Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Коронавирус по городам в Украине  (Прочитано 83496 раз)

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!

Да, немного паника началась, и было бы глупо, не затронуть данную тему. Давайте делится что реально происходит в разных населенных пунктах Украины со сложившейся ситуацией. А может присоединятся с других стран, тоже будет возможно полезно.
Предлагаю без паники, ужастиков и прочего, описывать ситуацию происходящую в населенном пункте, где находитесь. Возможно чуть страшно, а может и наоборот иногда комично. В любом случае, думаю будет намного правдивей информация, нежели это подают СМИ.
Что происходит, какие методы используются и прочие факты. Естественно стараемся без политики, но если инфа полезная действительно, то приветствуется. Возможно кому нужна помощь, пусть даже советом, обращаемся в теме.
Кто меня знает, более менее хорошо, то в курсе о том, что я связан с группой людей, практикующие нетрадиционную медицину. Данные люди продлили значительно жизнь моему отцу (двойной рак), от них рекомендация пошла следующая: https://metra.net.ua/profilaktike-koronavirusa/. Не знаю, поможет, не поможет, но логика в мышлении просматривается. В общем объединяемся и действуем сообща.
Первое сообщение / Продолжение темы 

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
Re: Коронавирус по городам в Украине
« Ответ #360 : 17 Мая 2020, 08:06:08 »

От тільки не ГА-кайте
Так я українець і це наше, українське, Ви проти українського? Звиняйте, був не в курсі.
до медицини я ставлюся як споживач, і з моєї точки зору стало хреново
Ваша точка зору суб'єктивна і не має ніякої цінності, об'єктивними є лише статистичні репрезентативні дані яких Ви не навели і не наведете, бо занадто далекі як від наукових досліджень, так і від медицини. По простому Ваша думка всім до дупи.
....якщо узагальнити - інтернатури у неї немає, зате є досвід роботи завгоспом.
З метою отримання кваліфікації лікаря - спеціаліста певного фаху кожен випускник вищого медичного закладу, незалежно від підпорядкованості та форми власності, повинен пройти первинну спеціалізацію (інтернатуру), яка є обов'язковою формою підготовки до професійної діяльності.
Ого які глибокі познання галузі медичної освіти в США. Слово лікар-раділого розумієте, що означає чи ні? А аспірантура в медичному виші розумієте? Га? А клінічний професор який працює в лікарні Генрі Форда це хто? А диплом лікаря я в фотошопі наваяв? Га? Займіться ліпше собою - закінчіть аспірантуру, станьте професором в США, а от тоді ми всі тут скажемо, що Ви простий завгосп. Ок?  :))
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Джон1

• Постоялец
  • Благодарность: +28/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Был Хуавей)
« Ответ #361 : 17 Мая 2020, 12:54:35 »

Ого які глибокі познання галузі медичної освіти в США.
Ви в США вже живете? Може тоді нік поміняйте на наприклад Василь -Чікаго? Алабамський Вася теж непогано звучить.)))
Мене не іне цікавить що у неї в США я живу в Україні ... а тут вона не лікар).
Скажіть по секрету я нікому не розповім у вас її ікона де висить?

Ваша думка всім до дупи.
Ви твердо впевнені що все Українці така ж дупа як і ви??? Га?)
Слово лікар-раділого розумієте, що означає чи ні?
Лікарка-резидентка з радіологічної діагностики, лікарня Синай в Детройті[en], США (1990—1994)
Слово доктор- резидент означає не те що вона доктор а то що після закінчення медичної школи і здачі  (USMLE Steps), належить медична резидентура ... доктор резидент це НЕ доктор ще а що то типу практиканта ..але для фанатів що створили собі куміра..в загальному ця мадам вже на смітнику історії.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #362 : 17 Мая 2020, 13:30:00 »

Ви в США вже живете? Може тоді нік поміняйте на наприклад Василь -Чікаго?
Не вказуйте, що мені робити і я не скажу куди вам йти.  :))
що все Українці така ж дупа
Не можу зрозуміти цей набір букв
Слово доктор- резидент означає
Що вона доктор, більше того, закінчила аспірантуру, більше того, захистила дисертацію на медичну тематику і отримала звання професор. Це написано в вікіпедії, тобто в одному з небагатьох інтернет ресурсів якому можна довіряти. Більше того, якщо у Вас є інформація, що вони написали неправду, туди можна звернутися , надати докази і вони змінять інформацію в любому розділу в тому числі і про лікаря-радіолога, професора У.Супрун. Зробіть це, надавши докази. Я, на відміну від Вас, надаю докази, скріни, фото, тощо. Що надаєте ви? Ваша писанини стосовно Супрун є наклепницькою і має судову перспективу в плані захисту честі та гідності. Отримавши доручення від пані Супрун люба людина можете подати на Вас до суду і виграє справу. Якщо це буде суд США, то санкції будуть для Вас дуже болючими, повірте мені, розписувати не буду. тому або докази, або стуліть писок  :D
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #363 : 17 Мая 2020, 13:36:44 »

Це написано в вікіпедії

В укр вики?

