Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Налаштувати роутер Novatel 4510l для роботи з компютером через USB  (Прочитано 27350 раз)

st1letto

• Гость

щоб не було проблем,потрібно спочатку почитати нетобзор і купити обладання у перевірених користувачив нетобзор
Повторно встановив драйвера MiFi4510DriverInstaller_v1.02.001.001.13.exe
потім апдейтер DUU_Verizon_MiFi4510L_FW2.28.02.exe
Він видав failed to upgrade device firmware. ErrorCode=1.
 Уважно читайте,що пише апдейтер,в процесі установкі,те і робіть - тоді все буде добре. Не знаєте англійську,користуйтесь перекладачами.
Апдейтер просив щоб модем був заряджений не менше 40% і не вимикати його. Після пише перезагрузка модему та потім помилка.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Апдейтер просив щоб модем був заряджений не менше 40% і не вимикати його. Після пише перезагрузка модему та потім помилка.
 Як так думаю,що він Вас просив перезавантажити роутер (включити - виключити або витягнути-вставити в ЮСБ) ,а Ви чекали доки він напише помилку,бо перезавантаження не було
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

st1letto

• Гость

Як так думаю,що він Вас просив перезавантажити роутер (включити - виключити або витягнути-вставити в ЮСБ) ,а Ви чекали доки він напише помилку,бо перезавантаження не було
Запустив повторно. Апдейтер пише "resetting the device. Please wait...". Зачекав видало помилку. Повторив, але вже викл. та вкл. модем. Те саме(((

st1letto

• Гость

Якщо хтось знає причину, чому не працює модем прошу повідомити. Думаю проблема в налаштуваннях роутера.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Якщо хтось знає причину, чому не працює модем прошу повідомити. Думаю проблема в налаштуваннях роутера.
 Пробачте,а хто Вам має щось повідомляти? Я дав Вам драйвера,я дав Вам апдейтер,я дав Вам рекомендації по установці,не допомогло,але це не значить ,що я не тратив свій особистий час,щоб не допомогти Вам ! Причому безкоштовно !!! Та все це не так важливо,важливо те,що Вам навіть в голову не прийшло сказати просте,людське слово ДЯКУЮ за намагання Вам безкорисливо допомогти. Я не кажу вже про такі складні речі як + в карму. Просте людське слово ДЯКУЮ . Як Ви думаєте,після цього у когось виникне бажання Вам навіть за гроши допомагати? Думаю,що ні в кого тут не виникне такого бажання,бо потрібно мати елементарний рівень культури і поваги до інших,а якщо цього немає, то як таких людей як Ви називають? Як ?
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Запустив повторно. Апдейтер пише "resetting the device. Please wait...". Зачекав видало помилку. Повторив, але вже викл. та вкл. модем. Те саме(((
Якщо версія драйвера = версії апдейтера,то буде така помилка.але при включенні роутера мають бути порти.Але для чого потрібно намагатися допомагати невдячній людині? Оце питання?
zahidcdma@gmail.com

st1letto

• Гость

Пробачте,а хто Вам має щось повідомляти? Я дав Вам драйвера,я дав Вам апдейтер,я дав Вам рекомендації по установці,не допомогло,але це не значить ,що я не тратив свій особистий час,щоб не допомогти Вам ! Причому безкоштовно !!! Та все це не так важливо,важливо те,що Вам навіть в голову не прийшло сказати просте,людське слово ДЯКУЮ за намагання Вам безкорисливо допомогти. Я не кажу вже про такі складні речі як + в карму. Просте людське слово ДЯКУЮ . Як Ви думаєте,після цього у когось виникне бажання Вам навіть за гроши допомагати? Думаю,що ні в кого тут не виникне такого бажання,бо потрібно мати елементарний рівень культури і поваги до інших,а якщо цього немає, то як таких людей як Ви називають? Як ?
ДЯКУЮ.

st1letto

• Гость

Невже ніхто не знає чому не працює модем через юсб???

vbely

• Гость

Невже ніхто не знає чому не працює модем через юсб???

Номер ошибки при подключении?

vbely

• Гость

Я не смог осилить все вышенаписанное, напишу как я вижу это дело.
Устанавливается драйвер
Подключается роутер по кабель к компу
Открываем диспетчер и смотрим, что бы он был в модемах
Создаем виндовс соединение с номером дозвона, логином и паролем
И усе!!!

Если при этом не подключается, то номер ошибки в студию!

st1letto

• Гость

Я не смог осилить все вышенаписанное, напишу как я вижу это дело.
Устанавливается драйвер
Подключается роутер по кабель к компу
Открываем диспетчер и смотрим, что бы он был в модемах
Создаем виндовс соединение с номером дозвона, логином и паролем
И усе!!!

Если при этом не подключается, то номер ошибки в студию!

Ошибка 678.

st1letto

• Гость

vbely

• Гость

пробуйте нажать кнопку включения при подключенном к компу и подержать ее, индикатор сбоку должен гореть зеленым вроде, нет модема в наличии что бы точно проверить. пишу по памяти.

st1letto

• Гость

пробуйте нажать кнопку включения при подключенном к компу и подержать ее, индикатор сбоку должен гореть зеленым вроде, нет модема в наличии что бы точно проверить. пишу по памяти.
Модем загорается зеленым, а потом перезагрузка и снова мигает желтый (заряд батареи).

vbely

• Гость

Ок. А если его сначало включить, а потом подсоединить к компу уже включенным?