Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Як краще ставити антену вертикально чи горизонтально  (Прочитано 2264 раз)

Іван

• Гость

Тоді ще одне питання. Як краще ставити, вертикально чи горизонтально, бо я прочитав на цьму форумі що можна так і так? В мене склалася неоднозначна думка. Чи краще поексперементувати? Хоча мабуть в цьому мені поможе великий АКСЕЛЬ.

Виталик 52310

• Гость

Тоді ще одне питання. Як краще ставити, вертикально чи горизонтально, бо я прочитав на цьму форумі що можна так і так? В мене склалася неоднозначна думка. Чи краще поексперементувати? Хоча мабуть в цьому мені поможе великий АКСЕЛЬ.
Cтавьте антенну сразу горизонтально (неоднократно подтверждено многими пользователями улучшение сигнала), а если есть желание, то можете и поэкспериментировать. :)

Yatan

• бываю редко
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +347/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: LANET
  • Тариф: Протон +
  • Антенна: Самый лучший способ предсказать будущее - создать его.
  • Наша жизнь - в наших руках!

антенну горизонтально конечно

а поляризацию - можно вертикальную, можно горизонтальную, можно 45 градуслв
Каждый сам творит свою судьбу

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

Спочатку ставте вертикально і перевіряйте показникі аксистелю.У Вас невелика відстань до БС,тому поляризація скорше за все залишиться вертикальною,на великих відстанях вона міняється від вертикальної до горизонтальної,тому почати з вертикальної,а потім міняти з кроком 10 градусів до горизонту,де будуть кращі показникі,там і фіксуйте.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com