На рахунок машин коментувати не хочеться-ми з вами різні люди - я беру однозначно мерс на всі випадкі життя.По Вашому всі європейці,які їздять на хороших машинах,а не на жигулях понти колотять ?

Ні, це для них - норма. Тому, що більшість умов експлуатації - належні європейськім, а в нас "європа" - тільки на словах, а насправді - в "жопі". Але це вже політика держави, а мене особисто від політики нудить, незалежно від того, якою б вона не була.
Так,по модемах у мене своя статистика і свої дослідження,можу навіть завтра таблицю тестів чутливості основного модельного ряду викласти,на яку потрачено два дні замірів,з однієї сторони хочеться,а з іншої....
Розумієш, Василю, особисто до тебе нічого не маю, але хотілося б більш конструктивнішого діалогу. Наприклад, я не класифікую модеми по виробникам, мене більш цікавлять переваги та недоліки конкретної моделі. Взяти той же пантеч 150: загалом непоганий модем у співвідношені ціна-якість. Переваги: висувна антена, хоча 1-2дбі - це не показник, але все ж. Дуже легко программується та вичитується программою DFS. Світлодіодний показник рівня сигналу та наявність слота мікро-сд картки - приємні "домішки". Недоліки: після перепрограмування - не одразу сприймає нові дані. Чому - не знаю, можливо це недоробка фірмваре самого модема. Ще одне "слабке місце" - це повотроний механізм доводки модема, проводи на мій погляд не дуже, тонкуваті трохи.. Ще одним недоліком вважаю "покращення" з боку виробника, де окремі підсилювачі 800 та 1900 об'єднали одним чіпом і це сприйняло підвищенню випадків, коли чіп виходить з ладу, а ремонтувати/міняти його нема чим.
"доброзичливці" з форуму підозрюю,що заклюють розкажуть,що це все неправильно і що я ідіот,тому,мабудь залишу для себе 
Не треба думати про себе погано, бо так воно й буде. Ніхто вас "клювати" не буде, з мого боку так точно ні. Вважаю, якщо людина у чомусь помиляється, то краще вказати на її помилку(и), та обгрунтувати відповідь, а не "клювати". На жаль, так не завжди буває, найчастіше "клюють", замість того, щоб пояснити, в чому помилка(и)..