Доброго дня, шановні форумчани.
Прошу допомоги у вирішенні питання підключення номального інтернету.
З того, що я знаю: є ADSL від Укртелекому та 3G від Інтертелекому.
Укртелеком каже, що живу на вулиці де інтернет провести не можна. Стаціонарно телефону не маю, по сусідству телефони є(як я зрозумів, по Любару номер телефону набираютьсє з двійки, а щоб мені подзвонити на той номер спочатку треба набрати дев’ятку, а потім двійку; і в цьому якась проблема). Користувачі інтернету ОГО більше незадоволені , ніж задоволені(з тих кого питав, незадоволені тим, що пропадає часто і не ясно на скільки). На роботі ОГО стандарт 2 Мб/сек і пропадає він теж частенько, особливо в п’ятницю, але буває по різному. Часто чую, що хтось хоче підключитися, але нема портів і треба чекати.
Інтертелеком. Інтертелекомом користуюся рік, задоволений лише тим, що маю хоч якийсь інтернет. Так як вдень працювати просто не реально(швидкість 0.2 Мб/сек), приходиться частенько сидіти по ночах, а такий режим мені не підходить.
Peoplenet. Чув недавно поставили БС Піплнет в Бердичеві, але до нього аж 60 км і навряд чи сигнал звідти буде кращим ніж від Інтертелекому, тим більше, що я живу ~ 1 км від БС інтера.
Найбільше схиляюся до провідного інтернету Укртелеком, так як там безліміт і швидкість, як не як, краща за 3G. Заявку подав, чекаю, рік без результатів.
3G від Інтеретелекому, БС дуже перевантажена, мабуть через такі ж проблеми як у мене з Укртелекомом всі ринулися взяти хоча б якийсь інтернет. Реально мені треба 10-15 Гб трафіку на місяць, але щоб швидкість була хоча б 1 мегабіт. В нас по мапі покриття є Rev.B, але модеми дилери продають тільки Rev.А, може варто глянути на нові модеми ? І чи допоможе новий модем, якщо БС завантажена? Але ж знову , тарифи на нову технологію не радують.
P.S. На форумі читав тему в якій користувач Швед, підказує чи є можливість прокласти оптоволокно, чи є така можливість в Любарі ? І чи взагалі це комусь вигідно? Населення Любара тисячі 2-3, але дуже щільно прилягають села. Наприклад межі між Любаром і Юрівкою реальної нема, просто одна вулиця ділиться адміністративно. І так всі села, які прилягають до містечка, можна глянути на картах гугла.
P.P.S. Чи є можливість отримати інтернет через радіоканал ?