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #364 : 17 Мая 2020, 13:53:21 »

В укр вики?
Ну так, я ж українець, тому намагаюсь цитувати саме українські інтернет ресурси : https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83%D0%BF%D1%80%D1%83%D0%BD_%D0%A3%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0_%D0%9D%D0%B0%D0%B4%D1%96%D1%8F
zahidcdma@gmail.com

Джон1

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #365 : 17 Мая 2020, 15:38:43 »

Якщо це буде суд США, то санкції будуть для Вас дуже болючими

Санкції від США в невизнанні диплому Супрун ?? 
А санкції Василь та США не знімуть поки її диплом не визнаю?))
Вася і ГасДеп-- Булочник і Кардинал ..))) Хахаха
PS Клінічний випадок сліпого фанатизму ..(( Але ж сказано було людям - не створювати собі кумира ... (
Все не так весело .. знищений по суті механізм швидкої допомоги, закрили туберкульозні та психоневрологічні диспансери .. закривають районні лікарні ... сотні медпрацівників стали безработнимі..Що далі Вася? Що нам ще реХформіровать? Давайте пологові будинки закриємо ГА? Раптом Вася по твоїй і супруніхіной логіці у новонародженого грошей на пологи немає?
..
Перед власником штанів "американського диплома" пацаки і чатлане зобов'язані присідати
А якщо малинові штани та "диплом мЕріканскій" то два ГА? І одне присідання ..)

« Последнее редактирование: 17 Мая 2020, 15:50:34 от Джон1 »

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #366 : 17 Мая 2020, 16:27:38 »

(геноцід)  Супруніхі
Супруніха довела, що Україна - країні з епідемією туберкульозу - не потрібні тубдиспансери
А коронавірус розкрив цей гнійник який виростила Супруніха ..
Супруниха попутала базар с овощами
эта недоучка
Ее уровень это уровень частного кабинета
этот примитив и есть ее уровень развития
Бабенка ве года реХформ делала из медицины скажем так "прибыльный стоматологический кабинет"
ДЛя нее основное бабки и прибыль.
Санкції від США в невизнанні диплому Супрун ??
Ні, за образу честі та гідності. Скріни цих гидотних пасквілей зробив, інфа буде відправлена Супрун. А там вже як вона вирішить. Щодо дурноватого, неадекватного хамства в мою сторону в тому числі і про якісь малинові штани, глузування з держдепу США (алкогольний делірій чи що) це на совісті адміна, який чомусь лише мене попереджає, а хамить то якраз Джон1.
« Последнее редактирование: 17 Мая 2020, 17:04:55 от Василь-Рівне »
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #367 : 17 Мая 2020, 16:33:53 »

який чомусь лише мене попереджує

Оффтопик:
Источник провокации как раз обозначил изначально, и это неоднократно происходит. Можешь и это сообщение куда-то отправить, страшно очень.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #368 : 17 Мая 2020, 17:03:32 »

Источник провокации как раз обозначил изначально, и это неоднократно происходит

Оффтопик:
Тобто це я пишу бездоказові обрАзи на Супрун? І це я на себе пишу : Вася і ГасДеп-- Булочник і Кардинал ..))) Хахаха PS Клінічний випадок Василь -Чікаго? Алабамський Вася теж непогано звучить.))) Це норма для сайту нетобзор? Чи це не звичайнісінське дебілкувати хамство?
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #369 : 17 Мая 2020, 17:26:00 »

Источник провокации как раз обозначил изначально, и это неоднократно происходит

Оффтопик:
Тобто це я пишу бездоказові обрАзи на Супрун? І це я на себе пишу : Вася і ГасДеп-- Булочник і Кардинал ..))) Хахаха PS Клінічний випадок Василь -Чікаго? Алабамський Вася теж непогано звучить.))) Це норма для сайту нетобзор? Чи це не звичайнісінське дебілкувати хамство?

Оффтопик:
Не совсем так, как рисуется. Ты провоцируешь оппонента таким себе "легким хамством". Тем самым вызываешь ответную реакцию, добавляешь "маслица в огонь" и человек невольно "вскипает", а ты его потом обвиняешь, потом обвиняешь всех окружающих и полетело. Пока не начнешь смотреть на вещи с разных сторон, тебе никто не поможет. Если такие элементарные вещи не понимает даже врач, мне очень печально, хотя как есть, все мы люди, все живем именно так, как представляем мир. Но считаю кощунством обвинять в своих бедах кого угодно, при явной проблеме в себе. Это тоже мнение, лишь оценивающее, чтобы сразу поржать над попытками подачи в суд, которых реально никогда не будет)

Джон1

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #370 : 17 Мая 2020, 20:18:32 »

глузування з держдепу США
М да..і Госдеп образив))....
І це я на себе пишу : Вася і ГасДеп-- Булочник і Кардинал .
і де тут образа?
Тодуров сильний кардіохірург, але занадто любить нажиттися на хворих,
є докази? інакше це безпідставне обвинувачення
хворій "святий" критикан Тодуров
ось це пряма образа напевно поштою теж відправлю а там як вирішить ..
Ну а це вже в мою адресу добрі слова..
Джон1 .. в нього з цеглою наразі напружена ситуація, а жовчні протоки забиті дешевим неякісним алкоголем і треба кудись ту дурнувату жовч виплескувати.
А це вам не Кардінл чі булочнік а пряма образа..
Так недегенерат
..
По простому Ваша думка всім до дупи.
...

