Інвестиційні очікування кожного, від такого великого проекту, залежить від загальної уяви перспективи продукту та залученості загальної спільноти в сам проект.
А ви українську знаєте добре?
Судячи з усього, краще за вас. Бо, якщо "Інвестиційні очікування", то "залежАть", а не "залежить".
Але ж всеодно дякую за переклад. Сподіваюсь, Вам спобдобалося. Мені ж сподобалося, що Ви готові на що завгодно, аби хтось клікнув на лінк та зареєструвався. Це - показово.
Як бачимо тут йдеться не про капіталообертання, а низка продуктів яка по собі має цінність і саме про представлені інструменти йдеться у вебінарі, а ці інструменти на користь малого й середнього бізнесу тобто кожен з вас в міру усвідомлення тобто уяви... зможе їх застосувати.
Вибачте, цього бреду я не зміг зрозуміти. Ані як підприємець, ані як людина, розуміюча українську. Можна особисте питання, скільки Вам років?
Як підприємець ви маєте знати, що таке "Акція" чи "Дивіденди"
О це - справді моє

Повірте, я знаю набагато більше, ніж Ви, намагаючись розтлумачити мені ці поняття

Наприклад, що таке шорт, білий слон, керби, вош та паркінг наприклад.
Саме тому, як нормальна людина, я ніколи не витрачатиме часу на перегляд чергової чепухи. Час - дорожчий за гроші. Коли Ви це зрозумієте, Вам буде соромно за цей пост.