Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Антенна Харченко для 3g модема  (Прочитано 137050 раз)

Виталик 52310

• Гость
Re: Антенна Харченко для 3g модема
« Ответ #30 : 30 Сентября 2013, 21:08:11 »

Так от, я використав антену Харченка і таку схему для підсилення сигналу свого Huawei EC1260-2. Результат мене приємно здивував! Кого цікавить - пишіть мені: vk.com/s_ak47
  Раз такое сделал turchyn_artem и в него работает, то я исходил с этого, возможно "ноу-хау". Как знать. Вот бы посмотреть результат... :)
 Спасибо Yatany и Mr.Alexy за разьяснения. Кстати, у меня все для эксперимента есть (2 антенны, плата и усилок с телеантенны, модем с 2-мя выходами). Закончу с огородом, выкрою немного времени и займусь экспериментом. 
 Ps Если у кого-то будут предложения по этому поводу, то буду рад.  :)

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
« Ответ #31 : 30 Сентября 2013, 21:42:03 »

Панове, така антена може у когось і працювала, але не у мене. АЛЕ!!! Мабуть в усіх була чи є польська антена. І всі знають, що зверху до антени приєднується спеціальна плата. Такі плати бувають різні (777, 99999, 2000 і т. д.) До цієї плати приєднується антенний провід. Другий кінець цього проводу під'єднується до підсилювача (я називаю його "блочок") який, в свою чергу "втикається" у телевізор. Так от, я використав антену Харченка і таку схему для підсилення сигналу свого Huawei EC1260-2. Результат мене приємно здивував! Кого цікавить - пишіть мені: vk.com/s_ak47

Без всяких розрахунків? Без замірів,що йде з того підсилювача? На мій погляд це дуже ризиковано і якби було виправдано,то виробники антен вже давно би це зробили.Боюсь якби цей експеримент не став фатальним для модему.Електронну схему модема розробляли і розраховували серйозні спеціалісти і не за одинь день,а тут - бах без спеціалістів,без розуміння як воно працює,без елементарних замірів хоча би дешевим китайським тестером і революційне пакращання ?  :o
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Виталик 52310

• Гость
« Ответ #32 : 30 Сентября 2013, 22:01:11 »

Без всяких розрахунків? Без замірів,що йде з того підсилювача? На мій погляд це дуже ризиковано і якби було виправдано,то виробники антен вже давно би це зробили.Боюсь якби цей експеримент не став фатальним для модему.Електронну схему модема розробляли і розраховували серйозні спеціалісти і не за одинь день,а тут - бах без спеціалістів,без розуміння як воно працює,без елементарних замірів хоча би дешевим китайським тестером і революційне пакращання ?  :o
Хаиером конечно рисковать не следует, разве что каким-то дешевеньким ревА модемчиком можно попробовать.  :)

Mr.Alex

• WhatsApp: 066-2552121
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.
« Ответ #33 : 30 Сентября 2013, 22:46:33 »

структурная схема "польки" http://radiostorage.net/?area=news/388

Виталик 52310

• Гость
« Ответ #34 : 30 Сентября 2013, 23:02:44 »

Саня, я хочу попробовать с узконаправленными антеннами (CDMA), имеется в наличии две 17-ки (одна с платой, а вторая с гамма согласованием), к тому-же "полячки" будут слабоваты, а все остальное будет с нее - на антенну с платой.