Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Проверка модема к продаже за 20 минут  (Прочитано 36135 раз)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
Re: Проверка модема к продаже за 20 минут
« Ответ #30 : 18 Января 2013, 01:18:06 »

Щодо 802-х,то мій майстер їх дуже не любить каже,що тяжко розбирати і нудно паяти той клятий антенний вихід.
Василь-Рівне, щодо вашого майстра - в мене виникли деякі сумніви... Тяжко розбирати? Та ні, легко. Коли все воно на защіпках та саморізах. 175-ті пантечі "розколювати" - більше мороки. Нудно паяти той клятий антенний вихід? Та знову ж таки - ні. Можна не дуже поспішаючи за 15-20 хвилин, посьорбуючи каву, перепаяти...  O0

Ви знаєте Вам видніше і я не спеціаліст в ремонтах,я тількі передаю слова свого майстра,може таким чином собі ціну наганяє? Єдине,що в сієрах я можу - це поміняти "морду"  :) робив це сам - все просто. Щє можемо 802-і прошити,є прошивка і все більше нічого.
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Mr.Alex

• WhatsApp: 066-2552121
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.
« Ответ #31 : 18 Января 2013, 01:42:11 »

може таким чином собі ціну наганяє?
Як варіант, що ціну собі "набиває". Як би усі модеми так "тяжко" було розібрати, як сіеру 802 - горя не знав би. :)

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
« Ответ #32 : 18 Января 2013, 09:15:14 »

Сергей (интертелеком), читай внимательнее пункты которые необходимо сделать за 20 минут.
Василь-Рівне, третий раз: конкретнее, где я нагрубил и обидел? Выделить цитатой слова без выкидывания общего смысла фразы.

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #33 : 18 Января 2013, 09:22:45 »

Сергей (интертелеком), читай внимательнее пункты которые необходимо сделать за 20 минут.
Василь-Рівне, третий раз: конкретнее, где я нагрубил и обидел? Выделить цитатой слова без выкидывания общего смысла фразы.

Для мене достатньо слів на кшалт "глупые ответы" і т.д. вважаю,що якби Вам таке скзали,то і Вам це було би неприємно.Так,я на цьому форумі новачок,але в цій справі не новачок і дещо знаю,та і фах лікаря-радіолога (це дуже непроста спеціальнысть) якоби доводить,що я не повний дурень з "глупыми ответами"  :D  Слова Сергія вже підтвердили мою правоту і Ваш програш,відео буде додатковим підтвердження,так,що наберіться мужності признати свою поразку перед новачком  :D
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #34 : 18 Января 2013, 10:00:20 »

Я же просил не выдергивать фразы из текста...Еще раз напомню, что должно быть на видео:
Беремо у ручкі модем,вставляємо у порт компіка,дивимось - компік бачить? Ок. Приступаємо до програмування,прошиваємо кьюпеесте,потім поверху мангустом для надійності і в інет,перевіряємо чи включено евдо (буває забувають галочку поставити).Дивимось спідтестом чи зі швидкістю все в порядку,потім згинаємо та розгинаємо шарнір ЮСБ у всіх можливих напрямках і перевіряємо чи не втрачається сигнал.Потім аксистель,що там треба дивитись Ви знаєте,після під"єднуємо зовнішню антену,перевіряємо чи працює антенний вихід,потім вставляється сімка київстара і лайфа,превіряємо чи не матюкається вимогою вставити картку верайзон.Нібито все,треба щє інженера попитать,що вона щє робить.Може шо і забув - доповните? Буде багатьом цікаво :)

Я добавляю: ложим модем в коробочку
На все про все 20 минут 00 секунд

test

• Гость
« Ответ #35 : 18 Января 2013, 10:10:09 »

не пойму... или откровенное балабольство. или откровенный слив.
я угадаю мелодию по 10-ти нотам, а по 5-ти. а я угадаю мелодию вообще без нот.
последний вариант напоминает нынешний цдма.
оптовики торгуют в розницу по ценам ниже оптовых.
ламеры, скачавшие пару прог и сделавшие пару модемов, становятся дилерами.
а потом сэкономивший юзверь зависает на форумах - помогите...

фразу "я поверяю каждый модем" можно понимать по-разному.
супер, если продавец розничный.
а если оптовик?... закупил модемов за рупь ведро и просто вынужден проверять каждый. повезет и окажется исправным - продастся сразу. не повезет - пойдет в ремонт и тоже продастся...
« Последнее редактирование: 18 Января 2013, 10:13:22 от portax »

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #36 : 18 Января 2013, 19:54:31 »

не пойму... или откровенное балабольство. или откровенный слив.
я угадаю мелодию по 10-ти нотам, а по 5-ти. а я угадаю мелодию вообще без нот.
последний вариант напоминает нынешний цдма.
оптовики торгуют в розницу по ценам ниже оптовых.
ламеры, скачавшие пару прог и сделавшие пару модемов, становятся дилерами.
а потом сэкономивший юзверь зависает на форумах - помогите...

фразу "я поверяю каждый модем" можно понимать по-разному.
супер, если продавец розничный.
а если оптовик?... закупил модемов за рупь ведро и просто вынужден проверять каждый. повезет и окажется исправным - продастся сразу. не повезет - пойдет в ремонт и тоже продастся...

