите.
Или чукча писатель, чукча не читатель.
Прости господи.
Или люди в Швейцарии и Британии глупее, чем Василь з Рівне.

Всё. Дальше по теме.

Legogo

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #242 : 19 Апреля 2020, 22:54:29 »

Извесный в Украине адвокат, который освещает для людей многие вопросы.
Просмотрите все его видео. Толковий парень. Предлагаю ознакомится.
Смотрите, анализируйте, проверяйте, изучайте статистику и как любит говорить этот адвокат "слідкуйте за руками".
То есть, раз что то делается, то смотрите кому это вигодно и куда идут деньги.
Это публикую для всех.... и нашему Психіатру із Рівне, тоже, вот ему:

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

И не забывайте, что Трамп дал указание прекратить финансирование ВОЗ (где Билл Гейтц в доле) и что сказал
профессор, Нобелевский лауреат за открытие вируса СПИДа Люк Монтанье. (смотрите в теме)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #243 : 20 Апреля 2020, 07:13:13 »

Или люди в Швейцарии и Британии глупее, чем Василь з Рівне.
В мене лише одне питання - це Ви про людей які нищать станції 5G? Ви також впевненені, що саме ці станції  росповсюджують коронавірус? Цікавить проста відповідь : так чи ні?
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #244 : 20 Апреля 2020, 08:07:42 »

Оффтопик:
https://cyberleninka.ru/article/n/nekotorye-problemnye-voprosy-elektromagnitnoy-ekologii-cheloveka/viewer

Швиденько, через слово, прочитав. Слово "може" тут основне, тобто автор допускає можливі зміни як в кращу так і в гіршу сторону. Свої думки щодо цього розписувати не буду, нема ні часу, ні бажання, тим більше, що стаття замовна і науково-завуальовано рекламує якусь там московську фірму з їх біолокатором. Науковець акцентує увагу на частотах 300 - 3000 Мгц, тобто на тих частотах на яких працює наше беспровідне обладнання. І прочитавши фразу, ну наприклад : Гипокамп, сенсомоторная кора. Исследования ультраструктуры латералного гипоталамического поля вызвали деструктивные изменения аксодендритических синапсов – концентрацию синаптических везикулов центре пресинаптического отдела Ви це все зрозуміли  і з "скляним" поглядом відібрали у всіх в своїй сім'ї смартофони, модеми, роутери і з "остєрвєнєнієм" і з криком що вони : вызвали деструктивные изменения аксодендритических синапсов – концентрацию синаптических везикулв центре пресинаптического отдела кинули їх у піч чи розбили кувалдою?  :D Так було?  :)) А потім собі і всім рідним поробили шапочкі із фольгі бо ж навкруги вайфай який робить деструктивные изменения аксодендритических синапсов – концентрацию синаптических везикулов центре пресинаптического отдела. Вірно?  ;) А писати тут коли перестанете, бо якби інтернет провода випромінють, процесор на компіку випромінює, вентилятор, та і електропровода пульсують на частоті  о Боже 50 Гц!  ^-^
Legogo ця інформація для фахівців і критично її може оцінити лише фахівець певного рівня. Тому не займайтесь дурницями, а займайтесь своєю справою. От хто Ви по спеціальності, от там і удосконалюйтесь, а не лізте туди де Ви ні бельбеса не тямите.
P.S. Коли я вчився в мед. інституті в Пітері, я тримав в руках анатомічний атлас людини 18-го сторіччя. Так от будова людина за цих нещасних 200 років змінилася, в нас вже на так йдуть нерви, судини, а про лімфатичну систему я взагалі мовчу, там ... жєсть! Тобто людський організм активно пристосовується до нових реалій і дуже ефективно себе захищає навіть на анатомічному рівні не кажучи вже про інші. Є реальні факти: населення Землі росте просто шаленим темпами, тривалість життя також росте і особливо в розвинутих країнах де купа мобільніків, модемів, роутерів, тобто оці статті - страшилки суперечать реаліям. Тому, не беріть собі дурного в голову, займіться простими хатніми справами, почитайте класну книжку, подивіться хороший фільм, допоможіть старенькій сусідці і все буде добре. ХРИСТОС  ВОСКРЕС !
« Последнее редактирование: 20 Апреля 2020, 13:22:45 от Василь-Рівне »
zahidcdma@gmail.com

Legogo

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #245 : 20 Апреля 2020, 10:42:36 »

ХРИСТОС  ВОСКРЕС !

ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!

Василь я Вас розумію, Вам, як лікарю, хочеться поставити діагноз.
Дивіться на це питання ширше, не тільки через медичну призму.
Поцікавтесь, які ділянки мозку випромінюють частоту в міліметровому діапазоні і Вам багато чого стане зрозуміло.
Нам з Вами це не загрожує, а от дітям, особливо новонародженним……..
Цитата з посилання вище:
Алексей Бойко аналитик агенства MForum analitics
«Широкомасштабных исследований, что происходит с людьми в долгосрочной перспективе, нет и быть не может, потому что как их предполагается организовать?
 Мы подождем лет 10-20, пока будут проводиться такие исследования?
 С другой стороны, наиболее перспективным для внедрения 5G, особенно в центрах больших городов, считается диапазон миллиметровых волн — это 24 гигагерца, 26 и так далее, разные. И именно здесь сосредоточены опасения общественности. В принципе человечество сталкивается с СВЧ-излучением достаточно давно».

Повірьте на слово, деякі дослідженя в цьому напрямку вже є. І люди виходять, тому, що про це знають ті кому потрібно.

І нагадаю відому фразу: «Якщо у Вас немає параної, то це не значить, що за Вами ніхто не слідкує».
Ще цитата від академіка Вейна: «Якщо на автобусній зупинці зняти електороенцефалограмму у людей, які там стоять, то 97% покаже певну патологію»
Покійний політик Чечетов М.В. " Мы их развели как котят..."
...Для роздумів:
До того, як зявилося 3G, в моєму будинку та висотками що стоять поряд, було багато тарганів. У бабусь, тільки і розмов було, як їх травити. Дак от, після того, як поставили вишку і обладнання десь 800 метрів, а другу 500 метрів з другого боку будинку, таргани зникли. Я вже забув, як вони виглядають. Ну хіба що, в мене були таргани, не такі як в Рівне, то поділіться, як у Вас ведуть себе таргани. Зверніть увагу, я нікому не нвязую, що кому робити.
Давайте не будемо мірятися «у кого довше», а пропонувати різні точки зору на події, що відбуваються.
А до Вашої поради прислухаюся в тому плані, що дійсно, багато роботи, та потрібно її робити (чого і Вам бажаю), тільки ж повязали по руках і ногах… «метро закрито, в таксі не содють»

П.С….А по спеціальності я: «Спеціаліст широкого профілю»  :)
       Це повідомлення та відео вище, начебто і не має відношення до коронавіруса, але ж Василь ніяк не заспокоїться, що якісь там люди з низьким IQ, сміють лізти туди, де повинні розказувати або вони (з високим IQ) або тільки ті фахівці, на яких вони вкажуть.
Знову все по колу... Ммм, да...

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #246 : 20 Апреля 2020, 13:55:57 »

Оффтопик:
ХРИСТОС  ВОСКРЕС !
ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!

