Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Розпочато активний процес міграції абонентів Інтертелеком на GSM-мережу  (Прочитано 2108 раз)

vania1183Автор темы

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +37/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Huawei E3372h-607 / Iphone 15 Pro
  • Провайдер: Netcity, Lifecell
  • Тариф: ГігаПорт

Якось цю новину минули на форумі. Я так розумію про національний роумінг таки домовились.

Шановні абоненти.

Раді повідомити вам, що з 15.11.2024 року компанія «Інтертелеком» розпочинає обслуговування абонентів мобільного зв’язку за радіотехнологією GSM та повертається на національний рівень надання телекомунікаційних послуг.

Послуги в стандарті CDMA надаватимуться без обмежень до 01.01.2025 року.

Всі абоненти мобільного зв’язку компанії «Інтертелеком» будуть автоматично переведені на нові умови обслуговування зі збереженням існуючих телефонних номерів і особових рахунків, отримуючи послуги в стандарті GSM з використанням широкого спектру обладнання, що підтримує технологію GSM.

Основні переваги:

- Послуги надаватимуться на базі найбільшої мобільної інфраструктури по всій території України без будь яких регіональних обмежень.
- Якість надання послуг голосового зв'язку та швидкість передачі даних істотно підвищиться.
- Стане доступним широкий асортимент сучасних GSM смартфонів та телефонів всіх цінових категорій.
- Не потрібно шукати обладнання з підтримкою стандарту CDMA.
- Покриття будуть забезпечувати понад 50 тисяч базових станцій.
- Умови обслуговування та тарифних планів будуть покращені.

Компанія здійснить заміну SIM-карт для всіх своїх абонентів абсолютно безкоштовно до 01.01.2025 в нижчевказаних торгових точках або здійснивши доставку SIM-карт поштою.

Важливо! Для продовження отримання послуг від «Інтертелеком» з 01.01.2025 року за технологією GSM вам необхідно отримати та активувати SIM-карту у обладнанні що підтримує стандарт GSM.

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1360/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!

Та особо не пропустили. Несколько дней напрямую с сотрудниками ИТ по этому поводу общаюсь. Вчера сим карты приехали, еще пока в работе не проверяли. Если есть какие либо вопросы, в принципе почти во всем разобрался, в чем нет, можно писать, задам вопрос и по мере поступления ответа обязательно отпишусь. :))

vania1183Автор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Писав у підтримку на сайті, ті дуже повільно і не поспішаючи відповідали. Esim вказано на сайті типу має бути, а по факту і близько немає можливості купити. За пів години отримав тільки дві відписки чи діючий клієнт запитали і сказали, що діючим сімки надрукували. Діючі це як я зрозумів Одеса і область.Тобто поки мова лише про збереження абонентів, а вже потім про розширення. Що погано у лайці- відсутність esim. Здається і 3моб таке має.Але інтертелеком, то інша річ і хотів би взяти його. Шкода за ці роки певно і персоналу лишилося на підтримку 1-2 людини судячи зі швидкості. А колись можна було багато розпитати... Не готові вони на жаль!

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

По есим еще пока рановато, но будет. Существующие абоненты не только Одесса, кто SIP использует тоже возможно получить сим карту.

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

На сейчас существует проблема по активации сим карты. Очень долго активируется, а может и вообще не активироваться. Проблему знают, занимаются, как и рядом других небольших. Там есть одна прикольная фишка, но о ней чуть позже, пусть наладят процесс. Буду держать в курсе.

vania1183Автор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Таки хотів взяти есім, тому чекаю. Фізичну сім немає куди поставити на жаль.

vania1183Автор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Все ж вирішив підтримати намагання менеджерів  реінкарнувати Інтертелеком з 3G хоча б... Сімки завезли в магазини Брейн навіть, щоправда з київським міським... Певно міські номери Житомира у Києві O0 Вибору особливо не було - пакет був єдиним на точці.

По факту ще не активував, треба пошукати трубку з фізичною сімкою. Але сам факт і обіцянки 4G до кінця року вражають. Що раніше заважало не знаю навіть. Тим паче десь в мене лежить їх тревел сімка, яка досі працює без поповнень і реєструється також в мережі Київстар.

Є припущення, що багато номерів через цю сіпку зкомпроментовано в плані використання різними сумнівними "звонарями", особливо міські номери.

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Сімки завезли в магазини Брейн навіть, щоправда з київським міським... Певно міські номери Житомира у Києві
Брайна главный офис в Киеве, при заказе стартовых можно выбирать какого города нумерацию дадут, здесь видать не парились и взяли Киев.

vania1183Автор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Сьогодні у фейсбуці отримав відповідь про старт роботи есім. Поки не перевірив. Хотів на реді написати, але мені так і не вдалося там зареєструватись.

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Так а там особо нет что обговаривать. Пока в ручном режиме подключается, да работает. Разово стоимость 150 грн. С переадресациями пока проблематично, очень раком делается, не для простого юзера.

vania1183Автор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн

Шкода, що все через одне місце! Чекаємо тоді хоч якусь стабільну фічу.

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Оффлайн Оффлайн

Оно стабильно работает, как надо. На данный момент неудобство для тех, кому часто надо переключать переадресацию, только в этом.