Это больше вам надо а не мне!
Напевне, що таки Вам, а не мені - Ви ж просите, а не я

Второе, 2 месяца назад я писал вам и просил у вас эту антенну для сравнения со стрелой, и как всегда вы начали бросаться умными словами типа анализатора спектра и так далее
І правильно казав, мені потрібна авторитетна думка спеціаліста який має відповідну освіту та обладнання для аналізу без емоційної складової, а то буде приблизно так :
взял у Василия антенну на тест, а ана гавно, ничево не ловит. Розумієте про що я ? Ні, розжую? Причин може бути 99, що це кабель, неправильна інсталяція, перехідник, оператор, зварка в сусіда, аварія на ТП ..... і т.і. і лише одна, що це, власне антена. Ще не зрозуміли? Знову поясню - та сама антена, перехідник, кабель, компік , місце, оператор, час - з одним модемом все супер, а з другим все погано, а причина в надломі жили в середині кабеля - витягнули перехідник зі старого модему, вставили в новий, кабель вигнувся , контакту немає, модем практично не працює, вставили в той що був, в якого антенний вихід з іншої сторони, кабель вигнувся в іншу сторону і вдало з'єднав надлом - все працює прекрасно і хто всрався - невістка, тобто продавець який відправив неробочий модем. Тепер зрозуміли?
антенна бы уехала бы назад к вам в случае неудовлетворённых результатов
Тобто Ви погралися з антеною, десь тернули, десь зігнули, піднімаючи на щоглу, десь фарбу пошкрябали, на хомуті буде вже підірвана різьба і він буде потертий-подертий, бо там добре потрібно буде затискати і повернули мені її назад. Як я маю цей товар продавати? Як нову я її вже не продам, як б\в продати буде навіть в півціни буде дуже важко, ніхто не хоче чомусь купувати б\в антени, не кажучи вже про той аспект, що тут напишете бігом і зразу, що взяв у Василя Стріла МІМО RNeT, а вона лайно, тому повернув. І навіщо це мені? Га? Тим більше, що в 99,99% випадків проблема буде не в антені, тому ще раз наголошую - адекватність, аналізатор спектру, відповідна освіта, еталонне обладнання от тоді можна подумати і про тестування, хоче це все вже давним-давно зробив всім відомий своїми якісними антенами виробник і все написав в паспорті на антену, то яке ще тестування Вам потрібно?