Шось не можу зрозуміти фразу : оптовики торгуют в розницу по ценам ниже оптовых. В роздріб по гуртовій ціні це зрозуміло і таких випадків навалом особливо на аукро,просто ділери заробляють на підключенні,а модем продають в нуль,або і нижче,коли треба зробити план по підключеннях,бо заберуть ділерство,тому ринок сідіемей модемів нормальна людина просто не розуміє :D Розумні гуртові продавці обов"язково перевіряют своє обладання перед відправкою,а я перевіряю два рази-при отриманні і перед відправкою,це необхідно для того щоб утримати постійного покупця біля себе,адже він має бути впевнений,що отримає беспроблемне обладнання і йому потім не прийдеться займатися відправкою туди-сюди несправних модемів.
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #37 : 18 Января 2013, 21:34:43 »

тому ринок сідіемей модемів нормальна людина просто не розуміє

Порадовала фраза вместо видео  ::)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #38 : 18 Января 2013, 21:41:30 »

тому ринок сідіемей модемів нормальна людина просто не розуміє

Порадовала фраза вместо видео  ::)

Віталій вибачайте,сьогодні і камеру вже брав на роботу і навіть перевірили скількі часу пішло (11 хв 50 сек) а часу засняти на відео так і не вистачило-завалили роботою.Дуже надіюсь в понеділок зробити і розмістити десь....
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #39 : 18 Января 2013, 21:53:13 »

Віталій вибачайте,сьогодні і камеру вже брав на роботу і навіть перевірили скількі часу пішло (11 хв 50 сек) а часу засняти на відео так і не вистачило-завалили роботою.Дуже надіюсь в понеділок зробити і розмістити десь....

Все четко по пунктам перечисленным четырьмя пунктами выше?

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #40 : 18 Января 2013, 21:59:20 »

Все четко по пунктам перечисленным четырьмя пунктами выше?
Так,скопіював свою цитату з форуму з пунктами тестування і відправиви їй на робочий стіл,сказавши що робити треба швидко.Сказала,що можуть бути моменти "підвисання" компіку,але вони можуть додати максимум 3-и хвилини от і все.
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #41 : 19 Января 2013, 09:45:58 »

Так,скопіював свою цитату з форуму з пунктами тестування і відправиви їй на робочий стіл,сказавши що робити треба швидко.Сказала,що можуть бути моменти "підвисання" компіку,але вони можуть додати максимум 3-и хвилини от і все.

Это не мои проблемы, а также нет необходимости большого количества дублей. :)) Речь идет, напоминаю: о 20 минутах и 00 секундах!

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #42 : 19 Января 2013, 09:56:31 »

Это не мои проблемы, а также нет необходимости большого количества дублей. :)) Речь идет, напоминаю: о 20 минутах и 00 секундах!

Доброго здоров"я.І з Святом Вас,Хрещенням Господнім.З сумом відмічаю,що Ви продовжуєте себе вести агресивно і не дуже тактовно.Тому начувайтесь! Тепер вже точно буде відео з відповідними коментарями в сторону Вашого рівня практичних знань на ниві професійного обслуговування CDMA обладнання причому викладу його на YouTube >:(  Можливо після цього Ви будете більш тактовно розмовляти з новачками і добровільно знімете з своїх погонів пару зірочок  ;D :D ;)
zahidcdma@gmail.com

VitalikАвтор темы

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #43 : 19 Января 2013, 10:04:06 »

Доброго здоров"я.І з Святом Вас,Хрещенням Господнім.З сумом відмічаю,що Ви продовжуєте себе вести агресивно і не дуже тактовно.Тому начувайтесь! Тепер вже точно буде відео з відповідними коментарями в сторону Вашого рівня практичних знань на ниві професійного обслуговування CDMA обладнання причому викладу його на YouTube >:(  Можливо після цього Ви будете більш тактовно розмовляти з новачками і добровільно знімете з своїх погонів пару зірочок  ;D :D ;)

Если "новачок", то зачем вообще эаниматься не своим?))) Ты выложи, а потом коментируй.

Сергей (интертелеком)

• Модератор 3G дилер
  • *
  • Благодарность: +425/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: разные
  • Провайдер: интертелеком-(представитель)
  • Тариф: дилерский
  • Готов помочь в любое врямя по возможности
« Ответ #44 : 19 Января 2013, 10:09:27 »

мы брали  модемы у -Василь-Рівне-больше года назад-попались пару неребочих-отправили по гарантии-Василь-Рівне-сказал что модемы рабочие но всё равно заменил их
Василь-Рівне занимается СДМА очень долго!
Прошиваю модемы онлайн!
Подключаю к Интертелекому онлайн   CDMA iPhone 4 и iPad 2
На вооружении имеется -    DC-Unlocker.   DFS Evolution.   RIFF Box.   Omnia Repair Tool.   Medusa PRO Box.   Volcano box . Octoplus LG Tool + Samsung Tool.  InfinityBox. RBSoft Mobile Tool. MRT Box.  TL866. BST