Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


Расширенный поиск  

Автор Тема: Питання по Інтернету Інтертелеком  (Прочитано 15945 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

TUSENDERАвтор темы

  • NETOBZOR.ORG/FORUM ツ
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 418
  • Модем: нету (сеть!)
  • Провайдер: ArgoCom
  • Тариф: Dolphin 110
  • ArgoCom ツ

Записуйте свої питання коли буду on-line повідписую! :?)
« Последнее редактирование: 21 Ноябрь 2010, 16:22:37 от Tusender »
Записан
;D АrgoCom ツ | ズ NETOBZOR.ORG/FORUM ;D
Дайте человеку безлимитный интернет, и он будет работать на вас вечно...

lenin128

  • Гость

Ну ось таке питаннячко:
У меня тарифний план 3G Юзер. Модем NOVATEL U720. Є антена, зона покриття показує 4/5! А швидкість інтернету на скачці максимум 90 - 100 кб/с (це дуже рідкісні випадки), а так то в середньому 15 - 30 кб/с. В чому проблема, що не так?
Дякую за увагу, буду вдячний відповіддям.
« Последнее редактирование: 14 Январь 2011, 00:17:01 от lenin128 »
Записан

lenin128

  • Гость

Мда, не густо у вас з відповідями  8)
Записан

-=Ikill=-

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +35/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 727
  • Модем: HTC EVO 3D CDMA
  • Провайдер: Sprint :)
  • Тариф: UltrA
  • CDMA-EVDO.com

Мда, не густо у вас з відповідями  8)

http://netobzor.org/forum/index.php?topic=696.0 Давно ответили
Записан
CDMA-EVDO.com -новостной портал про CDMA

TUSENDERАвтор темы

  • NETOBZOR.ORG/FORUM ツ
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 418
  • Модем: нету (сеть!)
  • Провайдер: ArgoCom
  • Тариф: Dolphin 110
  • ArgoCom ツ

lenin128 зайдіть ще раз в в вище зазначену тему там новий допис!!!
там я дописав що вам потрібно залити PRL через AxesstelPst EvDO BSNL бо мангуст для U720 не підходить!!!
Записан
;D АrgoCom ツ | ズ NETOBZOR.ORG/FORUM ;D
Дайте человеку безлимитный интернет, и он будет работать на вас вечно...

lenin128

  • Гость

Дякую за відповідь ::)
Записан

TUSENDERАвтор темы

  • NETOBZOR.ORG/FORUM ツ
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 418
  • Модем: нету (сеть!)
  • Провайдер: ArgoCom
  • Тариф: Dolphin 110
  • ArgoCom ツ
Записан
;D АrgoCom ツ | ズ NETOBZOR.ORG/FORUM ;D
Дайте человеку безлимитный интернет, и он будет работать на вас вечно...

lenin128

  • Гость

Ну підзагрузив ПРЛ 8884... Побігав по настройкам ваших програм... Швидкість взагалі плачевна...
Ось скріни тесту і даних по програмах. Повторюсь, зона покриття 4/5 (це з антеною). Можливо ще щось порадете?
 :-*
Записан

TUSENDERАвтор темы

  • NETOBZOR.ORG/FORUM ツ
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 418
  • Модем: нету (сеть!)
  • Провайдер: ArgoCom
  • Тариф: Dolphin 110
  • ArgoCom ツ

у мене теж кременчук і дистанція 50 mi
на "Новый рисунок (1)" у вас RX1 70 це навіть краще чим у мене у мене 84 але у мене пінг 200-250 а у вас 700(( відповідно швидкість у вас 13 кб/с, а у мене 100-160 кб/с
антена у вас добре наведена бо дані більш менш хороші!!
напишіть яким тарифом ви користуєтесь і скільки ДБ в антені і якої вона моделі!!
Записан
;D АrgoCom ツ | ズ NETOBZOR.ORG/FORUM ;D
Дайте человеку безлимитный интернет, и он будет работать на вас вечно...