Вау - прогрес  ::)
Василь я Вас розумію, Вам, як лікарю, хочеться поставити діагноз.
Не хочу, хочу щоб всі люди були максимально здоровими
Повірьте на слово, деякі дослідженя в цьому напрямку вже є. І люди виходять, тому, що про це знають ті кому потрібно.
Не повірю, хоча би тому, що Ви не вчений і не маєте певного фахового рівня щоб це зрозуміти. А я розумію, бо друга моя спеціалізіція була раділогія, тобто лікар-радіолог. Це було вимушено, бо сталося Чорнобильска катастрофа і країна терміново потребувала відповідних фахівців, чому я про це пишу, бо мав допуск до секретної інформації і давав підписку про нерозповсюдження. І скажу Вам, що я реготав як з цієї всієї "суперсекретної" інформації, так і від того, що там засекречували. От і Вам раджу не брати до уваги міфи про "знають кому потрібно".
то поділіться, як у Вас ведуть себе таргани
Ніколи не було, приватний будинок, миші, які більш подібні до людей за будовою ніж таргани є, а от тарганів немає і ніколи не було, навіть до появи БС мобільного зв'язку, очевидно, що мишам всі ці "вбивчожахливі" види опромінення до вподоби. Таргани зараз, переважно, у голови переселилися  :D
Василь ніяк не заспокоїться, що якісь там люди з низьким IQ, сміють лізти туди, де повинні розказувати або вони (з високим IQ) або тільки ті фахівці, на яких вони вкажуть.
Слово IQ тут всіх зачепило, та лізьте куди завгодно, але не викладайте це на широкий загал не тямлячи в тому на певному рівні. Не можна наразі нагнітати обстановку та роздмухувати панічні настрої, це, до речі, переслідується законом.
А до Вашої поради прислухаюся в тому плані, що дійсно, багато роботи, та потрібно її робити (чого і Вам бажаю), тільки ж повязали по руках і ногах… «метро закрито, в таксі не содють»
По-моєму я тут вже писав, є така біржа контекту яка зветься Адвего https://advego.com/, десь років 7 тому я там пробував працювати, все нормально, гроші дійсно платять, кидалова немає. На цій біржі може заробити люба людина з любим рівнем знань. Мені вдавалося заробляти по 5$ в день  працюючи десь чотири дні на тиждень по півгодини, якщо працювати кожний день хоча би годинку, то 10 баксів на день можна заробити, а якщо цілий день, то тут вже все залежить від фаховості, таланту та інших речей. На інших форумах мені до цих пір дякують ті, яких я направив на цю біржу, люди пишуть, що легко заробляють на кожнорічну поїздку всієї своєї сім'ї на відпочинок до Туреччини чи Єгипту. Непогано як на мене. Спробуйте і дурні думки покинуть Вас - ГАРАНТУЮ !  :))
zahidcdma@gmail.com

Legogo

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #247 : 20 Апреля 2020, 14:36:33 »

Тут ситуація патова.
Далі, покаже тільки час.
... А те, що Христос Воскрес, Ваше "Вау" не має до цього ніякого відношення.  :)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #248 : 20 Апреля 2020, 15:09:54 »

Тут ситуація патова.

Тобто таки БС 5G розповсюджують коронавірус? Я правильно Вас зрозумів? Бо завдав пряме запитання, а відповіді все нема, чому ігноруєте, а не підтримуєте людей, цитата : Или люди в Швейцарии и Британии глупее, чем Василь з Рівне Га?  :)) Надайте зрештою пряму відповідь, а я розкажу про цих людей зі Швейцарії та Британії, ОК ? Бо бачу варіант онлайнзаробітку Вас не цікавить, праця це не нудно і важко, набагато легше скулити по форумах про вселенський заговір масоноподібних секретних організацій.  :-X
zahidcdma@gmail.com

Legogo

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #249 : 20 Апреля 2020, 15:52:49 »

Василь, "у Вас довше".
Вже все сказано.
Не фокусуйтеся на мені, а давайте Ваше наукове бачення даної ситуації.

Legogo

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #250 : 20 Апреля 2020, 16:37:55 »

Бачу, багато спостерігачів зібралося і мовчать.
Далі буду коментувати, коли будуть перераховані кошти на мій рахунок. :)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #251 : 20 Апреля 2020, 17:06:06 »

Василь, "у Вас довше".

