"студент иванов, расскажите о слоне. слон - это очень большое животное. у слона есть блохи. а вот блоха - это...")))
каким боком новател 1000 к 727? или это единственный модем, который действительно можно назвать новым?
и не надо так нервничать. я, вроде, пока не написал "Василь-Рівне - брехун", а задал конкретный вопрос о конкретном модеме.
Ви знаєте,я дійсно нервуюсь,коли люди намікають,що я брехун і саме в такому ключі Ви задавали мені питання по 727-му модему.Так,він абсолютно новий,в плівці,оператора Белл (їх я у конкурентів не бачив).Вам на доказ оприлюднити якісне фото? Але вони прийшли без коробок,коробки залишилисть там,але в доказ того,що він був новий і заводської комплектації можу на фото показати аксесуари заводського комплекту-шнурок белл на шию,тримач модему для ноутбука, V-образний юсб кабель-подовжувач з додатковим живленням і крупним планом розьєм ЮСБ де видно що він у компік не вставлявся надцять,як при постійному користуванні,раз. Якщо треба,то це зроблю в понеділок,бо модеми на роботі. А чого 1000-і,бо були фото під рукою и суть Вашого питання була у тому,що як модем,який знятий з виробництва може продаватися новим. Так от я Вам і довів Novatel USB 1000 вже знятий з виробництва,так як і 727-й,але продається у мене (і не тількі у мене) абсолютно новий у повному заводському комплекті! Чи не так ? Якщо Ви помилилися і Вам це опонент довів,то признайте ,що це так,будьте справедливою і сильною людиною,а не вишукуйте ефемерні виправдення свого недолугого і не підкріпленого ніякими фактами переконання,бо це тількі пусті слова,а в мене документальні доводи.Признайте,що Ви були не праві,ну не імпортуєте Ви модеми з США,вірно? То звідки ж Вам знати як і в якому стані вони сюди потрапляють!