-=Ikill=-

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +35/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 727
  • Модем: HTC EVO 3D CDMA
  • Провайдер: Sprint :)
  • Тариф: UltrA
  • CDMA-EVDO.com

lenin128 пораджу на скріншотах затирати НОМЕР та ЄСН модема.
Записан
CDMA-EVDO.com -новостной портал про CDMA

lenin128

  • Гость

Антена CDMA
модель ARN 824, ДБ не знаю (побігав по ГУГЛі, там пише 14, але вона трішки інша на фото)
Користуюсь тарифним планом 3G Юзер 50...
А від чого залежний тоді ПІН?
Дякую за увагу  ::)
Записан

-=Ikill=-

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +35/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 727
  • Модем: HTC EVO 3D CDMA
  • Провайдер: Sprint :)
  • Тариф: UltrA
  • CDMA-EVDO.com

Антена CDMA
модель ARN 824, ДБ не знаю (побігав по ГУГЛі, там пише 14, але вона трішки інша на фото)
Користуюсь тарифним планом 3G Юзер 50...
А від чого залежний тоді ПІН?
Дякую за увагу  ::)
Де саме антена знаходиться? Скільки метрів кабелю йде від антени до модема? Перехідник під модема прогляньте ще раз може відійшов десь...
Записан
CDMA-EVDO.com -новостной портал про CDMA

lenin128

  • Гость

Кабелю взято з запасом (так що під столом вільно в мотку лежить приблизно ще 2 - 2,5 м)
Антена знаходиться зовні, на висоті 3 - 3,5 м. Спрямована в потрібному напрямі. І чи може бути пошкоджено кабель коли покриття 4/5? Дивіться скрін.
Записан

-=Ikill=-

  • Живу я здесь)))
  • *****
  • Благодарность: +35/-1
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 727
  • Модем: HTC EVO 3D CDMA
  • Провайдер: Sprint :)
  • Тариф: UltrA
  • CDMA-EVDO.com

Кабелю взято з запасом (так що під столом вільно в мотку лежить приблизно ще 2 - 2,5 м)
Антена знаходиться зовні, на висоті 3 - 3,5 м. Спрямована в потрібному напрямі. І чи може бути пошкоджено кабель коли покриття 4/5? Дивіться скрін.
Хто антену вам ставив?
Записан
CDMA-EVDO.com -новостной портал про CDMA

TUSENDERАвтор темы

  • NETOBZOR.ORG/FORUM ツ
  • Постоялец
  • ****
  • Благодарность: +23/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Сообщений: 418
  • Модем: нету (сеть!)
  • Провайдер: ArgoCom
  • Тариф: Dolphin 110
  • ArgoCom ツ

lenin128 аяяяй антена повинна бути на висоті десь 6 метрів, кабель не змотаний під столом, а прямий бо як що він кільцями змотаний то в ньому виникає магнітне поле яке пригнічує сигнал
довжина кабелю повинна складати до 15 м. і менше якомога, бо якщо більше то сигнал буде затухати, стиків на кабелі не повинно бути, але якщо є такі то дуже добре закручені повинні бути!!
ваша антена це ARN 800-10 це нормальна антена, на малюнках в гуглі в неї є ще одне кільце біля кріплення, а насправді немає))
по даних вона у вас направлена нормально, але справа у змотаному кабелі!!!

І ще одне як з’єднаний антенний адаптер від модема до кабелю від антени??
якщо кабель коаксидний з опором 50 Ом то краще спайка або через FME стик, а якщо тв кабель з опором 75 Ом, то краще обпаяти кабель припоєм і закрутити в звичайний стик від електро-проводки, бо в нових тв кабелях там маса не є з міді і вона окислюється при контакті з міддю якщо вона припаяна, в результаті чого сигнал притухає, а для виправлення треба перепаювати по новій!!!
« Последнее редактирование: 16 Январь 2011, 16:13:40 от TUSENDER »
Записан
;D АrgoCom ツ | ズ NETOBZOR.ORG/FORUM ;D
Дайте человеку безлимитный интернет, и он будет работать на вас вечно...

 

+ Быстрый ответ