Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Новая модификция популярной антенны Rnet Gammax 17 dbi  (Прочитано 8859 раз)

LutykАвтор темы

• Жизнь нужно прожить так, чтоб голубь терпел, пролетая над твоей могилой:)
  • Модератор
  • *
  • Благодарность: +1567/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Gpon zte
  • Провайдер: Omega telecom
  • Тариф: 100 Mb Unlim 150грн Down-99Mbit/ Up-99Mbit
  • Антенна: Optical viber
  • 0983833266/e-mail lutyk1999@ukr.net

Ось знайшов фотки, правда то не гамма , а звичайна Рнет 17 Дбі. Але зверніть увагу на кріплення. У мене саме так і було

LutykАвтор темы

• Модератор
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Василь, а Ви таке кріплення, як у мене на фото, бачили?
Я про гібрид старого звичайного (тобто фіксатор до труби+скоба з шайбами) вертикального + новий елемент із значно твердішого та грубшого металу бронзового відтінку.
Фото не передае різницю у товщині, але на око там рази в 1.5 більше, ніж у старого кріплення Х у вигляді однієї деталі (див. фото 2 та 3)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

ОТ бачите, Василь, скільки ми з Вами всякого цікавого один від одного дізнались ?  *:)):))
Я раніше на сайті http://i-net.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=189&Itemid=10 і не звертав увагу, що там закльопки...  :)
До речі нова антена Рнет 10 Дбі, там де 1,5+0,5 метра була з самого початку на закльопках. Я навіть коли її купив , зрадів, що не доведеться купу шурупчиків крутити.
Хоча на мій погляд, я не назвав би це вдосконаленням, при пересилці великий ризик , що директори пивриваюабо росхитають ті закльопки. На шурупах воно явно надійніше було, і зручніше було перевозити великі партіїї антенн. Трапверса окрем + кульочок -"конструктор" окремо.
Шкода, що у мене не залишилось антен старого зразку. Я би їх фотки обовязково тут виклав...

Мабудь Ви мали на увазі антену не 10 дБі,а 19 дБі :) Щодо пересилкі у нас зовсім інша ситуація. По-перше розібрану антену потрібно висилати двома місцями (нова пошта) і часто губилися або траверса,або пакунок з елементами,крім того дууууже часто ламали траверсу.А от з зібраними антенами твких проблем тьху,тьху,тьху немає,можливо сам "площа" посилки спонукає працівників служб доставки більш обережно її пакувати в автомобілі перевозки
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

LutykАвтор темы

• Модератор
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

звісно я мав на увазі 19... вже поправив. на рахунок специфіки пересилки антен Новою Поштою - не знав... цікава уних "психологія" :D
а що там на рахунок нового кріплення? бачили таке?

sirko6120

• Частенько тут
  • Благодарность: +15/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: sierra 595U
  • Провайдер: Интертелеком
  • Тариф: Супер безлимит 150

хз, я брал у василия 17-ку около года назад - это была гамма Х, и она была на заклепках. Единственное отличие - это крепление, действительно хорошее, надежное. Лучше чем было раньше.

мне в Рнетовских антеннах с гамма согласованием не нравится, то что ее в дождь заливает. Вот фото узла согласования гаммаХ 17 дб. Абсолютно никакой изоляции. Видно, что зазор между "землей" и центральным проводником менее 2 мм, и малейшая капля начинает коротить - сигнал уходит за -100 rx. После того, как залил все это дело герметиком, проблемма ушла - теперь в дождь уровень сигнала почти не меняется. Имхо, производитель мог бы хотя бы краской ляпнуть туда, лаком, незнаю... не говорю уже о герметике

LutykАвтор темы

• Модератор
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

ну не знаюю. я при установке антенны все тчательно в несколько слоев обматываю изолентой. Там 3-4мм накатываю ... этакую шышку из ызоленты делаюб в месте крепления ф-ки  и разьема. И вода туда НЕ ПОПАДАЕТ

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

хз, я брал у василия 17-ку около года назад - это была гамма Х, и она была на заклепках. Единственное отличие - это крепление, действительно хорошее, надежное. Лучше чем было раньше.

мне в Рнетовских антеннах с гамма согласованием не нравится, то что ее в дождь заливает. Вот фото узла согласования гаммаХ 17 дб. Абсолютно никакой изоляции. Видно, что зазор между "землей" и центральным проводником менее 2 мм, и малейшая капля начинает коротить - сигнал уходит за -100 rx. После того, как залил все это дело герметиком, проблемма ушла - теперь в дождь уровень сигнала почти не меняется. Имхо, производитель мог бы хотя бы краской ляпнуть туда, лаком, незнаю... не говорю уже о герметике
 Дякую за слушне зауваження,завтра зв"яжусь з виробником,передам Ваше фото і пропозицію по ізоляції.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Доброго всім здоров"я.Сьогодні розмовляв з представником виробника антен RNet і передав їм зауваження sirko6120 і фото. Він сказав,що буде розмовляти з директором і запевнив мене,що будуть прийняті мірі по ізоляції вразливого місця антен гама Х. Яким чином він поки що не знає,але обіцяв розказати,тому ставлю sirko6120 великий + за слушне,толкове,підкріплене якісними фото зауваження.Молодець!  ::)
zahidcdma@gmail.com