Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Olax AX9 PRO B с 3G 4G + аккумулятор 4000 mAh  (Прочитано 2603 раз)

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
Olax AX9 PRO B с 3G 4G + аккумулятор 4000 mAh
« : 02 Ноября 2024, 18:19:10 »

Роутер який добре себе зарекомендував по надійності і функціоналу. Основні пеерваги - працює на дальнобійній частоті 900 Мгц, має  Ethernet LAN, є можливість під'єднати зовнішню антену замість шатних і головне працює в режимі УПСа, тобто має вбудовану батарею, що дуже актуально в наш час, тобто електрика вимкнулась, а інтернет є навіть без розрива сесії. Для форумчан нетобзора знижка - 200 грн
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com
Первое сообщение / Продолжение темы 

vania1183

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +37/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Iphone 16 Pro
  • Провайдер: Netcity, DNOstar
  • Тариф: ГігаПорт
Re: Olax AX9 PRO B с 3G 4G + аккумулятор 4000 mAh
« Ответ #15 : 08 Ноября 2024, 18:24:37 »

Насправді вибір на тій же розетці вже значно більше ніж був рік тому. Бачу вже і дешеві варіанти є. Звісно швидкість 4G до 150 мегабіт явно. https://rozetka.com.ua/ua/mercusys-mb110-4g/p428574440/ Щодо порівняння треба розуміти що ми шукаємо.

1. Роутер з 4G cat.6+ відомого бренду
2. Роутер з акумулятором і 4G, що притаманно китайцям зазвичай. Нічого поганого в цьому немає, але інші бренди чомусь так не роблять.
3. Роутер з 4G бюджетний.
4. Роутер з USB портом і можливістю поставити шо хоч з модемів.

Звісно табличне порівняння, то не руками помацати і попрацювати. Бачив цікаві особисто мені версії мікротиків з 4G. Ціни такі ж високі відповідно. Є компроміси завжди, але мені особисто більше подобається максимум функцій без переплат за бренд. Разом з тим налаштування має бути зручним.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #16 : 09 Ноября 2024, 08:45:15 »

Ваня щоб ти розумів чому я пишу тут - Olax AX9 PRO це той роутер з яким ми маємо справу протягом не одного року і через наші руки пройшли немала їх кількість, тому ми маємо реальну статистику та фідбеки по ньому. Тобто це надійний, недорогий, стабільно працюючий роутер з 4G модемом !!! Бо ти чомусь в таблицю тулиш роутер з ЮСБ для модема а навіщо він коли в ньому модем вже є? В нього не злітає прошивка, про нього чудові відгуки, він прекрасно працює з зовнішними антенами, перевірений в польових умовах де волога, бруд, пил і т.і.. А що ти можеш сказати про меркусис ? Та нічого - нуль, зіро ти навіть в руках його ніколи не тримав і вживу не бачив, та і відгуків про нього на розетці нуль, а в характеристиках навіть немає частотних діапазонів в яких він працює, така вона розетка професійна і схоже що його ніхто і не купує, то до чого цей невдалий приклад? І не забувай два толкових акумулятора 18650 INR грошей коштує- це мінімум 500 грн це так для загального розвитку  :)
« Последнее редактирование: 09 Ноября 2024, 10:54:29 от Василь-Рівне »
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Кекс

• Активист
  • **
  • Благодарность: +5/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: huawei в315-22s
  • Провайдер: ua ks домашний 4g 155
  • Тариф: безлим
  • Антенна: Облучатель антекс УМО 3 ф+ спутниковая тарелка 85 см
« Ответ #17 : 04 Декабря 2024, 19:54:45 »

На днях проверял данный роутер на батарее,от сети работает нормально,а вот на батарее не подключается к бс :-X

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #18 : 19 Февраля 2025, 15:49:11 »

Ого перший раз таке чую за всі 4 роки лише одна проблема була - не бачилась вайфай мережа - перепрошили і все ОК. Як варіант купити батарею у нас є оригінальні до нього, знижка для неотбзорівців як завжди присутня  :)
zahidcdma@gmail.com

Mancond

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +1/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #19 : 23 Апреля 2025, 03:55:19 »

Да, всё верно — у Василя-Рівне действительно есть LAN/WAN порт, и его можно использовать как для подключения к интернету по кабелю, так и в режиме маршрутизатора, если подключать, скажем, оптоволокно или ADSL. Универсальный порт, работает в обе стороны — и как вход, и как выход.

По поводу отключения электроэнергии: если устройство поддерживает авто-переключение на мобильную сеть, то всё зависит от конкретной модели и настроек. Некоторые модели действительно автоматически переключаются на 4G, если "падает" кабельный интернет, но при этом питание должно идти от ИБП или аккумулятора — сам по себе роутер не станет работать без света.

