Прилюбопитна історія через яку магазин був готовий до повернення модему на перевірку чи обмін: перший день модем сам по собі відлетів від порту... ну я подумав він перележав гарантії зберігання і може окис слоту або не пропаяний слот до того ж розєм у нього мягкий і може адаптований на ноутбук, що буде постійно прочищатись при підключені а стаціонарному я його не виймаю і проблема окису. Був випадок як він відлетів у момент збою Інтернету і прямо при трафіку. Магазин повідомив, що тенденція є під Київстар а на Лайфі не помічали тому хотіли взяти на перевірку. Однак глюки зникли. Можливі причини: 1) Виявив проблему у блоці живлення ПК, займався цим і вдається стабілізувати ситуацію та провів профілактики у системнику. Може перепади сигналу від яких модем змінює нагрівання а значить і струм споживання при неполадках у БЖ системника, і давало такий збій. 2) Вибивання Інтернету як варіант на думку Лайфу це різкі скачки падіння сигналу, такі скачки я справді помічаю не часто... тому раптові збої Інтернету бували і у Пантех 190 і у поточному модему, антена на 800 мГц як шуми так і сигнал не найкраще. Зробивши антену Харченка 2045 мГц думаю сигналу прибуло в запас десь на 10 дбм. чи більше, отже скачки не за шкалюють до критичного. Наразі модем не випадає з порту і нема збоїв Інтернету.