та ны Василь. В старый версії Гамма Х 17 Дбі в кульочку був набір директорів та шурупчіків для їх кріплення. І ніяких закльопок у старій версії не було!.
Раніше набір виглядав так -сама траверса 1,5 м+кульочок, в якому було:
- 22 директора
- 22 шурупа + 22 болтітка
- 2 рефлектора
- 3 болта із шурупами для кріплення рефлекторів до траверси
- 2 кріплення рефлекторів до траверси
- 4 чорних пластикових заглушки для траверси та рефлекторів
- кульочок із чорними ковпачками для директорів
- кріплення для антени під кут 45 градусів старого зразку
- капронова нитка білого кольору
- інструкція по складанню
- велика кругла металева стяжка
Тепер набір виглядає так:
2 рефлектора
- 3 болта із шурупами для кріплення рефлекторів до траверси
- 2 кріплення рефлекторів до траверси
- 2 рефлектора із закріпленими директорами + заглушка та ковпачки на них
- траверса 1.5 метра із 14 -ма директорами, на яких вже закріплені ковпачки та є 2 заглушки на траверсі
- кульочок із чорними ковпачками для директорів- - кріплення для антени під кут 45 градусів НОВОГО зразку
- капронова нитка білого кольору
- інструкція по складанню
- велика кругла металева стяжка
Ось я Вам і описав комплект старої та нової версії цих антенн.
МОжливо Вам Василь постачали іншу модифікацію Гамма Х 17 дбі?

Модель старого зразку із ОКРЕМИМИ директорами + кріпленнями до них я купував БІЛЬШЕ року і жодного разу я не зустрічав, щоб директора були на закльопках. ТОбто в цьому плані стара версія антени була подібна до антен РНет 17Дбі із петльовим узгодженням (чорна коробочка) і звичайним вертикальним кріпленням.
Нижче викладаю фото. Зверніть увагу на фото 2 та 3. На інструкції ЧІТКО показано, як виглядало старе кріплення ГАмма х . Нове зроблено зовсім по інакшому. Воно являє собою гібрид старого кріплення в ваертикальній позиції + новий елемент з товстого листового металу бронзовуватого відтінку. Вибачайте, але саму траверсу я не фоткав - довга

проте можете мені на слово повірити - там рівно 1.5 метри