Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: 3G CDMA антена своїми руками (зігзаг з рефлектором) 12дБ  (Прочитано 261819 раз)

NAZAR

• Гость

Ето всё супер )))) но к вам такой вопрос : Можна ли ету антену сделать полностю из алюминыя ??? (просто медь нигде нинайти )

Vlad

• Гость

А можно экран сделать сетчастым?

TRANZIOR

• Гость

A если соединить несколько таких антен, изменится ли её усиление?
Коефіцієнт підсилення зміниться по любому :-), але в яку сторону це вже залежить від узгодження цих антен.. Може як покращитися так і погіршитися. Все залежить від ваших знань і навиків :)

TRANZIOR

• Гость

Ето всё супер )))) но к вам такой вопрос : Можна ли ету антену сделать полностю из алюминыя ??? (просто медь нигде нинайти )

Та спокійно можна виготовити і з алюмінію ще краще б і посріблити. Питання тільки одне: яким чином збираєтеся кріпити всі елементи конструкції в одне ціле, і потім кабель до ціеї конструкції ? Якщо все вийде цікаво було б глянути на фото ;-)

TRANZIOR

• Гость

А можно экран сделать сетчастым?
Якщо під екраном ви маєте на увазі рефлектор, то можна але відстань між елементами сітки також буде грати не останню роль.. Як на мене простіше вирізати з листа алюмінію, або текстоліту(купив за 15грн на радіоринку)

Vlad

• Гость

A если соединить несколько таких антен, изменится ли её усиление?
Коефіцієнт підсилення зміниться по любому :-), але в яку сторону це вже залежить від узгодження цих антен.. Може як покращитися так і погіршитися. Все залежить від ваших знань і навиків :)
Если все зделать правильно, то какое усиление могут дать 4 такие антенни с рефлектором?

TRANZIOR

• Гость

Ну походу в четверо повинні, тільки так зробити точно не вийде. Як на мене краще попробувати розмістити таку антену в фокусі дзеркала SAT антени ))

NAZAR

• Гость

З трудом зробив я це чудо , і в кінцевому результаті швидкість стала ше гірша ніж була без антени !!!!!  на яку відстань чіпляти антену від землі ???  , в даному випадку в мене вона прикріплена на висоті ( 2 метра )

werty_c

• Гость

- Яка швидкість без\з антеною?
- Яку довжину кабеля ви використовували і якого?
- Чи направляли антену в потрібну сторону))?
- Який перехідник зробили (чи купили)?
- Якщо все робили з алюмінію, то як монтували, паяли)), кріпили?
- І ще одне, якщо антена зроблена "...з трудом...", то може б виложили фотки - може б і всі питання відпали..

NAZAR

• Гость

без антени швидкість 150 - 250 кб.с , а з антеною 25-127 !!! кабелю 4 м (75 Ом ) , конектор купляв фірмовий в магазині (80 грн коштував )  Антену виготовляв згідно з інструкціями ( алюміньовий рефлектор , зигзаг мідний припаяниний до латунної трубки !!!!!!

werty_c

• Гость

Антену потрібно розміщувати вертикально (а не горизонтально), тобто "8", а не "оо".
Перегляньте точки монтування перехідника до кабелю і кабелю до антени (все має бути без короткого замикання, за винятком з'єднання через зигзаг).
та й покрутіть антену в різні боки, може вишка не там, де ви припускаєте.

dmav

• Гость

В мене провайдер Интертелеком, тарифний план доступний безліміт, питання в мене полягає в тому чи підійдуть ці рзрахунки на 859 частоту під мій варіант?

NAZAR

• Гость

Дякую ))) ця ідея з атеною дійсно пашит , швидкість реально збільшилась до 614-929 кб.с !!!!

dmav

• Гость

Дякую ))) ця ідея з атеною дійсно пашит
В тебе який тарифний план і яку ти частоту брав для розрахунку?????

NAZAR

• Гость

"DmaV"

В мене Інтертелеком " 3g user " , брав частоту 859 ;