Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Обзор та тестування кімнатної антени виробництва RNet 5 Дбі  (Прочитано 28230 раз)

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

А ось про одиниці в яких я коментую

Тут на форумі не рекомендують користуватися даними вотчєрів,бо вони вкрай неточні,потрібно користуватся спеціалізованими програмами які дають повну картину по комплексу показників, а палочкі,рисочкі це більш для блондінок.  :)
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

uspih

• Гость

чи є сенс купляти маленьку кімнатну антенку,яка легко вміщається в сумці чи зараз в модному рюкзаку,на що йому була дана відповідь
Кімнатна антена не для подорожей, а для роботи в зоні впевненного прийому.

нарешті Ви побачили, що таке сигнал у відсотках, і зрозуміли, що таке впевненний прийом.

є спеціальні програмки(нажаль не для мого модему) от на їх тестах і треба відкривати обговорення і тими утилітами виставляють антени.

Бо антени виставляють не на швидкість а силу сигналу от так так простенько.

uspih

• Гость

Тут на форумі не рекомендують користуватися даними вотчєрів

а я рекомендую.

ці утилітки дають показання не тільки сигналу, а й швидкості.

їх не рекомендують ставити самі продавці або не вміють(ставити треба з диску у якому драйвер і модем).

виставити антену по утиліті, а тоді вже йти в он-лайн сервіс.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

чи є сенс купляти маленьку кімнатну антенку,яка легко вміщається в сумці чи зараз в модному рюкзаку,на що йому була дана відповідь
Кімнатна антена не для подорожей, а для роботи в зоні впевненного прийому.

нарешті Ви побачили, що таке сигнал у відсотках, і зрозуміли, що таке впевненний прийом.

є спеціальні програмки(нажаль не для мого модему) от на їх тестах і треба відкривати обговорення і тими утилітами виставляють антени.

Бо антени виставляють не на швидкість а силу сигналу от так так простенько.
Не все так простенько як Ви пишете,Вам потрібно дуже багато прочитати інформації з цього форуму і тоді зрозумієте,що багато того,що Ви зараз пишете це м"яко кажучи не відповідає дійсності. Програма зветься AxesstelPst EvDO і підходить до всіх CDMA модемів включаючи і Ваш 175-й пантек.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

а я рекомендую.
 Не думаю,що Вашу рекомендацію підтримають найдосвідченіші форумчани,скоріше навпаки.
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

їх не рекомендують ставити самі продавці або не вміють

Ви вважаєте,що це архіскладно для людей які серйозно займаються CDMA?  :o
zahidcdma@gmail.com

uspih

• Гость

Не все так простенько як Ви пишете,Вам потрібно дуже багато прочитати інформації з цього форуму
Принаймні Ви переконані, що сигнал у відсотках, існує. А далі як хочете. Ця програмка дуже потрібна коли сигнал не 100% бо я ж кажу, що у мене швидкість сягає 1.5Мбит.с. через правильну чи алтернативну установку модема без антени але ж здвинь модем на два см. і сигнал буде 86% а не як зараз 92-94% а коли переставити модем в сторону то сигнал може бути 76% і швидкість спадає так, що Ютубе вже не подивишся.

Я дещо вже обговорював на Вашому форумі, і мені попереджали, що подібні утиліти можуть збити модем зовсім і він не працюватиме тому я кажу: програма встановлена з драйверу у комплекті, а не скачана на стороні!

Є кращі програми, і в моєму модему не запускаються але вони з Інтернету як сторонні розробки

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Не все так простенько як Ви пишете,Вам потрібно дуже багато прочитати інформації з цього форуму

Принаймні Ви переконані, що сигнал у відсотках, існує. А далі як хочете. Ця програмка дуже потрібна коли сигнал не 100% бо я ж кажу, що у мене швидкість сягає 1.5Мбит.с. через правильну чи алтернативну установку модема без антени але ж здвинь модем на два см. і сигнал буде 86% а не як зараз 92-94% а коли переставити модем в сторону то сигнал може бути 76% і швидкість спадає так, що Ютубе вже не подивишся.

Я дещо вже обговорював на Вашому форумі, і мені попереджали, що подібні утиліти можуть збити модем зовсім і він не працюватиме тому я кажу: програма встановлена з драйверу у комплекті, а не скачана на стороні!

Є кращі програми, і в моєму модему не запускаються але вони з Інтернету як сторонні розробки

Дуже рекомендую спочатку прочитати тут: http://netobzor.org/forum/index.php?topic=2973.0  і тут :  http://netobzor.org/forum/index.php?topic=2740.0
zahidcdma@gmail.com

uspih

• Гость

Глянув бігленько, ну то ж зовсім інша утиліта(як моя заглючить то може поставлю)

вистачає і рідної з драйверу(не треба нічого затирати, і сама налаштовується на модем, а тоді вносимо маленьки виправлення)

головне, що модем жарить і я уявляю в якому режимі Інтернет, чи змінилось щось на станції, чи потрібна антена, і т. п.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Глянув бігленько, ну то ж зовсім інша утиліта(як моя заглючить то може поставлю)

вистачає і рідної з драйверу(не треба нічого затирати, і сама налаштовується на модем, а тоді вносимо маленьки виправлення)

головне, що модем жарить і я уявляю в якому режимі Інтернет, чи змінилось щось на станції, чи потрібна антена, і т. п.

От Вам простенька програмка для налаштування антен - http://netobzor.org/forum/index.php?topic=5951.msg45969#msg45969  щоб не було як в розмові двох блондінок про модеми : слыш мой севодня дал три палки - фихня я со сваего читыре вытянула!
zahidcdma@gmail.com

norma

• Постоялец
  • Благодарность: +38/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: pantech um185
  • Провайдер: intertelecom
  • Тариф: вильный доступ

Який діапазон частот я це питання ренгенив на форумах і однозначно не вияснив, лоти пишуть: Рабочий диапазон частот, МГц: 820-890
на якій конкретний модем, мені не ясно або це воєна таємниця.
Заслуживает уважения ваша уверенность в своей правоте.но с другой стороны-не надо быть столь категоричным в вопросах, в которых Вы ,мягко говоря,заблуждаетесь.

uspih

• Гость

Заслуживает уважения
Від початку я говорив, що мої слова будуть з певною "хибкою"
От Вам простенька програмка
добре, може пригодиться. Але антену я думаю легше виставити чим модем без антени бо у модему навіть немає спрямованності

uspih

• Гость

Висновок: ніколи не треба казати те,що самі не перевірили і особливо хаяти вироби серйозних підприємств
стосовно серйозності підприємства:

1) кріплення ніжки мачти, можна було і краще зробити.
2) Чому різьби коннекторів не позолоченні(ознака якісної фірми, це позолоченні роз'єми)?

Ще не під'єднував

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Чому різьби коннекторів не позолоченні

Добавляю: а чому не рожева і немає камінців на траверсі від Сваровські?  ;) Можу дати пропозицію виробнику,золото яке Вам до вподоби : біле,з червоним відтінком,чи класичне? А карат скількі? 24-х каратне вистачить?
zahidcdma@gmail.com

Yatan

• бываю редко
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +347/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: LANET
  • Тариф: Протон +
  • Антенна: Самый лучший способ предсказать будущее - создать его.
  • Наша жизнь - в наших руках!

да и еще
согласен ли ты покупать антенну в 2 раза дороже ради этого
Каждый сам творит свою судьбу