БС 5G розповсюджуть коронавірус чи ні ? Га? Не чую?  :))
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #252 : 20 Апреля 2020, 17:07:29 »

Ця інформація мені цікава:

Вбиває не коронавірус: лікар назвала несподівану причину смертності
Лікар-інфекціоніст Оксана Чемич розповіла, що коронавірус дуже швидко прогресує в організмі, йому досить два дні, щоб вразити повністю легені. При цьому вбиває людину фактично не сам коронавірус, а реакція імунітету на нього.
Про це вона розповіла "Апострофу".
"Група коронавірусних хвороб зустрічається людям не вперше. Ще з 2002 року ми знали про SARS (важкий гострий респіраторний синдром, -" Апостроф ") і з 2015 про MERS (близькосхідний респіраторний синдром, відомий також як "верблюжий грип", - "Апостроф" ), але тоді до країн Європи ці захворювання не дійшли. SARS-CoV-2 або він же COVID-19 є новим різновидом вірусу, піднявши на вуха весь світ, викликавши пандемію", - розповіла вона.
За її словами, його особливість в тому, що його безпосередньою мішенню є легені, чого не було в характеристиках попередніх вірусів.
"Цей вірус викликає запалення, а потім ланцюжок йде таким чином, що власна імунна система людини, намагаючись знищити вірус, починає вражати легені, працюючи проти запалених клітин. Проводиться велика кількість медіаторів запалення і це сприяє тотальній поразці легенів. Медичною мовою це називається цитокіновий шторм", - звертає увагу Чемич.
Запалення такого типу прогресує дуже швидко, достатньо кількох днів.
"Наприклад, в перший день госпіталізації можуть бути уражені тільки нижні частки легенів, а на наступний день - повністю дві легені. Це інтерстиціальна пневмонія, зміни при якій лікар не може почути з використанням фонендоскопа, тому таким пацієнтам потрібно робити КТ органів грудної клітини, або рентгенологічне обстеження ", - розповіла лікар.
zahidcdma@gmail.com

Legogo

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #253 : 20 Апреля 2020, 18:30:30 »

Василь, так, я теж це читав, що спочатку "тишина" під час інкубаційного періоду, а потім системна відповідь імунної сиситеми такої сили, що легені згорають від запалення, тому що там вже багато вірусу і його намагаються вбити.
Думаю що науковець Надія Жолобак, була права, коли казала, що коронавіруси не викликають запалення легень. І мою думку так воно і є. Вона ж з ними працює, як вона може не знати, як ведуть себе коронавіруси. Але цей коронавірус  "не такий". Вона каже "...реально новий". Коли дивишся її інтервъю, то відчуваеться, що вона щось не договорює. Можливо вона знає про модифікацію (як варіант). Особливість вірусу - віддалений інкубаційний період. До слова, вірус ВІЛ, теж має віддалений інкубаційний період.... А далі хай коментують фахівці. Часткові коменти тут є.
 :)...ну звичайно, що коронавірус 5G не розповсюджує.
 Хоча на Ютубі, не памятаю який російський науковець доводить, що можлива передача вірусу через хвилі.
Залишимо це в спокої.
Стосовно 5G. Я мав на увазі, що хвилі міліметрового діапазону певної частоти, потужності та "подачі", дійсно впливають на певну структуру мозку. Що вони з нею роблять, де я це взяв і у кого - не питайте. Але це реально. І це особливо небезпечно, в певному плані, для дітей та ще більше для новонароджених. При подужному та довготривалому впливі можуть викликати онкологію, та/або вкорочувати життя. Ці питання можуть навмисно замовчувати. В цьому випадку висновки фахівців можуть бути різні і зрозуміло чому. Наукові докази про вплив хвиль я навів вище. Та й таргани, дотично, можна розглядати як доказ, бо другого пояснення їх зникнкння не знахожу.
Про чіпи. За що купив за те продав (це стосовно відео вище). На Ютубі, звісно, можно прочитати ще і що завгодно.
Якось так. А якщо не так, то вибачайте... :)

Mr.Alex

• WhatsApp: 066-2552121
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.
« Ответ #254 : 20 Апреля 2020, 20:16:09 »

Просто информация для размышлений.

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>