Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Инструкция к AxesstelPst EvD для начинающих  (Прочитано 113994 раз)

scassy

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +2/-0
  • Оффлайн Оффлайн
Re: Инструкция к AxesstelPst EvD для начинающих
« Ответ #120 : 24 Февраля 2016, 19:59:47 »

Драйвера установи. PTUML295_V4_12_6_0 или Pantech UML295_V4_14_3_0 в зависимости от версии ОС
Да, так и решил вопрос. Спасибо.

DjeB

• Гость
« Ответ #121 : 10 Марта 2016, 22:28:49 »

Добрый вечер, нужна помощь, после манипуляций с Prefered mode и Get phone PRL version перестал подключаться к интернету, после перезагрузки все время перебирает каналы, через какое-то время уходит в режим сна и к интернету не подключается, модем mifi 4620l, провайдер интертелеком, до всех манипуляцийманипуляций интернет худо-бедно работал

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #122 : 11 Марта 2016, 21:01:16 »

А маніпуляції проводились професійно і з розумінням того, що Ви робите?
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

rekc12

• Гость
« Ответ #123 : 11 Марта 2016, 21:31:56 »

добрый вечер ! очень нужна помощь . накрылся проплаченный модем . а ещё только почти начало месяца а у меня нет инета. вопрос такой , у меня есть ещё модем активный но не проплачен, можно ли на него перенести номер с проплаченного, если да то помогите пожалуйста буду очень признателен . Спасибо !

artyog1

• Частенько тут
  • Благодарность: +11/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #124 : 12 Марта 2016, 00:39:54 »

добрый вечер ! очень нужна помощь . накрылся проплаченный модем . а ещё только почти начало месяца а у меня нет инета. вопрос такой , у меня есть ещё модем активный но не проплачен, можно ли на него перенести номер с проплаченного, если да то помогите пожалуйста буду очень признателен . Спасибо !
можно если подтвердите что оплаченный номер является ваш

DjeB

• Гость
« Ответ #125 : 12 Марта 2016, 07:45:57 »

А маніпуляції проводились професійно і з розумінням того, що Ви робите?
Ну ветку про программу прочитал полностью, началось все с отключения внутренней антенны,  а там ии остальное включалось-выключалось, в конечном итоге затер чапс, сегодня обещали помочь с новым чапсом, спасибо всем отклинувшимся.
P.S. ну а профессионал я немного в другом

Валерій

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +213/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: багато різних
  • Провайдер: Інтертелеком, Київстар, БіттерНет
  • Тариф: 3G Рішення, Безлім, Безмежний Дім
  • Антенна: Rnet 21dBі
« Ответ #126 : 12 Марта 2016, 10:57:34 »

началось все с отключения внутренней антенны,  а там ии остальное включалось-выключалось, в конечном итоге затер чапс, сегодня обещали помочь с новым чапсом

Спільними зусилями допомогли.
Головною помилкою було те, що в програмі Axesstel при переключенні режимів роботи робилась "вичитка", а цього робити не можна якщо немає чапсу на руках. В результаті чапс затертий - модем конектиться тільки в 1Х.
Добре що хоть так конектився, а то іншого модему у хлопців не має, тож прийшлось реанімувати пацієнта "без наркозу"  :D
Операція пройшла успішно і DjeB (і його команда) уже знову можуть насолоджуватись усіма перевагами безпровідного інтернету, (наскільки це можливо) в польових умовах.

madhak

• Гость
« Ответ #127 : 15 Марта 2016, 16:32:29 »

Головною помилкою було те, що в програмі Axesstel при переключенні режимів роботи робилась "вичитка", а цього робити не можна якщо немає чапсу на руках.
Вибачаюсь.Мається на увазі  "вичитка" що в мене на скріні небезпечна..?

Валерій

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #128 : 15 Марта 2016, 16:39:17 »

Вибачаюсь.Мається на увазі  "вичитка" що в мене на скріні небезпечна..?

Якщо чапс відомий, то можна вичитувати - натиснути "СЧИТАТЬ", якщо ні, то параметри потрібно змінювати без вичитки
« Последнее редактирование: 15 Марта 2016, 16:47:57 от Валерій »

madhak

• Гость
« Ответ #129 : 15 Марта 2016, 16:53:13 »

[/quote]
Якщо чапс відомий, то можна вичитувати - натиснути "СЧИТАТЬ", якщо ні, то параметри потрібно змінювати без вичитки
[/quote]
Вибачаюсь ще раз.Але я наприклад про чапс ні гу-гу.А постійно перед конект ,якщо потрібно, роблю вичитку а потім  запис.Працює слава богу.Але щось  я налякався))...

Валерій

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #130 : 15 Марта 2016, 16:58:47 »

А постійно перед конект ,якщо потрібно, роблю вичитку а потім  запис.Працює слава богу.

А навіщо??
Що ви там шукаєте?

На форумі ця ситуація вже описувалась (і не раз), зараз пошукаю, щоб не писати лишніх букв

madhak

• Гость
« Ответ #131 : 15 Марта 2016, 17:20:54 »

А постійно перед конект ,якщо потрібно, роблю вичитку а потім  запис.Працює слава богу.

А навіщо??
Що ви там шукаєте?

На форумі ця ситуація вже описувалась (і не раз), зараз пошукаю, щоб не писати лишніх букв

Справа в тому(випадково  методом маніпуляцій )  що коли я декілька раз  спробував конектнутись без  вичита то  RX -1  стає  -85 ДЦБ ,а коли з вичитом  і потім запис то відразу стає RX-1 -75 ДЦБ. Тому і  взяв собі таку звичку.А так дякую буду читати .

Юрец

• Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +85/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TP-LINK_WR841N
  • Провайдер: X-NET Хотин
  • Тариф: 100/100
« Ответ #132 : 15 Марта 2016, 17:23:45 »

вычитка и запись никаким боком не влияет на уровень приема, уровень приема может меняться в зависимости от канала с каким модем работает, но и в таком случае максимум ето 3-4 дБм больше не замечал
Удаленная чистка и оптимизация ОС

madhak

• Гость
« Ответ #133 : 15 Марта 2016, 17:27:06 »

вычитка и запись никаким боком не влияет на уровень приема, уровень приема может меняться в зависимости от канала с каким модем работает, но и в таком случае максимум ето 3-4 дБм больше не замечал
Можливо це співпадіння.Я не сперечаюсь.Бо  при конект   відбуваеться перехід на різні  інши канали це ще щось там подібне.
Ще б за одно.Не могли би мені відповісти .Чому на  замірі пінгу на ІТ він завжди вищий чим на Спідтесті ..Дякую. ІТ 130  наприклад а в Спідтесті 70.

Валерій

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #134 : 15 Марта 2016, 17:32:16 »

Справа в тому(випадково  методом маніпуляцій )  що коли я декілька раз  спробував конектнутись без  вичита то  RX -1  стає  -85 ДЦБ ,а коли з вичитом  і потім запис то відразу стає RX-1 -75 ДЦБ. Тому і  взяв собі таку звичку.А так дякую буду читати .

Якщо ви вичитуєте і записуєте дані, то модем перезагружається і після цього "сідає" на інший канал (на РевБ - на інші канали), який може бути менш загружений, звідси і результати кращі.
Але для цього не обов'язково робити вичитку і запис, можна просто натиснути "ПЕРЕЗАГРУЗКА" і тоді у вас точно нічого не затреться.

Читаєм уважно Инструкция - переключение модема в режим 1х, EV-DO, Гибрид.
Особливо уважно читаємо доповненя у ИНСТРУКЦИЯ по смене режимов 2: (не всегда безопасная)