ШУРИК

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +82/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: хуавей 315
  • Провайдер: Интертелеком, Аватор
  • Тариф: Online 150
  • Антенна: 14 дБ
  • Вам підморгує білочка?Задумайтесь :)
« Ответ #371 : 17 Мая 2020, 20:33:03 »

Як вам таке?
Житель Кропивницького витратив більше 20 тисяч гривень, щоб побороти COVID-19
Анатолій Компанієць захворів наприкінці березня. Лікувався у Центральній міській лікарні, де пацієнту сказали нібито не мають державного забезпечення.

Джерело: Суспільне Кропивницький.

Пряма мова: "Давали антибіотики. Почав задихатися, не вистачало кисню. Перевели в реанімацію. Завідуючий відділенням сказав, що якщо є гроші, будуть лікувати, а якщо немає – каже – вибач, нас не забезпечують на сьогоднішній день. Витрачати власні гроші розпочав з першого дня в реанімації. Мені надали список і друзі купували все за мій кошт".

Деталі: Анатолій Компанієць підрахував, що на лікування витратив 26 тисяч 580 гривень 70 копійок. Усі чеки зберіг.

Водночас керівник Центральної міської лікарні Олександр Артюх розповів, що медзаклад забезпечений препаратами для лікування хворих на коронавірус. Чому пацієнт купував ліки за власні гроші, не знає: "Лікарськими засобами забезпечені в повному обсязі. Все безкоштовно для пацієнта, який знаходиться в нашому стаціонарі".

Чому хворий на коронавірус Компанієць витрачав свої гроші не знає і начальниця мiського управлiння охорони здоров'я Оксaнa Мaкaрук. За її словами, раніше пaцiєнти з коронaвiрусом не скаржилися на використaння влaсних грошей.

"Були поодинокi випaдки непорозумiння, просили зaмiнити зaкупленi зa бюджетнi грошi препарати. Зaкуповують лише лiки з Нaцiонaльного перелiку лiкaрських зaсобiв, зaтвердженого Мiнiстерством охорони здоров’я. Якщо пaцiєнт хоче придбaти препaрaт, який не входить до Нaцiонaльного перелiку, вiн це робить зa влaснi грошi. Це не заборонено чинним законодавством", – розповіла пaнi Мaкaрук.

Передісторія: Раніше Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов заявляв, що за державний кошт лікуватимуть пацієнтів з коронавірусом, які перебувають у середньому та важкому стані.
C:-) 

Джон1

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #372 : 17 Мая 2020, 20:45:32 »

Житель Кропивницького витратив більше 20 тисяч гривень, щоб побороти COVID-19
Напевно не так зрозуміли один одного .. в будь-якому випадку треба визначити одиночний це випадок чи ні. Якщо немає то тоді в лікарні щось не так ..
Мене інше хвилює .. по місту майже половина вже ходити без масок (до речі ціни на них впали до 8 грн), в транспорті стали їздити без них ... АЛЕ статистика показує, що епідемія на спад не йде ... як би нам потім все це боком не вийшло ..

ШУРИК

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +82/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: хуавей 315
  • Провайдер: Интертелеком, Аватор
  • Тариф: Online 150
  • Антенна: 14 дБ
  • Вам підморгує білочка?Задумайтесь :)
« Ответ #373 : 17 Мая 2020, 22:37:56 »

в будь-якому випадку треба визначити одиночний це випадок чи ні.
Не одинокий це точно.Бачив по ТВ, що хтось платив по 1500 кожен день за час лікування.
C:-) 

Джон1

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #374 : 18 Мая 2020, 07:48:18 »

хтось платив по 1500 кожен день за час лікування.
Значить грошей реально немає ..
Є і хороша новина -> вчені з біофармацевтичної компанії Sorrento Therapeutics заявили про виявлення антитіла під назвою STI-1499, яке може захищати людський організм від нового коронавируса SARS-CoV-2 і вивести його з організму
... Генри Джи ->"Ми хочемо підкреслити, що є ліки. Є рішення, яке працює на 100%. Якщо у вашому організмі є нейтралізуючі антитіла, вам не потрібно соціальне дистанціювання"...
Фактично ліки від коронавируса створили раніше, ніж вакцина.