Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Дико скачет скорость интернета и пинг  (Прочитано 9624 раз)

OPB1T

• Гость
Re: Дико скачет скорость интернета и пинг
« Ответ #15 : 04 Января 2014, 21:16:03 »

с антеной я уже давно проделывал все что можно.До вышки 4 км в диапазоне 30градусов показывает одинаков уровень сигнала только шум разный.Я поставил туда где шум меньше.А от смены поляризации разницы никакой не заметил.Щас в горизонтальной стоит.

alyska

• Гость
« Ответ #16 : 05 Января 2014, 02:10:12 »

PER 100%

параметр указывает  на ошибки приема передачи
хот  действий проверь все соеденения от антены до модема
у соседа была подобная ситуация с переходником потому что дилеры продают галимые переходники
переходник должен быть такой как на картинке и ни какой другой  все остаальное гавно не кому не верь
свой покупал на ебее за 12 зеленых
и еще разъём должен входит в модем плотно

Щє один доморощєний експерт по пігтейлам - всі ділери продають г-но,а він один розумний купив на ібеї те саме г-о тількі в рази дорожчє!  :D  Ділерів в інтертелекомі сотні якщо не тисячі Ви по всіх прошвирнулись і перевірили якість перехідників ?  :o Зрештою є ціла тема по проблемах адаптерів : http://netobzor.org/forum/index.php?topic=5747.0 Прочитайте,зробіть фото свого чудо-пігтейла,бажано без термоусадкі з обох кінців і всі ділери побачать що вони - таки продають г-о а Ви купили чудо інженерної думкі за 12 баксів покрите 24-х каратним золотом (судячи з ціни)  :D

слышишь ты вася из жмеренки, это кто из нас доморощенный
 у меня за плечами два  высших,а у тебя  какое, барыжное
 дилер не понятый только и знаете купить по дешевле продать по дороже да лапши навешать
фото своего чуда выкладываю чтоб не сказал что балабол
кстати у моего чуда и  Y  usb шнур и переходник шли в комлекте и бралось это хозяйство когда ВАС дилеров еще и в природе не существовало
и вседующий раз следите за речью я с вами коров не пас ?/?

« Последнее редактирование: 05 Января 2014, 15:04:11 от alyska »

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #17 : 05 Января 2014, 15:23:37 »

слышишь ты вася из жмеренки, это кто из нас доморощенный
 у меня за плечами два  высших,а у тебя  какое, барыжное
 дилер не понятый только и знаете купить по дешевле продать по дороже да лапши навешать
фото своего чуда выкладываю чтоб не сказал что балабол
кстати у моего чуда и  Y  usb шнур и переходник шли в комлекте и бралось это хозяйство когда ВАС дилеров еще и в природе не существовало
и вседующий раз следите за речью я с вами коорв не пас

Ні я з Рівного,Жмерінка наразі не котується-Донецьк,Макєєвка саме те. :D Я ж до Вас на Ви,а Ви на ти - що у ваших вишах культури спілкування,етики не навчали? :o В мене,на жаль, одна вища освіта,медична і по фєні нас там там спілкуватися не вчили,Ви мабудь якусь міліцейську освіту маєте? Тількі там схоже фєню вивчають. Тепер по суті - Ви облили брудом всіх ділерів інтертелекому та піплнету.Яке ви маєте на те право? І до речі,я зовсім і не ділер. Ви тут розказуєте,що купили пігтейл за 12$,а тут я бачу 150-й модем з заводським комплектом.Якість адаптеру по такому паршивому фото тяжко визначити,але вже видно,що він FME що ускладнює роботи по монтажу бо потрібний спеціальний обжимний інструмент та комплектуючі,хоча саме з"єднання надійніше від необжимних.Щодо пігтейла - там де немає термоусадкі дуже часто виникають пошкодження проводів і тріщини цієї "гофрованої" частини,таку проблему маю на комплектному кабелі-подовжувачу ЮСБ. Не завжди факт,що в заводський комплект кладуть найкращє,навіть у серйозних автовиробників в базову комплектацію ставлять найдешевшу і найпростішу акустику (і це при вартості автомобіля в десятки тисяч долларів),яку більшість людей міняє на якісну і дорожчу,така ситуація буває і тут. Так,що Ваша зневага до праці сотень ділерів і зарозумілість щодо вдалої покупки адаптера не має під собою ніякого адекватного підгрунтя,я думав,що прочитавши теми на які я Вам дав посилання Ви зрозумієте,що нічого суперякісного не придбали,але дві вищих освіти не дають збагнути очевидних речей.Може щось з тими освітами не ....теє ?
« Последнее редактирование: 05 Января 2014, 15:33:08 от Василь-Рівне »
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

alyska

• Гость
« Ответ #18 : 05 Января 2014, 18:17:05 »

я остаюсь при своём мнении и мне все равно что вы там :?)  тема закрыта)