Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Коронавирус по городам в Украине  (Прочитано 83554 раз)

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!

Да, немного паника началась, и было бы глупо, не затронуть данную тему. Давайте делится что реально происходит в разных населенных пунктах Украины со сложившейся ситуацией. А может присоединятся с других стран, тоже будет возможно полезно.
Предлагаю без паники, ужастиков и прочего, описывать ситуацию происходящую в населенном пункте, где находитесь. Возможно чуть страшно, а может и наоборот иногда комично. В любом случае, думаю будет намного правдивей информация, нежели это подают СМИ.
Что происходит, какие методы используются и прочие факты. Естественно стараемся без политики, но если инфа полезная действительно, то приветствуется. Возможно кому нужна помощь, пусть даже советом, обращаемся в теме.
Кто меня знает, более менее хорошо, то в курсе о том, что я связан с группой людей, практикующие нетрадиционную медицину. Данные люди продлили значительно жизнь моему отцу (двойной рак), от них рекомендация пошла следующая: https://metra.net.ua/profilaktike-koronavirusa/. Не знаю, поможет, не поможет, но логика в мышлении просматривается. В общем объединяемся и действуем сообща.
Первое сообщение / Продолжение темы 

Джон1

• Постоялец
  • Благодарность: +28/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Был Хуавей)
Re: Коронавирус по городам в Украине
« Ответ #300 : 26 Апреля 2020, 15:48:59 »

... зібрали кошти всім колективом та перерахували на рахунок допомоги лікарям в нашому місті.
  Навіщо щось "васям" пояснувати та виправдовиватися? 
Про таких добре сказано -> “У вустах нерозумного – бич гордости; вуста ж мудрих охороняють їх” (Притчі 14:3)..
А я от нікому нічього не перевожу, та маскі не купляю в лікарні.. в під'їзді жівет дві бабусі одинокі пенсіонерки, так ім  продукти купляю якщо треба...може бабці виживуть...та ще батькам прістарілим заношу іжу час від часу..а ще з ранку/обід /у вечорі в ліфті кнопки / під'їзді двері антисептиком кнопки обробляю , як на роботу/ з роботи іду.

ШУРИК

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +82/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: хуавей 315
  • Провайдер: Интертелеком, Аватор
  • Тариф: Online 150
  • Антенна: 14 дБ
  • Вам підморгує білочка?Задумайтесь :)
« Ответ #301 : 26 Апреля 2020, 20:28:24 »

хто з Вас хоч копійку пожертвував в ці страшні часи пандемії мед закладам
Скрытый текст
Оффтопик:
За?За те що з тебе деруть на вінички, бригаду, миючі і т.д.?Призначають купу аналізів на які не дивляться, аби в архів побільше папірців здать?Не можуть відрізнити інсульт від харчового отруєння, а інфаркт від язви?Простіше призначить "ковтання" зонда (гастроскопія) ніж ЕКГ, а без направлення зась.І т.д. і т.п.Написать можна багато, але це довго і малость не в тему.
[свернуть]
C:-) 

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #302 : 27 Апреля 2020, 12:19:22 »

