У нас за рік тільки одна аварія була, інтернету небуло 3 години і то це сталось на транспортній мережі, а так ні одної скарги від моїх абонентів не було. Чого не скажеш про 3G 
Свого часу на 2,4 сидів 2 дні без інтернету і тп як завжди ліпили горбатого все спихували на обладнання і тому подібне "а в нашем колхозе всегда на морозе" отакі пиріжки малята і головне не докажеш ось що мене бісить, звониш один каже одне другий друге я вже їм казав ви оприділіться шо брехать а то якось не складно виходить, кажу ще раз пеньки некорчовані.
Леня, я свого часу 7 років був по ту сторону баррикад.. (працював в техпідтримці доволі крупного інтернет -провайдера у Львові) Так ось, все що ти тут написав -ЧИСТА ПРАВДА. коли наприклад на моій зміні траплялался аварія, я збирав підлеглих операторів та заступника нач. зміни, та як ідіотам на паперці друкованими літерами писав те, что требе брехати споживачеві. РЕзультат був завжди через 10-15 хв щторму дзвінків наступала гробова тиша на 1,5-3 години. А от коли оператори дурили і починали нісенітнецю нести та забріхуватись.. о. блін, що тут починалось. Армагедец районного масштабу, не менше:)