А чему к ним не пішов за масками? У послів міг би і по мішку картоплі для медиків попросити .
Неадекватний набір букв, нічого дивного
Це питання до самого себе?
Я лікар і дружина медик, тому можу фахово говорити про медицину, а от яка дотичність Вашої освіти до медицини? Га? Згадую Жванецького який казав, що дуже важко сперечатись про смак устриць з людиною яка їх ніколи не куштувала.
Та кузня дегенератів, в які перетворилися не всі, але більшість наших інтстітутив мене не влаштовує
А не кузню дегенератів, як Ви виразились, Ваша дитина ТУТ не потягне, вся в тата?
Це відколи недоучка Супруніха доктором стала? Розкажіть коли вона встигла інтернатуру закінчити?
Так недегенерати нібито здатні в гугл пару слів набрати, нє?
Навчання на бакалавра природничих наук в галузі біології в Університеті Вейна, США (1981—1985)
Навчання на лікарку (Doctor of Medicine)[10] в Університет штату Мічиган, Коледж медицини людини[en], США (1985—1989)
Проміжна річна програма резидентури, лікарня Оаквуд, США (1989—1990)
Лікарка-резидентка з радіологічної діагностики, лікарня Синай в Детройті[en], США (1990—1994)[11]
Аспірантура з мамографії та томографічної радіології, лікарня Генрі Форда, США (1994—1995)[12] Уляна Супрун — молодший клінічний професор. З 1995 по 1999 роки працювала в діагностичній радіології жіночого здоров'я у Нью-Йорку, згодом стала виконувачкою обов'язків директорки в галузі діагностичної радіології молочних залоз у лікарні Генрі Форда в Детройті.[14] З 2000 року Уляна Супрун працювала заступницею головного лікаря-радіолога в Діагностичній радіології жіночого здоров'я (Медікал Імеджінґ оф Манхеттен), пізніше стала заступницею медичного директора і партнеркою цього медичного центру, де працювала до 2009 року.