а?За те що з тебе деруть на вінички, бригаду, миючі і т.д.?Призначають купу аналізів на які не дивляться, аби в архів побільше папірців здать?Не можуть відрізнити інсульт від харчового отруєння, а інфаркт від язви?Простіше призначить "ковтання" зонда (гастроскопія) ніж ЕКГ, а без направлення зась.І т.д. і т.п.Написать можна багато, але це довго і малость не в тему.
Я работаю в отделении реанимации уже 3,5 года на ставке медсестры палатной. 9-й год я учусь в медицине, т.е. в июне я получаю диплом и должен идти в интернатуру. Что сейчас происходит.
Сегодня придя на смену мне говорят, что всю переработку, все что выше ставки нам платить не будет. Людей работает мало, многие даже доехать не могут, многие поувольнялись, многие не хотят. Мы тут все отработали больше ставки и в итоге на работу получается приехали за бесплатно.
Вторая проблема в том что из-за того, что нету денег в больнице, санитарка которая работает по суточно, связана с уборкой, кармлением детей, занята проблемами санитарии. Это теперь падает на наши плечи. Из-за того что нет финансирования, санитарка работает до 6 вечера. Теперь все ее обязанности падают на мои плечи, и это все за бесплатно.
Категории все наши все наши выслуги лет, все что мы зарабатывали своим стажем все это теперь упраздняется. В этом месяце мы получим голую ставку, чистыми на руки это где-то 2-3 тыс гривен. Это при том что с нас еще списываются налоги.  Как жить? У меня квартира стоит 2 тысячи. Я ее с соседом снимаю, по тысячи скинулись + камуналка и останется гривен 600-500 жить. Я приехал на работу  у меня 12 грн. 6 грн приехать 6 грн уехать. Завтра у меня не будет ничего.
Медикаменты, глюкоза растворы все что необходимо реанимации, этого всего нету. Блага у нас очень запасливая старшая медсестра, она оставляет на черный день, а что делать другим?
А что делать родителям покупать за свой счет, а если нету? Я и сам покупал для детей за свой счет препараты. Потому что мне жалко детей! Эти вот щиты защитные для лица предоставил бесплатно человек, который откликнулся на мой пост, что у медиков нет никакой защиты. Мне не стыдно это просить у людей. Потому что выбора нет. Для коллег все что надо я прошу, потому что выбора нету. Вопрос у меня стоит лично к президенту, лично к МОЗ, лично к министру: «Вы вообще как себе представляете развитие будущее медицины в стране?   Есть такое понятие как точка невозврата, вы сейчас ее положите медицину на потом вы ее просто не поднимите! Никто не захочет здесь работать за такие деньги, вообще никто! Мы тут все на передовой находимся! В любой момент могут привезти короновирус, любая болячка: гепатит В, тот же СПИД . Неважно, что сейчас карантин по короновирусу, другие болезни тоже существуют. Нас никто не проверяет, нам не делают прививки бесплатно. Мы должны все за свой счет. Но здоровье медика должно интересовать еще и страну! Если никто на работу выходить не будет, как вы себе представляете, кто будет бороться с теми болезьнями? Бабушки, дедушки или кто?»
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

ШУРИК

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #303 : 27 Апреля 2020, 15:25:33 »

Василь-Рівне, ти процитував мій пост і я так розумію, що такі як я повинні  зі свозї пенсії вам доплачувать?

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #304 : 27 Апреля 2020, 18:57:41 »

Василь-Рівне, ти процитував мій пост і я так розумію, що такі як я повинні  зі свозї пенсії вам доплачувать?
Я не працюю в медицині. А пенсію Вам оплачую в тому числі і я. Так як я не пенсіонер, а недобитий бізнесмен який сплачує податки з яких Вам виплачується пенсія. Вважаю, що в такому віці вже пора зрозуміти, що безплатних якісних послуг не може бути апріорі, от в такому напрямку медицини як стоматологія вже всі це давним - давно зрозуміли, а от в інших чомусь не можуть зрозуміти. Ми хочемо високопрофесійних медиків на 150$ зарплати. Не підкажете в якій країні такі ще є, крім України?
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
« Ответ #305 : 27 Апреля 2020, 20:12:38 »

Я не працюю в медицині. А пенсію Вам оплачую в тому числі і я. Так як я не пенсіонер, а недобитий бізнесмен який сплачує податки з яких Вам виплачується пенсія. Вважаю, що в такому віці вже пора зрозуміти, що безплатних якісних послуг не може бути апріорі, от в такому напрямку медицини як стоматологія вже всі це давним - давно зрозуміли, а от в інших чомусь не можуть зрозуміти. Ми хочемо високопрофесійних медиків на 150$ зарплати. Не підкажете в якій країні такі ще є, крім України?

