ХРИСТОС ВОСКРЕС !
ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!
Василь я Вас розумію, Вам, як лікарю, хочеться поставити діагноз.
Дивіться на це питання ширше, не тільки через медичну призму.
Поцікавтесь, які ділянки мозку випромінюють частоту в міліметровому діапазоні і Вам багато чого стане зрозуміло.
Нам з Вами це не загрожує, а от дітям, особливо новонародженним……..
Цитата з посилання вище:
Алексей Бойко аналитик агенства MForum analitics
«Широкомасштабных исследований, что происходит с людьми в долгосрочной перспективе, нет и быть не может, потому что как их предполагается организовать?
Мы подождем лет 10-20, пока будут проводиться такие исследования?
С другой стороны, наиболее перспективным для внедрения 5G, особенно в центрах больших городов, считается диапазон миллиметровых волн — это 24 гигагерца, 26 и так далее,
разные. И именно здесь сосредоточены опасения общественности. В принципе человечество сталкивается с СВЧ-излучением достаточно давно».
Повірьте на слово, деякі дослідженя в цьому напрямку вже є. І люди виходять, тому, що про це знають ті кому потрібно.
І нагадаю відому фразу: «Якщо у Вас немає параної, то це не значить, що за Вами ніхто не слідкує».
Ще цитата від академіка Вейна: «Якщо на автобусній зупинці зняти електороенцефалограмму у людей, які там стоять, то 97% покаже певну патологію»
Покійний політик Чечетов М.В. " Мы их развели как котят..."
...Для роздумів:
До того, як зявилося 3G, в моєму будинку та висотками що стоять поряд, було багато тарганів. У бабусь, тільки і розмов було, як їх травити. Дак от, після того, як поставили вишку і обладнання десь 800 метрів, а другу 500 метрів з другого боку будинку, таргани зникли. Я вже забув, як вони виглядають. Ну хіба що, в мене були таргани, не такі як в Рівне, то поділіться, як у Вас ведуть себе таргани. Зверніть увагу, я нікому не нвязую, що кому робити.
Давайте не будемо мірятися «у кого довше», а пропонувати різні точки зору на події, що відбуваються.
А до Вашої поради прислухаюся в тому плані, що дійсно, багато роботи, та потрібно її робити (чого і Вам бажаю), тільки ж повязали по руках і ногах… «метро закрито, в таксі не содють»
П.С….А по спеціальності я: «Спеціаліст широкого профілю»

Це повідомлення та відео вище,
начебто і не має відношення до коронавіруса, але ж Василь ніяк не заспокоїться, що якісь там люди з низьким IQ, сміють лізти туди, де повинні розказувати або вони (з високим IQ) або тільки ті фахівці, на яких вони вкажуть.
Знову все по колу... Ммм, да...