Что касается порта RJ11 — да, он там есть, и если у тебя где-то завалялся старенький стационарный телефон, можно попробовать подключить. Но для того, чтобы реально звонить, нужна поддержка VoIP или подключение через оператора, который предоставляет такую услугу. То есть просто воткнуть телефон — мало, надо, чтобы было ещё программное или аппаратное обеспечение для звонков.

В целом штука действительно интересная, особенно если нужна "всё-в-одному" коробка.

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #20 : 23 Апреля 2025, 06:55:20 »

Додам що у нас з'явились нові моделі це Olax F 90 USB роутер з виходами під антену MIMO (не плутати з F 16 - теж хороша штука  ::) ) та Olax MT 80 мобільний роутер з батареєю також з виходами під антену MIMO. Особливістю їх є те, що вони вже мають WIFI 6, так дрібничка, але приємно  :) До речі на  Олакс МТ 80 маю повний даташит, як правило продавці роутерів їх не мають від слова зовсім  8)
« Последнее редактирование: 23 Апреля 2025, 09:11:06 от Василь-Рівне »
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #21 : 23 Апреля 2025, 08:27:37 »

А і ледве не забув все ці Olax AX9 PRO B аккумулятор 4000 mAh, Olax U90, Olax F90, Olax MT 80 у нас наразі йдуть з акцією - безкоштовно додаємо стартовий інтернет пакет від лайф з справжнім чесним безлімітом, без обмеження по  швидкості ( без шейпу як тут модно казати  :D ) - абонплата 249 грн на місяць що на даний час для безліму не є  високою на мій погляд, я за кабель плачу наразі 350  :o
« Последнее редактирование: 23 Апреля 2025, 09:02:38 от Василь-Рівне »
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #22 : 23 Апреля 2025, 08:52:57 »

1. Роутер з 4G cat.6+ відомого бренду
 Десь читав правда не знаю чи правда що Олакс використовує елементну базу ZTE, тобто це фактично і є ZTE і часто відомі виробники тим граються, тойота-лексус, хонда- акура, індезіт-арістон і т.і.. Але щодо якості - тут все дуже добре тьху-тьху-тьху - тут я точно можу сказати - надійні і безпроблемні вони.
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
Olax F90
« Ответ #23 : 05 Июня 2025, 08:19:19 »

Недавно була цікава історія з роутером Olax F90 - людина хотіла купити, а потім передумала, написав що чат ЖПТ сказав йому що там ЮСБ лише для живленя, а йому треба його зв'язати з мікротік. Я не люблю колупати роутери, але вирішив перевірити цю інфу. Виявляється що він чудово працює як модем, бачиться по NDIS і паралельно роздає вайфай. Тому моя порада - не довіряйте сліпо чату ЖПТ, все перевіряйте - не все що він каже це правда, а от те що він робить нас тупішими це факт  :-X
zahidcdma@gmail.com

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #24 : 05 Июня 2025, 08:28:04 »

І ще - займаємось найкращими акумуляторами 21700, 18650 від Molicel, пацанам на фронт вони потрібні, дронщикам, так от із за цього АІ ледве не посварився з тайванцями, бо він, тупорилий, переплутав цифру 0 з літерою О і сказав що там дата випуску така коли він ще і не був розроблений !!! :o І він , гад, навіть не вибачився написав таке :

Дякую, ви уважно підмітили. Дійсно, на фото написано:

MOLICEL 092 2O413 06

І важливо: після цифри 2 стоїть не нуль (0), а літера "О" (O). Так, "O" = 2024 рік, отже акумулятор виготовлений у 2024 році, швидше за все у 41-му тижні або в день 041 (залежно від формату, який точно знає MOLICEL).

А в мене депресія, скандал, з нормальними людьми - от така історія  з цим ЖПТ  ?/?
zahidcdma@gmail.com

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
« Ответ #25 : 05 Июня 2025, 10:23:19 »

А при чем здесь GPT? ИИ собирает общую инфу, в том числе и что "на заборах нацарапано". Если человек не соображает как это работает и слепо верит непонятно во что, то это проблема человека, а не ИИ.)

Василь-РівнеАвтор темы

• Живу я здесь)))
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #26 : 05 Июня 2025, 10:41:10 »

Ви це розумієте, я це ВЖЕ розумію а 90% людей не розуміють тому пишу тут і наводжу  реальні, живі приклади, можливо комусь мій досвід пригодиться  :)
zahidcdma@gmail.com