Та дело не в этом, просто озвучивается от тебя часто призыв "скиньтесь". Да куда скиньтесь, если люди и так еле выживают. Этот призыв как не имел никакой даже моральной точки существования, так и тем более сейчас не имеет. Невозможно скидываться когда и так это постоянно происходит. Понимаю, что наш народ всегда, даже в самых трудных ситуациях, готов помочь. Но это невозможно делать в ущерб себе. Скинутся и "доедать ботинки", да что за тупость. Кто может выделить денежные средства не в ущерб себе и своему окружению, пусть это делает. Кому это принесет урон для своего семейного бюджета - СТРОГО ЗАПРЕЩЕНО ТАКОЕ ДЕЛАТЬ! И пусть эта фраза прозвучит в ушах всех. Сори конечно за капс. Но слушать подобные призывы нельзя, от слова совсем. Живите хоть немного для себя!

ШУРИК

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #306 : 27 Апреля 2020, 20:55:07 »

А пенсію Вам оплачую в тому числі і я
Поки працював-також платив в пенсійний фонд, так що твердження не зовсім вірне.В ПФ є і мої гроші.
Вважаю, що в такому віці вже пора зрозуміти, що безплатних якісних послуг не може бути апріорі
А вони якісні?На територію лікарень приватний транспорт пропускають тільки врачів, більшості паціентів такий і не снився.Мабуть на зарплату в 150$ купили.

Ми хочемо високопрофесійних медиків на 150$ зарплати. Не підкажете в якій країні такі ще є, крім України?
В такій, де на пенсію в 2000 грн живуть

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #307 : 27 Апреля 2020, 21:31:10 »

Та дело не в этом, просто озвучивается от тебя часто призыв "скиньтесь". Да куда скиньтесь, если люди и так еле выживают. Этот призыв как не имел никакой даже моральной точки существования, так и тем более сейчас не имеет. Невозможно скидываться когда и так это постоянно происходит. Понимаю, что наш народ всегда, даже в самых трудных ситуациях, готов помочь. Но это невозможно делать в ущерб себе. Скинутся и "доедать ботинки", да что за тупость. Кто может выделить денежные средства не в ущерб себе и своему окружению, пусть это делает. Кому это принесет урон для своего семейного бюджета - СТРОГО ЗАПРЕЩЕНО ТАКОЕ ДЕЛАТЬ! И пусть эта фраза прозвучит в ушах всех. Сори конечно за капс. Но слушать подобные призывы нельзя, от слова совсем. Живите хоть немного для себя!
 В попередньому дописі я про це писав розуміючи ситуацію. Тому і казав, що для людей з маленьких містечок та сіл немає жодних проблем назбирати пару мішків картоплі, буряків та моркви і декілька банок закруток які всеодно скоро викинуться на смітник, бо через місяць будуть вже свіжі огірки та помідори. А зірвати на городі жменьку тюльпанів чи нарцисів які скоро відцвітуть і пропадуть, і по одній штучці роздати біля лікарні санітарочкам, медсестрам, лікаркам нікому з власників приватних будинків не проблема. Але як їм це буде приємно бачити, що люди їх підтримують і поважають їх за цю важку, небезпечну, невдячну (бачимо по відгуках і на цьому форумі) та самовіддану працю. Я за відкриті, добрі та вдячні серці, а не за озлоблені та скам'янілі.
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #308 : 27 Апреля 2020, 21:44:37 »

Поки працював-також платив в пенсійний фонд, так що твердження не зовсім вірне.В ПФ є і мої гроші.
Так платили, але не собі, а своїм мамам, татам, дідусям та бабусям,  у нас солідарна система пенсійного забезпечення. Але ці виплати не порівняти з тими, які несе бізнес - це більше 30-и видів всіляких прямих і непрямих податків.
А вони якісні?На територію лікарень приватний транспорт пропускають тільки врачів, більшості паціентів такий і не снився.Мабуть на зарплату в 150$ купили.
Ви можете вже буквально через місяць подати документи у медичний ВИШ, провчитися 11 років і почати заробляти шалені бабоси, ну от чого скігліті сидячи на пенсії? Га? Ото вивчитеся на лікаря і будете надавати саме якісні, як Ви того хотіли, послуги. В чому проблема?
В такій, де на пенсію в 2000 грн живуть
Хто в цьому винен? Я, голова сільради чи голова колгоспу? Може потрібно було вчитися, пахати над книжками, гризти зубами науку і ставати справжнім високооплачуваним профі. А тепер вже всі винні, бо пенсії не вистачає? Я розумію, що хтось пиячив, гасав по дискотеках, а хтось важко вчився і тепер є оця класова ненависть до тих хто псував зір над підручниками. Вірно?
zahidcdma@gmail.com

