Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Посоветуйте антенну  (Прочитано 10292 раз)

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Благодарность: +25/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)
Re: Посоветуйте антенну
« Ответ #15 : 12 Августа 2014, 20:09:34 »

Порадьте антену яка може відсіяти інші БС які знаходяться в одному напрямку, різниця в декількох градусах, якщо точніше знаходжусь в м. Берестечко, Волинська обл., а потрібно зловити тільки БС в м. Лопатин Львівської обл., теперішня звичайна гамма 16 дб ловить і БС м. Броди і м. Радехів Львівської обл. і цю що потрібно, але чіпляється за всі по чучуть... Короче треба антену точну в настройці...

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #16 : 12 Августа 2014, 20:37:06 »

Порадьте антену яка може відсіяти інші БС які знаходяться в одному напрямку, різниця в декількох градусах, якщо точніше знаходжусь в м. Берестечко, Волинська обл., а потрібно зловити тільки БС в м. Лопатин Львівської обл., теперішня звичайна гамма 16 дб ловить і БС м. Броди і м. Радехів Львівської обл. і цю що потрібно, але чіпляється за всі по чучуть... Короче треба антену точну в настройці...
 Двохметрова компанії RNet.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Степок

• =)
  • Постоялец
  • Благодарность: +25/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: TL-WR841N+TL-WN722N
  • Провайдер: Уарнет
  • Тариф: 50/50
  • Я все бачу)
« Ответ #17 : 13 Августа 2014, 10:03:29 »

Заказав, побачимо що за звір) Хоча схилявся до гаммаХ 17...

Валерій

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +213/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: багато різних
  • Провайдер: Інтертелеком, Київстар, БіттерНет
  • Тариф: 3G Рішення, Безлім, Безмежний Дім
  • Антенна: Rnet 21dBі
« Ответ #18 : 13 Августа 2014, 12:46:24 »

Заказав, побачимо що за звір)
З власного досвіду можу сказати, що досить хороша антена.
В моєму випадку кут між базовими ст. ще менший, але антена ловить саме дальню БС (якраз ту що треба)

Kyon

• Гость
« Ответ #19 : 01 Декабря 2014, 00:03:11 »

Это оригинальные rnet? http://aukro.ua/3g-antenna-17db-19dbi-rnet-zavodskaya-skidka-i4852668544.html и http://aukro.ua/3g-cdma-antenna-24-db-zavod-rnet-2-metra-skidka-i4846414587.html

Есть ли смысл переплачивать 50 грн. и брать двухметровую?

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #20 : 01 Декабря 2014, 08:03:10 »

Это оригинальные rnet? http://aukro.ua/3g-antenna-17db-19dbi-rnet-zavodskaya-skidka-i4852668544.html и http://aukro.ua/3g-cdma-antenna-24-db-zavod-rnet-2-metra-skidka-i4846414587.html

Есть ли смысл переплачивать 50 грн. и брать двухметровую?

От на аукро і питайте в продавця.А на нетобзорі можна купити оригінальну антену у перевірених користувачив. Створіть тему : куплю антену ернет, або зверніться до користувачив форуму у яких в підпису є продажа антен таким чином гарантовано отримаєте заводський і якісний товар.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Николай

• Администрация
  • *
  • Благодарность: +217/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #21 : 01 Декабря 2014, 09:24:25 »

Kyon http://netobzor.org/forum/index.php?topic=8243.0 в последних сообщениях этой темы, человек делится печальным опытом покупки модема по самой низкой цене, хотел купить самый дешевый - купил, как итог, в начале не работал совсем, потом работать начал но с перебоями.

Василий вам правильно сказал, создайте тему в разделе куплю. На форуме достаточно хороших продавцов, которые предложат вам качественную продукцию, с гарантией того, что они никуда не пропадут, если вдруг что то пойдет не так.

Zimorodok

• Гость
« Ответ #22 : 09 Февраля 2015, 09:32:22 »

В моєму випадку кут між базовими ст. ще менший, але антена ловить саме дальню БС (якраз ту що треба)
Скажіть будь-ласка, чому потрібно зловити саме дальню БС. Де взнати потужність базових станцій та радіус впевненого прийому кожної з них. Чи БС мають однакову потужність. У мене також є чотири БС, з яких я можу приймати сигнал, але знаходяться вони на різних відстанях від 17 до 38 км.

Валерій

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +213/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: багато різних
  • Провайдер: Інтертелеком, Київстар, БіттерНет
  • Тариф: 3G Рішення, Безлім, Безмежний Дім
  • Антенна: Rnet 21dBі
« Ответ #23 : 09 Февраля 2015, 11:00:49 »

Скажіть будь-ласка, чому потрібно зловити саме дальню БС.
Не обов'язково ловити саме дальню БС, на той час (зараз біля мене поставили нову БС) дальня БС була менш загруженою, от я і налаштовував антену саме на неї.
Де взнати потужність базових станцій та радіус впевненого прийому кожної з них.
Методом "втику"
Налаштував антену на першу БС - перевірив пінг і швидкість (деколи буває пінг в межах 80-90 мс, а швидкість 0,1 Мб/с). Тоді так само на другу БС, і так всі 4.

Zimorodok

• Гость
« Ответ #24 : 09 Февраля 2015, 14:44:35 »

Налаштував антену на першу БС - перевірив пінг і швидкість (деколи буває пінг в межах 80-90 мс, а швидкість 0,1 Мб/с). Тоді так само на другу БС, і так всі 4.
Зрозумів і щиро дякую за відповідь. Але хочу добитися максимальних результатів, а повністю ще не розумію, яка залежність пінга і швидкості, є якась пропорційність, чи це дві паралельні величини. Ось, сьогодні підняв модем на 1 метр над комп’ютером через грубенький метровий подовжувач. Перебої зникли, але відчуваю, що максимуму ще не добився. Працював лише з однією БС. Буду експерементувати. Ось сьогоднішні заміри, два графіки і дві швидкості (у другому графіку червона крива значно відділилася під час передачі даних, в чому полягає причина, як думаєте?) і подивіться як різняться пінги у двох замірах швидкості буквально за одну хвилину...