Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Перепрошил модем Verizon UMW 190 через AxesstelPst EvDO и теперь вместо (EVDO Rev.A стоит 1хRTT)  (Прочитано 5616 раз)

eric

• Гость

Простите если что я здесь новенький.. O0
У меня проблема перепрошил модем Verizon UMW 190 через AxesstelPst EvDO и тепреь у меня вместо (EVDO Rev.A стоит 1хRTT )  и в итоге я не могу зайти в интернет кто подскажет как перепрошить на EVDO Rev.A?? пробивал обратно перепрошить не чего не получается(((??

eric

• Гость

И ещё когда захожу на сайт Интертелеком и когда ввожу пароль и номер я не могу зайти высвечивается вот такое (0631 - указан неверный пароль. Осталось попыток: 9)пароль ввожу правильно ?????
денег на счету нет думал может из за этого так с другого модема захожу всё нормально..???

Yatan

• бываю редко
  • Живу я здесь)))
  • Благодарность: +347/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Провайдер: LANET
  • Тариф: Протон +
  • Антенна: Самый лучший способ предсказать будущее - создать его.
  • Наша жизнь - в наших руках!

Простите если что я здесь новенький.. O0
У меня проблема перепрошил модем Verizon UMW 190 через AxesstelPst EvDO и тепреь у меня вместо (EVDO Rev.A стоит 1хRTT )  и в итоге я не могу зайти в интернет кто подскажет как перепрошить на EVDO Rev.A?? пробивал обратно перепрошить не чего не получается(((??

совет таков- не лезть самому туда в чем не разбираешся, тем более менять что-то либо аксесстелем - не советую
Каждый сам творит свою судьбу

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.

совет таков- не лезть самому туда в чем не разбираешся, тем более менять что-то либо аксесстелем - не советую
твои бы слова... может хоть тебя услышат. :)

Webermann

• Гость

Здравствуйте.
Я тоже человек здесь новенький, поэтому простите за возможно наглость с моей стороны.
Но совет вы дали ОБАЛДЕННЫЙ!

Прикол в том, что я так же прошил свой МИФИ2200 - то есть, я бы и не лез. Но ни с того ни с сего он начал писать РадиоОФФ - знакомая многим "неисправность".
И как понеслась....
В общем, убил двое суток времени, но модем начал подключаться. Но опять же в этом режиме 1х - это не интернет, это Ж...А с двумя буквами П :)
ну и как бы для себя решил теперь Аксестелом переключить его в EVD0, согласно инструкции....

А у вас хитро здесь - без регистрации качается неверный архив))))

Sanya

• Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +277/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei EC 5321u-1, хаєр
  • Провайдер: інтертелеком
  • Тариф: Турбо безліміт 100, Безлімітний смартфон

я трохи не зрозумів що ти написав
але можливо збив пароль на євдо - тоді генерація нового дилерром і онлайн прошивка
на руки чап не видається, послуги зазвичай платні
суми в лічку до будь-якого з дилерів
8.00 - 20.30 - офлайн

Webermann

• Гость

хеллоу, АМІГО! вибач, що пишу англійською))))) (цитата з відомого прикола про нокіяяяя7210)
Та наче все зрозуміло написав) що саме неясно?  може це тому, що я там кацапською мовою відповів?
перекласти? :)
ясно одне - абсолютно пофіг - криві в тебе руки чи ні, адже є можливість віддалено зіпсувати мені і не тільки мені модем. або відремонтувати...
мабуть будемо йти за порадою до модерів, адже довів я міфі свій до ручки :(
тепер не те що 1х режима немає, а й номер змінився. Єдина правда в ньому - серійник вірний та час, що показує в ДФС начебто синхронізуючись з жпс. все інше - в пух і прах. мангуст приймає нові дані, але не змінює їх... аксестел говорить, що невірний код при спробі записати інформацію... кптс - з ним взагалі не розумію нічого - не розумію навіщо він розроблений, бо там так багато всього, що мені стало страшно і я його не дуже запускав з підключеним модемом... когось забув? ааааа, точно - ДФС - взагалі мудило - це він мені щось наробив. або не він, а продавець... короче кажучи - мені вже остогидло тицяти пальцем в небо, бо якщо доведеться їхати до СЦ, а він найближчий - 76 км, а другий - 130, то я вже мабуть без нього проживу. Без інтернету ні, а от без інтертелекому - точно. Хоча, якщо врахувати той факт, що в лайф інтернет не просто жоППа, а жоППППППППа, то все ж залишусь на інтертелекомі, адже це в наших краях єдиний варіант, що мене задовольняє. Все інше - взагалі схоже на минуле століття, але швидкість разів у п"ять нижча. Тобто повернення в минуле - дуже непоганий варіант, але він не розглядається, оскільки не має рішень.
Тут я вже думаю зрозуміліше написав? :)

Sanya

• Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +277/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei EC 5321u-1, хаєр
  • Провайдер: інтертелеком
  • Тариф: Турбо безліміт 100, Безлімітний смартфон