ШУРИК

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #309 : 27 Апреля 2020, 22:35:43 »

Тому і казав, що для людей з маленьких містечок та сіл немає жодних проблем назбирати пару мішків картоплі
Кожну осінь збирають, здають багато, поки самі не побачать чим в лікарні годують
Так платили, але не собі, а своїм мамам, татам, дідусям та бабусям,
Вони також платили, але раніше
Ви можете вже буквально через місяць подати документи у медичний ВИШ, провчитися 11 років і почати заробляти шалені бабоси, ну от чого скігліті сидячи на пенсії? Га?
Вже не можу, та і стільки я не протягну.І я не скиглю, просто пишу як є.
Може потрібно було вчитися, пахати над книжками, гризти зубами науку і ставати справжнім високооплачуваним профі.
А я що робив?Спитай у Лютика:скільки йому дають батьки "благодійних внесків" на клас і яка зарплата за те, що дає знання вам, майбутнім бізнесменам.А з своєю колишньою зарплатою порівнювать не буду, за надцять років багато чого змінилася.
А тепер вже всі винні, бо пенсії не вистачає?
Чому всі?Є ще врачі які добре лікують, а не тільки "дань" збирають.

Джон1

• Постоялец
  • Благодарность: +28/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Был Хуавей)
« Ответ #310 : 28 Апреля 2020, 00:01:19 »

Да куда скиньтесь,
я понимаю слово  ' скинуться' если заболел друг, сосед, сослуживец или родственник и надо срочно деньги на лечение..  а уже и сейчас нужна крупная сумма.. скинуться например если прорвало в доме водопровод и всех заливает а тупорылый ЖЕК стонет что - "денег нет"..и выбор или ждать и  черпать воду ведрами, пока они появятся или скинуться... а тут с меня сдирает государство налог.. причем не маленький налог.. как минимум одного пенса за свой счет кормлю..а теперь еще и "скинься"... мне намного проще на депозит в банке  под такое дело специально открытый "скинуться" и если что то не так то с него оплатить..
Є ще врачі які добре лікують,
От так і саме ТАКОМУ лікарю треба допомогати.... персонально .. а не загальне "скинемося".. хоча особисто в мене така думка.. от з мене  держава податки бере, там є частка на лікарні і т.подібне.. а е лікарка терапевтка .. зараз можна вибірати.. так нехаї до неї/нього той податок 80% ОСОБИСТО на рахунок перераховують.. ну а 20% то на лікарню...
тоді і побачити можна де лікарь а де тьотья з "діпломом міжнародного зразка")
« Последнее редактирование: 28 Апреля 2020, 00:15:47 от Джон1 »

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #311 : 28 Апреля 2020, 06:26:45 »

Вже не можу, та і стільки я не протягну.І я не скиглю, просто пишу як є.

