Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Novatel 5510 с хвостом (переделка)  (Прочитано 7294 раз)

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
Novatel 5510 с хвостом (переделка)
« : 24 Декабря 2014, 21:43:49 »

Пока это только "бла-бла". Шо мы видим? А ничего, только "хвост", торчащий из устройства. Много такого "толкового снаружи" повидал. А как только заглянешь внутрь - то зачастую хочется обнять и плакать..

Для того щоб Олекса не звинувачував мене в бал-бла-бла розміщую фото переробленого Novatel 5510 хорошим майстром (в мене є дуже вагомі підстави так вважати) з Запоріжжя.
1. Отвір просвердлений дуже аккуратно і так,що роутер можна носити в кишені і хвіст практично не заважає :

2.Кабель дуже міцно припаяний і залитий термокомпаундом чорного кольору,саме такий любить наш шановний Олекса:

3.Кришечка екрану спеціально зверху пригнута щоб не завжала і прижимала-фіксувала іншою кришкою хвіст для додаткової надійності

Курочити далі не став,бо потім не зможу повернути все так як було - припаяно,приклеєно дуже пристойно. Працює як і зовнішньою антеною (з"являється RX2) так і з внутрішньою (працює лише RX1)
« Последнее редактирование: 24 Декабря 2014, 21:53:07 от Василь-Рівне »
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.
Re: Novatel 5510 с хвостом (переделка)
« Ответ #1 : 24 Декабря 2014, 23:50:10 »

Пока это только "бла-бла". Шо мы видим? А ничего, только "хвост", торчащий из устройства. Много такого "толкового снаружи" повидал. А как только заглянешь внутрь - то зачастую хочется обнять и плакать..
Для того щоб Олекса не звинувачував мене в бал-бла-бла розміщую фото переробленого Novatel 5510
А вот теперь сядьте прямо и послушайте меня, і без "вибриків Пегаса". Во первых, никак не могу понять - почему вы, уважаемый - все сказанное в аудитории вслух - воспринимаете как личное оскорбление на свой счёт? Вам нравится "примерять" к себе все то, что услышите? Так это неразумно. А то, что если не "лепить на себя" все подряд и знать о самом себе лучше, чем знают и думают об этом другие - вот это разумно. Облайте мене останніми словами. Якою буде моя реакція? Усміхнусь та піду собі далі. А все чому так? А тому, що ніхто не знає мене краще, ніж я сам себе. А говорять - так до чужого рота - не приставиш ворота, най собі говорять, а особисто мене це не стосується, тому що я не такий, як про це кажуть інші і краще, ніж усі інші - про це знаю. Так зрозуміло, чи не дуже? Чи може сильно "заплутано"? Ну а якщо щось не так - тоді вибачайте, говорю як вмію..
хорошим майстром (в мене є дуже вагомі підстави так вважати) з Запоріжжя.
Ніхто не заперечує проти вашої думки та ваших вагомих підстав, але - не всі повинні чи зобов'язані погоджуватись з вашими поглядами, є і такі, які мають зовсім іншу думку на цей рахунок.
2.Кабель дуже міцно припаяний і залитий термокомпаундом чорного кольору,саме такий любить наш шановний Олекса:
Полюбляю применять не только термокомпаунд чорного кольору, но и другие, более интересные вещи. Но дело не в этом. Просто повидал достаточно большое количество изделий после "копипастеров" и "ку-либиных", которые пытались повторить тоже самое, руководствуясь только ознакомительными фото из раздела "Ремонт оборудования". И с грубыми "отклонениями" от ТУ. Но только не все знают о "технических изюминках", озвучивать и освещать которые публично - не в моих же интересах. Это мои "достижения" и мой копирайт, отличающий меня от остальных. Имею полное право быть и оставаться единственно неповторимым. :)
припаяно, приклеєно дуже пристойно.
Василю, данный комментарий - вполне заслуживает, как для обычного пользователя. Для "технаря" же это - пустой звук, ничего не значащий. Пока самолично не увижу (без термокомпаунда) - вряд ли смогу оценить коллегу-соперника по достоинству. Без обид. Кстати, а почему его (гарного майстра з Запоріжжя) - мы до сих пор не имели честь узреть тут, на форуме или оный желает сохранить свое инкогнито?

Николай

• Администрация
  • *
  • Благодарность: +215/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #2 : 25 Декабря 2014, 00:18:04 »

мы до сих пор не имели честь узреть тут, на форуме или оный желает сохранить свое инкогнито?

очень интересная мысль, Василий пригласите вашего человека на наш форум, чем больше спецов, тем лучше :)

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #3 : 25 Декабря 2014, 01:00:50 »

очень интересная мысль, Василий пригласите вашего человека на наш форум, чем больше спецов, тем лучше
Да, и я о том же. Если уж и устраивать технические дискуссии, то хотя бы в равных "весовых категориях", чтоб не было всяких там "бла-бла-бла". :)

satmaks

• Гость
« Ответ #4 : 25 Декабря 2014, 01:39:59 »

Да фото без компаунда , было бы главным в даной истори ,  так как невидно пайки, а вобще ремонт мобильников, модемов планшетов и.т.д. и  дает лиш практический навык на умелые руки небольше , и требует в основном монтажных навыков , так как 90% поломок есть типовыми и происходят от механических повреждений одного рода . Так как електроника само по себе очень большая  то несуществует специалистов способных вести разработку например в цыфровой и силовой електронике одновременно. Но и хорошим монтажником тоже некаждому разработчику дано стать так нехватка практического опыта по востановлению определенного оборудования и умению применить практиеские навыки.   
Вобщем нет смысла мерятся палками когда невидно второй.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #5 : 25 Декабря 2014, 07:31:04 »

Кстати, а почему его (гарного майстра з Запоріжжя) - мы до сих пор не имели честь узреть тут, на форуме или оный желает сохранить свое инкогнито?

