Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Голосование

Оцените качество услуг "Укртелеком" - ОГО

Отлично
- 11 (13.9%)
Хорошо
- 25 (31.6%)
Удовлетворительно
- 16 (20.3%)
Плохо
- 7 (8.9%)
Очень плохо
- 20 (25.3%)

Проголосовало пользователей: 25

Автор Тема: "Укртелеком" - ОГО, проводной интернет безлимит, отзывы.  (Прочитано 102977 раз)

Mr.Alex

• WhatsApp: 066-2552121
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.

zodiak, повір мені на слово - твою лайку на адресу "Укртелекома" - її представники навряд чи коли прочитають, але як на мене - то особисто читати твоє обурення - не дуже приємно..

Бамовский

• Гость

zodiak, за нецензурщину - предупреждение, в случае рецидива -бан!.  >:(

Если нужен "конструктив" - милости просим, а если просто гавенцо пометать - ищи другой форум. :?)

ПыСы: пост почистил 
« Последнее редактирование: 03 Апреля 2013, 00:24:07 от Бамовский »

Sergay.ya

• Постоялец
  • Благодарность: +8/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: ZTE ZXV10 H108L
  • Провайдер: Укртелеком
  • Тариф: «Вільний»

Народ, как выйти с ситуации? Хочу провести интернет от укртелеком, они же (связисты) хотят вести своими опорами которые гнилые и уже страшно на них смотреть. Я же предлагаю им провести опорами электро-линии, они нивкакую.

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Я же предлагаю им провести опорами электро-линии, они нивкакую.
Низзя, исходя из ТБ. По электро-опорам можно оптикой - это да. Либо я что-то не так понял. Если чисто армированные ж/б опоры, предназначенные для линий электросети - тоже низзя, по нормам 195какоготогода - только из подготовленного дерева, максимум - ж/б или тавровые (из кусков ж/д рельса) "приставки" у комля опоры. Хотя блин, какие еще опоры?! Они что, хотят "воздушку" на опорах использовать?! 21-й век уже! В деревнях и то уже нет телефонных опор для "воздушных" линий - до узла оптика идет, а оттуда уже 2-х парными толстыми кабелями до самих строений - у стены прямо из земли "выныривает" кабль в оранжевом шланге и сразу в дом заходит. И никаких "заморочек" с АЗУ и т.д.

Sergay.ya

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн

Укртелеком це без перебільшення справжня шарашкина контора! Нещодавно суттьєво знизили ціни на інтернет для мого села, тому і вирішив підключити собі, тому як в селі доволі не погані відгуки за них та і в 2005році провели до мого населеного пункту оптоволокно. Але коли почав виявляти інтерес до підключення побачив цілу купу проблем, це трухляві опори, відсутність матеріалів, пянюги -монтери. Одним словом сперш в них не було часу "визвонити пару" для мого підключення, потім стало проблемою те що немає проводу (пр ппм 2х08). Зїздив в районний укртелеком, написав заяву на підключення і відвідав начальника, сказав свою думку стосовно не серйозності їх компаніїі спитав скільки часу ждати... Порадили вони мені ставити біля свого двору опору за свій рахунок а через пару днів додали що ще й вони мають замінити старий багатожильний кабель(десятка) котрий іде по моїй вулиці. Насправді
коли дадуть їм кабель-вони і самі не знають, можливо через місяць а можливо і через рік...

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Насправді коли дадуть їм кабель-вони і самі не знають, можливо через місяць а можливо і через рік...
Можливо є сенс "потурбувати" вищестояче керівництво. А вони не дуже полюбляють, коли їм скаржаться на підлеглих, що ті нічого не роблять.

Sergay.ya

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн

Можливо є сенс "потурбувати" вищестояче керівництво
я теж про це вже думав, адже довго придеться "кабель чекати". Але кого саме "потурбувати"?
На рівні районного начальника турбував-результатів "0". Бере трубку показово дзвонить і дає їм два дні, на тому все і закінчується.....