Не грішить, бо ніхто не знає як і скільки проживе, але я , особисто, бажаю Вам довгих та активних років життя і саме формування позитивного погляду на те, що нас оточує є, передумовою цього, тому і не рекомендую впадати в депресію, іпохондрію, "скігління". Позитив притягує позитив, негатив притягує негатив.
А я що робив?Спитай у Лютика:скільки йому дають батьки "благодійних внесків" на клас і яка зарплата за те, що дає знання вам, майбутнім бізнесменам
Де навчають бізнесу? Відповім просто - ніде. Де мене, лікаря, навчали бізнесу? Просто зрозумів, що без квартири в обласному центрі з двома дітьми і зарплатами лікаря та медсестри мені нічого не світить, тому і обрав не "скігління", а бізнес, хоча моя спеціальність мені дуже подобалась і в мене все непогано виходило. Тому, як це зараз стало модним казати,  я вийшов з зони комфорту і пішов на величезний ризик. І якщо Ви думаєте, що бізнес це легка прогулянка і повні кишені бабла, то Ви сильно помиляєтесь. Це каторжна праця з ранку до ночі, нерви на взводі, постійні стреси, а за 90-і я взагалі мовчу, коли  в твою зйомну квартири йдуть шестеро вдягнутих в чорне бритоголових спортсменів "пабазаріть" і нема тебе кому захистити, я тоді з сокирою до них виходив, після чого отримав "погоняло" - бєшєний. От таке було безхмарне, бізнесове, осяяне лише променями сонця безтурботне життя.
Чому всі?Є ще врачі які добре лікують,
Дякую, тепер бачу, що не все ще втрачено  ::). Люди завжди чомусь очікують від лікарів дива - от прийшов хворий до лікаря 5-10 хвилин чаклунства і вийшов здоровий. Кожний випадок індивідуальний і не кожну хворобу може вилікувати навіть найталановитіший та найтитулованіший лікар. Це потрібно розуміти і не перевищувати свої очікування від відвідування медичних закладів, хоча в більшості випадків успіх лікування залежить від дотримування того, що приписує лікар. Покладючи руку на серце, от хто виконує ВСІ рекомендації лікарів коли прихворіє? Да ніхто, жоден і я в тому числі. Тому спочатку претензії до себе, а потім вже до лікарів.
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #312 : 28 Апреля 2020, 06:40:26 »

я понимаю слово  ' скинуться' если заболел друг, сосед, сослуживец или родственник и надо срочно деньги на лечение..  а уже и сейчас нужна крупная сумма.. скинуться например если прорвало в доме водопровод и всех заливает а тупорылый ЖЕК стонет что - "денег нет"..и выбор или ждать и  черпать воду ведрами, пока они появятся или скинуться... а тут с меня сдирает государство налог.. причем не маленький налог.. как минимум одного пенса за свой счет кормлю..а теперь еще и "скинься"... мне намного проще на депозит в банке  под такое дело специально открытый "скинуться" и если что то не так то с него оплатить..
 Ось тому і розпочала реформу ненависна тут багатьом Супрун щоб не потрібно було ні допомагати, ні зкидатися лікарям. І щоб лікар не побирався "допомогами" і не сушив голову як накопичити собі на житло та прогодувати сім'ю, а постійно витрачав свою енергію на професійне вдосконалення себе як спеціаліста, бо лікувальна справа це методичне навчання до кінця своєї трудової діяльності. І їй ВЖЕ дещо вдалося, всі ми знаємо, що зарплати толкових сімейних лікарів зросли в рази і це вже перший успіх. Але роботи тут непочатий край і витрати на це скажені, тому найближчих 10-15 років ідеальна медицина нам не світить. Такі, на жаль, реалії, тому не потрібно звинувачувати у цьому медиків, вони заручники ситуації і викручуються як тільки можуть, виконуючи свою важку та невдячну справу, особливо в цей час.
zahidcdma@gmail.com

ШУРИК

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #313 : 28 Апреля 2020, 10:21:02 »

Де навчають бізнесу?
Ні, як і на що живе вчитель.
Дякую, тепер бачу, що не все ще втрачено
Я не писав що всі бездари і бариги.Я був у врача якого я назвав би врач від бога.Дуже хороший спец, робив все відмінно.Такса була у нього плаваюча, він зразу оцінював клієнта на фінанси, а потім на хворобу.Не брав даже якщо давали у "мало спроможних" і "трусив" багатих.Ну приблизно так.

Mr.Alex

• WhatsApp: 066-2552121
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.
« Ответ #314 : 28 Апреля 2020, 17:52:50 »

у врача
краще - "у лікаря". :)
і "трусив" багатих.Ну приблизно так.
сучасний "робінгуд"? :D