Не знаю чи він буває на цьому форумі,але думю,що ні,як би був,то можливо вже відповів.Не сві вважають за потрібне витрачати свій дорогоцінний час на коментарі в різних форумах.Наскількі я знаю - він дуже сильно завантажений роботою,навіть по телефону спілкується швидко і стисло.
« Последнее редактирование: 25 Декабря 2014, 07:40:05 от Василь-Рівне »
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #6 : 25 Декабря 2014, 23:33:22 »

Не знаю чи він буває на цьому форумі,але думю,що ні,як би був,то можливо вже відповів.Не сві вважають за потрібне витрачати свій дорогоцінний час на коментарі в різних форумах.Наскількі я знаю - він дуже сильно завантажений роботою,навіть по телефону спілкується швидко і стисло.
Что-то подобное и ожидал, даже не удивлен почему-то. :)

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #7 : 26 Декабря 2014, 07:17:04 »

все сказанное в аудитории вслух - воспринимаете как личное оскорбление на свой счёт?
 Ні,лише те,що конкретно сказано в мою сторону,у Вашому випадку бла,бла,бла.
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #8 : 26 Декабря 2014, 07:25:22 »

Что-то подобное и ожидал, даже не удивлен почему-то
 Вже вчора хотів йому дзвонти,але передумав і лише через Вас,знаючи,що для Вас кожна копійка на рахунку.А зараз всім тяжко: як і торгівцям так і ремонтникам,бо купляють зараз обладнання значно меньше,відповідно і меньше,вирваних виходів під антену,ЮСБ,та іншого. Якщо Вам вже так свербить в одному місці, можу скинути його телефон в ПП - дзвоніть,спілкуйтесь і самі запрошуйте,якщо вважаєте це за потрібне.Я цього робити не хочу,хоча би із за поваги до Вас як патріота України.
zahidcdma@gmail.com

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #9 : 26 Декабря 2014, 08:05:02 »

все сказанное в аудитории вслух - воспринимаете как личное оскорбление на свой счёт?
Ні,лише те,що конкретно сказано в мою сторону,у Вашому випадку бла,бла,бла.
Тааак.. Не зрозуміли ми один одного. Ну гаразд, нехай так і буде, закриєму цю тему. На всяк випадок - вибачте, якщо образив чимось.
Что-то подобное и ожидал, даже не удивлен почему-то
Вже вчора хотів йому дзвонти,але передумав і лише через Вас,знаючи,що для Вас кожна копійка на рахунку.А зараз всім тяжко: як і торгівцям так і ремонтникам,бо купляють зараз обладнання значно меньше,відповідно і меньше,вирваних виходів під антену,ЮСБ,та іншого. Якщо Вам вже так свербить в одному місці, можу скинути його телефон в ПП - дзвоніть,спілкуйтесь і самі запрошуйте,якщо вважаєте це за потрібне.Я цього робити не хочу,хоча би із за поваги до Вас як патріота України.
Ніц нічого не зрозумів, яким тут сенсом одне до іншого стосується, але бажання дискутувати далі - якимось чином майже згасло і замість нього з'явилось трохи байдужості. Але за номер телефона у ПП - буду вдячний. Річ у тому, що для мене на першому місці - спілкування та відносини, а не тільки гроші, які для деяких - найбільш головне питання (щоб ви це не сприяли на свій рахунок, одразу зауважу - мова йдеться про зовсім інших людей, з якими у мене припинені усі будь-які стосунки тому, що для них головне - це гроші і вони вважають, що все і всіх можна на них купити, але є і виняток(ки)).

"Коли ділишся грошима - то їх стає меньше, а коли інформацією - то її буде тільки більше".

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #10 : 26 Декабря 2014, 08:14:59 »

Річ у тому, що для мене на першому місці - спілкування та відносини, а не тільки гроші, які для деяких - найбільш головне питання (щоб ви це не сприяли на свій рахунок, одразу зауважу - мова йдеться про зовсім інших людей, з якими у мене припинені усі будь-які стосунки тому, що для них головне - це гроші і вони вважають, що все і всіх можна на них купити, але є і виняток(ки)).

"Коли ділишся грошима - то їх стає меньше, а коли інформацією - то її буде тільки більше".
 Погоджуюсь,№ телефону відправив у ПП.
zahidcdma@gmail.com

Jak_Jak

• Гость
« Ответ #11 : 28 Августа 2015, 21:45:10 »

А почему не так :
http://3g4g.in.ua/podklyuchenie-k-vneshnej-antenne-3g-routera-novatel-mifi-5510l/

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #12 : 28 Августа 2015, 23:08:24 »

А почему не так :
А потому, шо через жопу задний проход. :)