упую бухту 100м і віддаю людям по собівартості (по метрах) - вигоди мені ніякої
Точно не знаю, але міркую, що ansilent інсталятор (установщік по народному) і заробляє на інсталяціях, тому йому по барабану вийде з ладу обладнання у споживча чи ні. Його завдання - встановити, показати людям чи все гарно працює, взяти своїх 1000-1500 грн і поїхати задоволеним додому. Все нібито і логічно, тим більше можна напрацьовувати собі авторитет - кивати на дурня Колю, який поставив кабель RG-58 і казати - бачите, дурень Коля поставив дорогий і поганий кабель, бо в його збірці цей модем дає 22 Мбіти, а в моїй аж 26 ! Результат так як би мовити на фейсі! І нічого страшного, що передавач модему працює з перевантаженням, що немає блискавкозахисту, заземлення і т.і.. Бо коли, не дай Боже, обладнання виходить з ладу, то хто всрався - невістка, тобто постачальник "галімава" роутера - модема, бо ansilent - авторитет, показав як все класно працює зліплене ним. Все логічно, але - дзвонять і пишуть з матюками мені - роутер "накрився" - перше моє питання, який кабель використовували - 100% відповідей ну такий хороший, грубий від "тілівізора". Все, про заземлення, блискавкозахист від таких горе-інсталяторів я вже навіть і не питаю. Є досвід, є немала кількість роздрібних продаж, є статистика. З телекабелем обладнання виходить з ладу, з RG-58 - ні. Містика, напевне і в компанії хуавей іженери-електронікі ідіоти, їм би у наших "установщіків" теорії та практиці повчитись, а то таку вже дурню тим людям з кабелями рекомендують, напевене просто хочуть нажитися на бідних українцях і впарити дорогущий "якийсь такий худий, танюсєнькій і точна кєтайській, зуб даю" і аж на 0,07$ дорожчий кабель від "харошого товстага савєтскага тілєкабіля капіталісти праклятиє"