Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: В соседней ветке просили инструкцию по заливке видео на ютуб  (Прочитано 5634 раз)

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1360/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!

хм...в соседней ветке просили инструкцию по заливке видео на ютуб...пора курсы открывать))

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт

хм...в соседней ветке просили инструкцию по заливке видео на ютуб...пора курсы открывать))
 Віталік,Ваш тонкий англійський гумор буде доречним десь в якихось капустниках чи в КВНах, а тут користувачи хочуть отримати якісь корисні поради чи інформацію про CDMA обладнання. Тому давайте без взаємних "тонких" образ, а кажіть шось розумне по суті цієї нової теми.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

так,як визнаю,що не є технічно сильним спеціалістом і ніколи їм не буду,це не мій фах.

.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

так,як визнаю,що не є технічно сильним спеціалістом і ніколи їм не буду,це не мій фах.

.

А от Ви,Віталік,ніколи подібних речей про себе не скажете.Вам Ваша пихатість та зарозумилість не дозволять  :D Але я би не хотів,щоб Ви такими цитатами забруднювали тему і я не хочу опускатись в цій гілці до Вашого рівня,який передбачає образи та приниження опнентів. Напишіть кращє вже шось розумне  :'(
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Будь-ласка,якщо нічого розумного не можете сказати,то не забруднюйте тему.Дякую за розуміння!
« Последнее редактирование: 02 Марта 2013, 17:22:45 от Василь-Рівне »
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Василь-Рівне, я не со зла, просто зачем инструкции, когда нет желания двигаться в развитие технического уровня? Просто потратить личное время, так сам же понимаешь, как оно дорого... По поводу тестов: есть большое количество пользователей франклинов, которые приобрели данные модемы исходя из соображения дешевизны, а работает не актив, так как БС далеко, загруженность и т.п., а тем более использование при поездках...В общем работает оно в таких случаях никак, в условиях хорошего приема выше тесты, покатит, шаг в сторону, все меняется...Рекомендация: попросить клиентов отправить тесты, тех кто может сравнить с каким либо другим оборудованием.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Василь-Рівне, я не со зла, просто зачем инструкции, когда нет желания двигаться в развитие технического уровня? Просто потратить личное время, так сам же понимаешь, как оно дорого... По поводу тестов: есть большое количество пользователей франклинов, которые приобрели данные модемы исходя из соображения дешевизны, а работает не актив, так как БС далеко, загруженность и т.п., а тем более использование при поездках...В общем работает оно в таких случаях никак, в условиях хорошего приема выше тесты, покатит, шаг в сторону, все меняется...Рекомендация: попросить клиентов отправить тесты, тех кто может сравнить с каким либо другим оборудованием.
  Знову ніякої конкретики,одні слова і поради не тратити особостий час так як він дорогий. Але кажуть росіяни : не вчіть нас жити кращє поможіть матеріально Оце моя Вам,Віталік,відповідь. На рахунок,того що работает оно в таких случаях никак - будь-ласка тести,скріни а не голі слова (нібито колись Ви мене так вчили). Свої висновкі я підтвердив фактами,Ваши висновкі - голословні.Рекомендації на рахунок просити клієнтів м"яко кажучи дивакуваті, чого би це не зробити Вам?
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Я же дал рекомендации, а также конкретику, еще рад, что научил новичка хоть чему либо...

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip

Рекомендації на рахунок просити клієнтів м"яко кажучи дивакуваті
Василю а чому Ви так рахуєте, я думаю цілком нормально якби клієнти відписувалися скажімо тут на форумі, і Вам би було меньше мороки. :))

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Я же дал рекомендации, а также конкретику, еще рад, что научил новичка хоть чему либо...
 Рекомендації це - примусити людину купити 10-ь !!!!!!! модемів,примусити їх всі підключити до одного і того ж тарифного плану і щоб вони при цьому потратили пів дня часу на дослідження???? Це реально??? На рахунок навчання-Віталік,на жаль,Ви мене,щє ну нічому абсолютно не навчили,до "нашого" знайомства ми вже працювали цілком успішно два роки і в цьому ніякої Вашої заслуги не було, не має і не буде!
zahidcdma@gmail.com

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Рекомендації на рахунок просити клієнтів м"яко кажучи дивакуваті
Василю а чому Ви так рахуєте, я думаю цілком нормально якби клієнти відписувалися скажімо тут на форумі, і Вам би було меньше мороки. :))

Чого рекомендації ці нежиттєздатні,я вже написав,потрібно уважно читати умови проведенного експерименту.А на рахунок мороки це шось не зрозуміло,у нас було трохи часу,ми зробили експеримент,при чому тут морока? Нам було цікаво отримати результати і бачу,що не тількі нам....
zahidcdma@gmail.com

len_non

• Ненавижу Интертелеком за наплевательское отношение к абонентам!!!!!
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +105/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: NETip

Рекомендації це - примусити людину купити 10-ь !!!!!!!
Так ніхто не каже про 10 у Вас же купують модеми причому люди звідки завгодно і різні. O0

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Рекомендації це - примусити людину купити 10-ь !!!!!!!
Так ніхто не каже про 10 у Вас же купують модеми причому люди звідки завгодно і різні. O0

Так Ви ж маєте розуміти,що порівнювати роботу обладанання можна тількі у тому випадку коли воно підключено до одного і того же тарифу,знаходиться в одному і тому же місці,під"єднано до одного і того же компіка, підключено до однієї і тієї ж базової станції і тестується на протязі одного і того же часу,а одиниць обладання кожного виду має бути не меньше 2-х,а чим більше тим кращє !
« Последнее редактирование: 02 Марта 2013, 21:29:54 от Василь-Рівне »
zahidcdma@gmail.com

Виталик 52310

• Гость

Мне бы хотелось, как наверное и всем вам, услышать мнение Mr. Alex и других спецов по модемам по этому вопросу. Интересно мнение технических спецов. Тогда будет более понятно.

Николай

• Администрация
  • *
  • Благодарность: +215/-0
  • Оффлайн Оффлайн

сообщение не касающиеся темы тестирования модемов разделил

сообщения в которых говорится и по теме видео и по теме модемов разбивать не могу
дальнейший разговор про модемы обратно в прошлую тему