хеллоу, АМІГО! вибач, що пишу англійською))))) (цитата з відомого прикола про нокіяяяя7210)
Та наче все зрозуміло написав) що саме неясно?  може це тому, що я там кацапською мовою відповів?
перекласти? :)
ясно одне - абсолютно пофіг - криві в тебе руки чи ні, адже є можливість віддалено зіпсувати мені і не тільки мені модем. або відремонтувати...
мабуть будемо йти за порадою до модерів, адже довів я міфі свій до ручки :(
тепер не те що 1х режима немає, а й номер змінився. Єдина правда в ньому - серійник вірний та час, що показує в ДФС начебто синхронізуючись з жпс. все інше - в пух і прах. мангуст приймає нові дані, але не змінює їх... аксестел говорить, що невірний код при спробі записати інформацію... кптс - з ним взагалі не розумію нічого - не розумію навіщо він розроблений, бо там так багато всього, що мені стало страшно і я його не дуже запускав з підключеним модемом... когось забув? ааааа, точно - ДФС - взагалі мудило - це він мені щось наробив. або не він, а продавець... короче кажучи - мені вже остогидло тицяти пальцем в небо, бо якщо доведеться їхати до СЦ, а він найближчий - 76 км, а другий - 130, то я вже мабуть без нього проживу. Без інтернету ні, а от без інтертелекому - точно. Хоча, якщо врахувати той факт, що в лайф інтернет не просто жоППа, а жоППППППППа, то все ж залишусь на інтертелекомі, адже це в наших краях єдиний варіант, що мене задовольняє. Все інше - взагалі схоже на минуле століття, але швидкість разів у п"ять нижча. Тобто повернення в минуле - дуже непоганий варіант, але він не розглядається, оскільки не має рішень.
Тут я вже думаю зрозуміліше написав? :)

)))) та немає різниці, якою мовою написано,
можна навіть анлійською або німецькою ....
я мав наувазі що немає конкретики, що саме зроблено
 вами у програмах, що вичитувалось що мінялось?
скріни б аксестеля, чи дфс бачить би б
спц  000000 підходить чи ні ?
8.00 - 20.30 - офлайн

Webermann

• Гость

та якби мені пам"яті більше, то може б я й написав конкретно - де, що, з ким))) але я не пам"ятаю чіткої послідовності своїх шальних дій. Можу сказати, що 000000 не підходить - говорить - неправильно ввели (так відповідають аксестел і ДФС, але ДФСом можна зробити анлок, натиснувши на кнопочку, що поряд с СПЦ - там одні букви Ф англійські.) Що ще робив? точно робив по опису з якогось сайту - це було саме перше, що я з ним зробив - і тоді включився режим 1х і не включався ЕВД0, а пізДніше я скачав ДФС, бо прочитав, що радіоОФФ можна було вилікувати ДФСом. Не знаю, що я там Як Олекса говорить "з дуру зламав" ))), але після цих іграшок модем ще й визначається ДФСом і Мангустом як пристрій для мене ЛЄВИЙ - бо номер уже у нього не 52******0, а 00000**** - останні чотири цифри - лок-код, як я запам"ятав, зчитаний начебто Аксестелом. Тепер Аксестел не зчитує інформацію, хоча буквально за пару дій до цього зчитував. Мангуст - не записує - тобто в полях я можу змінити дані, натискаю на запис, а вони стають такими, як були при зчитуванні. Мангуста в мене вже є три версії. Бекапів з цих чотирьох програм теж декілька, але вони по ходу всі однакові чи безпантові, бо нічого не змінюється, коли я їх намагаюсь запхнути в ту маленьку коробочку зі сріблястим верхом і написом СПРІНТ))
Короче кажучи - мавпі до рук коробочка та потрапила, а тваринка взяла і потицяла патичком по всій кнопці)))))))))))))) якось так. Скріни яких місць Вас цікавлять? І що треба заретушувати, щоб ніхто не угнав мій нумбер, чи шо там уже можна угнать((
Наскрінить і закинуть не є проблема. Мені аби не їхать в той галімий Кіровоград або в Смілу. НУ НЕ ЛЮБЛЮ Я ЦІ ПОЇЗДИ!!! Дуже очень не люблю)

Короче кажучи, скачав і запустив мангуста крайнього - 1.09, і він мені сказав, що я ЗНІС чапс, тож, наскільки розумію я - звернення до дилера неминуче))
Ще що я запам"ятав - версія ПО до того, як почалися проблеми була начебто 139, а зараз - 142. Я точно не оновлював ПО. ТОЧНО! я про фірмВАРЮ. Тож, якщо хтось не боїться - допоможіть мені. Я ж в свою чергу обіцяю, що іржі не буде - скільки скажете, стільки і озолочу, звісно ж у розумних межах. Поки ще щось можна зробити по віддаленому підключенню. Бо як тільки модем зустрінеться з молотком.... ))))))
Дякую за майбутню допомогу.
« Последнее редактирование: 01 Июля 2015, 11:13:33 от Webermann »