та якби мені пам"яті більше, то може б я й написав конкретно - де, що, з ким))) але я не пам"ятаю чіткої послідовності своїх шальних дій. Можу сказати, що 000000 не підходить - говорить - неправильно ввели (так відповідають аксестел і ДФС, але ДФСом можна зробити анлок, натиснувши на кнопочку, що поряд с СПЦ - там одні букви Ф англійські.) Що ще робив? точно робив по опису з якогось сайту - це було саме перше, що я з ним зробив - і тоді включився режим 1х і не включався ЕВД0, а пізДніше я скачав ДФС, бо прочитав, що радіоОФФ можна було вилікувати ДФСом. Не знаю, що я там Як Олекса говорить "з дуру зламав" ))), але після цих іграшок модем ще й визначається ДФСом і Мангустом як пристрій для мене ЛЄВИЙ - бо номер уже у нього не 52******0, а 00000**** - останні чотири цифри - лок-код, як я запам"ятав, зчитаний начебто Аксестелом. Тепер Аксестел не зчитує інформацію, хоча буквально за пару дій до цього зчитував. Мангуст - не записує - тобто в полях я можу змінити дані, натискаю на запис, а вони стають такими, як були при зчитуванні. Мангуста в мене вже є три версії. Бекапів з цих чотирьох програм теж декілька, але вони по ходу всі однакові чи безпантові, бо нічого не змінюється, коли я їх намагаюсь запхнути в ту маленьку коробочку зі сріблястим верхом і написом СПРІНТ))
Короче кажучи - мавпі до рук коробочка та потрапила, а тваринка взяла і потицяла патичком по всій кнопці)))))))))))))) якось так. Скріни яких місць Вас цікавлять? І що треба заретушувати, щоб ніхто не угнав мій нумбер, чи шо там уже можна угнать((
Наскрінить і закинуть не є проблема. Мені аби не їхать в той галімий Кіровоград або в Смілу. НУ НЕ ЛЮБЛЮ Я ЦІ ПОЇЗДИ!!! Дуже очень не люблю)
Короче кажучи, скачав і запустив мангуста крайнього - 1.09, і він мені сказав, що я ЗНІС чапс, тож, наскільки розумію я - звернення до дилера неминуче))
Ще що я запам"ятав - версія ПО до того, як почалися проблеми була начебто 139, а зараз - 142. Я точно не оновлював ПО. ТОЧНО! я про фірмВАРЮ. Тож, якщо хтось не боїться - допоможіть мені. Я ж в свою чергу обіцяю, що іржі не буде - скільки скажете, стільки і озолочу, звісно ж у розумних межах. Поки ще щось можна зробити по віддаленому підключенню. Бо як тільки модем зустрінеться з молотком.... ))))))
Дякую за майбутню допомогу.