Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Збільшився пінг  (Прочитано 9337 раз)

saleks

• Модератор
  • *
  • Благодарность: +65/-0
  • Оффлайн Оффлайн
Re: Збільшився пінг
« Ответ #15 : 18 Января 2015, 15:51:23 »

це тобто та антенна яка висить на вишці, я так поняв, а в 2,4 шо ставить? Чи там не треба, і шо інтерівці ставлять на  2,4.
За 2,4 незнаю ми його неставим.

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip
« Ответ #16 : 18 Января 2015, 15:58:01 »

бездарів - звільнити, а тим, хто лишився (з тямущих) - підняти платню за рахунох звільнених.
Розумієш як на зло в бездарів впливові родичі і звільнити їх непросто, така ситація скрізь. Я сам відпрацював 7 років ведучім інженером в Укртелекомі і такіх телепнів набачився навіть в лабораторії облдирекції, а звільнився із за нищенської  зарплати.
О це правда, або возять бабло шоб тільки втриматись на роботі, у нас  в укр телекомі лишилось пару чоловік, швагро в тому числі, хотів піти з відти так не випустили сказали а інтернет хто ставить буде, підеш усе розвалиться ось так.

saleks

• Модератор
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #17 : 18 Января 2015, 16:03:35 »

В мене кум там залишився, я його недавно бачив то він казав, що ми не опускаємось вниз ми падаєм.

VicNes

• Гость
« Ответ #18 : 18 Января 2015, 19:40:54 »

і шо інтерівці ставлять на  2,4.
В нашей деревне что то из микротиков стоит, потому как при сканировании пишет версию ОС.

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #19 : 18 Января 2015, 20:07:35 »

і шо інтерівці ставлять на  2,4.
В нашей деревне что то из микротиков стоит, потому как при сканировании пишет версию ОС.
щось у тебе добіса написано чи то ти скануєш хлопче не альфою??

Malzar

• Активист
  • **
  • Благодарность: +2/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Смартфон Nomu S10 / ПК
  • Провайдер: Киевстар / Westnet
  • Тариф: Z-тариф / Стандарт
« Ответ #20 : 18 Января 2015, 20:25:39 »

Проблему эту уже решили? И она не массовая? а то я тут уже денег накопил на антену, а тут такие тесты что у меня на  ((3g)) результаты получше будут, ради низкого пинга и думаю на вай-фай переходить

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #21 : 18 Января 2015, 20:27:57 »

Проблему эту уже решили? И она не массовая? а то я тут уже денег накопил на антену, а тут такие тесты что у меня на  ((3g)) результаты получше будут, ради низкого пинга и думаю на вай-фай переходить
О як інтер собі на горло наступає ню ню будете ви з клієнтами ждіть.

saleks

• Модератор
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #22 : 18 Января 2015, 20:34:45 »

У нас за рік тільки одна аварія була, інтернету небуло 3 години і то це сталось на транспортній мережі, а так ні одної скарги від моїх абонентів не було. Чого не скажеш про 3G :D

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #23 : 18 Января 2015, 20:46:24 »

У нас за рік тільки одна аварія була, інтернету небуло 3 години і то це сталось на транспортній мережі, а так ні одної скарги від моїх абонентів не було. Чого не скажеш про 3G :D
Свого часу на 2,4 сидів 2 дні без інтернету і тп як завжди ліпили горбатого все спихували на обладнання і тому подібне  "а в нашем колхозе всегда на морозе" отакі пиріжки малята і головне не докажеш ось що мене бісить, звониш один каже одне другий друге я вже їм казав ви оприділіться шо брехать а то якось не складно виходить, кажу ще раз пеньки некорчовані.

Lutyk

• Жизнь нужно прожить так, чтоб голубь терпел, пролетая над твоей могилой:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1567/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Gpon zte
  • Провайдер: Omega telecom
  • Тариф: 100 Mb Unlim 150грн Down-99Mbit/ Up-99Mbit
  • Антенна: Optical viber
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net
« Ответ #24 : 18 Января 2015, 20:55:31 »

Свого часу на 2,4 сидів 2 дні без інтернету і тп як завжди ліпили горбатого все спихували на обладнання і тому подібне  "а в нашем колхозе всегда на морозе" отакі пиріжки малята і головне не докажеш ось що мене бісить, звониш один каже одне другий друге я вже їм казав ви оприділіться шо брехать а то якось не складно виходить, кажу ще раз пеньки некорчовані.

Леня, я свого часу 7 років був по ту сторону баррикад.. (працював в техпідтримці доволі крупного інтернет -провайдера у Львові) Так ось, все що ти тут написав -ЧИСТА ПРАВДА. коли наприклад на моій зміні траплялался аварія, я збирав підлеглих операторів та заступника нач. зміни, та як ідіотам на паперці друкованими літерами писав те, что требе брехати споживачеві. РЕзультат був завжди через 10-15 хв щторму дзвінків наступала гробова тиша на 1,5-3 години. А от коли оператори дурили і починали нісенітнецю нести та забріхуватись.. о. блін, що тут починалось. Армагедец районного масштабу, не менше:)

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #25 : 18 Января 2015, 21:02:22 »

А кажу давайте сюди інженера, то або кидають трубу або буцім з"єднують а на тому кінці дроту тиша  >:(

Lutyk

• Жизнь нужно прожить так, чтоб голубь терпел, пролетая над твоей могилой:)
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1567/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Gpon zte
  • Провайдер: Omega telecom
  • Тариф: 100 Mb Unlim 150грн Down-99Mbit/ Up-99Mbit
  • Антенна: Optical viber
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net
« Ответ #26 : 18 Января 2015, 21:09:52 »

А кажу давайте сюди інженера, то або кидають трубу або буцім з"єднують а на тому кінці дроту тиша  >:(

Леня, "не мі такие - жизнь такая". Така практика має місяце у БУДЬ-ЯКИХ колл-центрах ОПСОСІВ.. Просто в таких випадках, коли попадався дуже принциповий/зарозумілимй/..... клієнт , то оператори дійсно пеемикали його на мене , і я чим міг, намагався зарадити клієнту...

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #27 : 18 Января 2015, 21:16:04 »

Леня, "не мі такие - жизнь такая". Така практика має місяце у БУДЬ-ЯКИХ колл-центрах ОПСОСІВ.. Просто в таких випадках, коли попадався дуже принциповий/зарозумілимй/..... клієнт , то оператори дійсно пеемикали його на мене , і я чим міг, намагався зарадити клієнту...
не в будь-яких в уктелекомі бігом мозги вправляють, чуть шо клієнт звонить в область і тоді анжінер получає на горіхи гарно, знаю бо швагро трозказував так що вони просять клієнтів рішати це діло без дзвінка в область.

saleks

• Модератор
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #28 : 18 Января 2015, 21:20:56 »

За шість років, що я на інтер підключаю, я вже скільки скарг та служебок написав, що якби здать ту всю макулатуру то можна  було б непогано в кабаку посидіть. Так що я на це вже простіше дивлюсь. А тебе ЛЬоня видно сильно достали :D

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #29 : 18 Января 2015, 21:27:28 »

Не люблю коли клієнта рахують за пацана з рогаткою, і таки да достали, за словом в кишеню не полізу.