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Але кого саме "потурбувати"?
Треба зъясувати, хто за що відповідає і поскаржитись, що районе керівництво
На рівні районного начальника турбував-результатів "0".
і все.
Бере трубку показово дзвонить і дає їм два дні, на тому все і закінчується.....
а на ділі - нічого не робить і отримує за це платню.
http://www.zhytomyr.ukrtelecom.ua/about/bosses
можна просто надіслати листа-скаргу.
є зворотній звязок http://www.zhytomyr.ukrtelecom.ua/webparts/feedback/

Sergay.ya

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн

можна просто надіслати листа-скаргу.
є зворотній звязок http://www.zhytomyr.ukrtelecom.ua/webparts/feedback/

толку мало! надсилав-відповіді немає...
оце так конторка  :-[

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

толку мало! надсилав-відповіді немає...
оце так конторка  :-[
та да.. більше тижня вже пройшло. не цікавився по телефону "довідка для фізичних осіб за телефоном: 0-800-506-800 (дзвінки безкоштовні)"? якщо головна дирекція не дасть відповіді http://www.ukrtelecom.ua/webparts/feedback , то нічого іншого не зостається, як шукати іншого постачальника послуг.. :'(

Sergay.ya

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн

не цікавився по телефону "довідка для фізичних осіб за телефоном: 0-800-506-800

цікавився і не раз-нічого не знають, відповідь "ваша заявка в роботі, цікавтесь в філіалі у вашому районі". Поцікавився в місцевих пянюг-монтерів, кажуть що чекають кабель.....
Головне те що не я один бажаю підключитися а з моєї вулиці ще двох хочуть. сьогодні з ними спілкувався і порадив дзвонити на 0-800-506-800.
Даааа підхід до діла в укртелекуми нікудишній  :-X
А був би в цій компанії нормальний власник- все було б по іншому...... tn)

Sergay.ya

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн

Одним словом і далі продовжують тянути час, спираючись на те що немає кабеля, ніби то заказали чекають а коли буде не знають. Вже по 0-800-506-800 два рази заявки фіксували-толк малий, писав на сайт в зворотний звязок-те ж саме, ніхто конкретно нічого не знає. В решті решт вчора телефонував до дільничного майстра- хам страшний, ще й нецензурно облаяв. Хто знає як вийти на їхнього генерального директора чи хоч би на його заступників?

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Sergay.ya, напиши мне в личку все подробности. Буквально все, включая твое местожительства, фио работников местного укртелекома с их номерами и т.д. Попробую через прессу "надавить", мож кто из киевских журналюг захочет "прогуляться" по киевскому "укртелекому" и позадавать "скользкие" вопросы.

Sergay.ya

• Постоялец
  • Оффлайн Оффлайн

Mr.Alex (Олекса), дякую що відгкнулись допомогти але думаю все ще трохи почекати. Сьогодні говорив з начальником районного укртелеком і сказав йому що писатиму Ахметову, він же почав переконувати що після 10го травня він сподівається отримати кабель. Звісно схоже на відговорку але побачимо....

Zheks

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +77/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Не требуется :)
  • Провайдер: Prosto.Net
  • Тариф: 1Gbit/s.

Вот недавно подключали в г.Гайсин на работе, эмоции неимоверные! Подключала моя мама, она в инете вообще не разбирается, у меня небыло времени.  Позвонил, сказали что подключение 277грн. когда приехал ихний настройщик, сказал что подключение + кабель 1000грн. Ну ладно, потом роутер за 1 грн. они тоже не дают, пришлось покупать за 600 грн. Пришел он, подключил, настроил всё, даже не сказал какие тарифы и сколько нужно платить. Пришёл я сделал тест, 6 Мбит. Звоню спрашиваю какие тарифы, сколько стоит и тк. д. Говорят 24 Мбит/с. и 160грн/мес. Спрашиваю где эти 24Мбит? Они: У Вас линия до 6 Мбит, из-за того у Вас такая скорость. Я говорю, тогда сделайте мне до 6 Мбит и мне хватит (Не особо нужна скорость). Причем тариф в my.ukrtelekom изменить нельзя. Сказали что изменят, через 2 дня позвонили и сообщили что тариф изменен и скорость будет 6 Мбит за 110грн. Сказал, хорошо! Сегодня делаю тест там 2 Мбит/с. Я в шоке! Завтра буду звонить и матюкатся  >:(
Скоростной интернет - это когда файл проще загрузить заново, чем найти на жестком диске...

IT новости - Самое интересное в интернет мире!