Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: можно ли подключить Домашний интернет комплект Wi-Fi Интертелеком  (Прочитано 14209 раз)

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip

как узнать каким оборудованием роздают домашний вифи от БС ит к клиенту? ( нужно для теста проходимости сигнала)

Может кто вкурсе, спс)
Як ти можеш взнати як проходить сигнал від того обладнання яким роздають тут варіант, або ти його достаєш або ні пряма видимість є? тоді ура, ні то вибачайте, будуйте міст.

Windows8

• Гость

ось так,  що скажете?

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Скажу одне що треба щоб сигнал у клієнта був не більш ніж 75-80 дб, якщо вище діло швах, я так поняв ти міряв программою тією що тут на сайті, бажано було б попробувать самим обладнанням пошукати так надійніше і прошу враховувати що 5 Гг цважче прийнять ніж 2,4 Ггц. Одного не можу зрозуміти чим домашній кращий за хос поти, чого всі лізуть на 5 Ггц.

semen

• Гость

ось так,  що скажете?
У тебя БС высотой 200 метров? как такое может быть.

VicNes

• Гость

Одного не можу зрозуміти чим домашній кращий за хос поти, чого всі лізуть на 5 Ггц.
Отсутствие рекламы хотспотов. И как следствие основная масса народа не в курсе.

Windows8

• Гость

ось так,  що скажете?
У тебя БС высотой 200 метров? как такое может быть.

Как??? ето же славная Ладыжынская БС,  ретрансляторы которой стоят на трубах ТЕЦ высота которых 250 метров , а они на 200 м, если я ошыбаюсь пусть меня потправлят, хот спот не думаю ловить , по тому как не уверен что у них стоят на раздачу норм антены. думаю что домашний проще, хотя 2,4 лутше проходит сквозь деревья, 5,8 сложнее...

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

хот спот не думаю ловить , по тому как не уверен что у них стоят на раздачу норм антены
Но я же ловлю???Не думаю шо в них різне обладнання, частота да, але шо це я хазяїн барин тобі рішать платить 200 або 60.

Windows8

• Гость

смисл  в мене не в тому що я не хочу. я хочу ще й  як, просто в інтер і  відмовили мені, кажуть що навряд чи вийде, мені потрібно самому купувати антену і пробувати , а  це напевно рокет диш дж5 30, а він норм коштує, але якщо я не зловлю то що я буду робити з рокетом??? і ще, мене напружило те що Жека не зловив від себе хот спот їхній...

rudigo1728

• Частенько тут
  • Благодарность: +7/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Pantech UM175AL
  • Провайдер: Інтертелеком
  • Тариф: Будьякий, WiFi Xот-Спот, WiFi Домашній
  • Антенна: Харченко, AirGrid M2 HP, NanoBridge M5

мене напружило те що Жека не зловив від себе хот спот їхній...

Так він же по за зоною ВіФі знаходиться http://netobzor.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=8719.0;attach=13090;image

len_non

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

смисл  в мене не в тому що я не хочу. я хочу ще й  як, просто в інтер і  відмовили мені, кажуть що навряд чи вийде, мені потрібно самому купувати антену і пробувати , а  це напевно рокет диш дж5 30, а він норм коштує, але якщо я не зловлю то що я буду робити з рокетом??? і ще, мене напружило те що Жека не зловив від себе хот спот їхній...
Йохана бабай повторюю ще раз там де Женька брав дають в оренду на місяць, не зловиш сигнал повертаєш взад, як ти думаєш чого сказали що не можливо того що 2,4 дешево, ім краще дорожчий товар впулювать абоненту якщо ти побачиш 5 то 2,4 тоже твої.

Zheks

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +77/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Не требуется :)
  • Провайдер: Prosto.Net
  • Тариф: 1Gbit/s.

Йохана бабай повторюю ще раз там де Женька брав дають в оренду на місяць, не зловиш сигнал повертаєш взад, як ти думаєш чого сказали що не можливо того що 2,4 дешево, ім краще дорожчий товар впулювать абоненту якщо ти побачиш 5 то 2,4 тоже твої.
А ещё хот-спот находится на высоте 80-90м. вот почему я не словил их...
Скоростной интернет - это когда файл проще загрузить заново, чем найти на жестком диске...

IT новости - Самое интересное в интернет мире!

semen

• Гость

Что можно сказать про такую картину? По карте покрытие на сайте ИТ не доходит до меня 1 км.

Silvan

• Гость

це напевно рокет диш дж5 30, а він норм коштує, 

a це-http://ubiquiti.net.ua/wifi_radio_mosti/ubiquiti_powerbeam_5ac_500 ?
« Последнее редактирование: 05 Ноября 2014, 23:30:46 от Николай »

Zheks

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +77/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Не требуется :)
  • Провайдер: Prosto.Net
  • Тариф: 1Gbit/s.

Что можно сказать про такую картину? По карте покрытие на сайте ИТ не доходит до меня 1 км.

Ну на карте показано покрытие по земле, а у тебя там антенна метров 10-15...
Скоростной интернет - это когда файл проще загрузить заново, чем найти на жестком диске...

IT новости - Самое интересное в интернет мире!

semen

• Гость

Ну на карте показано покрытие по земле, а у тебя там антенна метров 10-15...
[/quote]
Это обнадеживает :), уже сил нет, замучил меня этот  ((3g)) особенно в онлайн играх.
Вот такая БС сколько может быть в высоту метров?