Ну треба ж проблема на форумі, цей ZTE MF669 миттєво згадується на двох сторінках, і все
Між тим так розумію він підтримує всі актуальні стандарти в Україні 3G та дві частоти 900 мГц(перспективна на майбутнє для селищ) і ефективна частота для міст України 2100 мГц. Купував як обовзякова підтримка зовнішньої антени та повна сумісність Лайфеселл.
Recommended system configuration;
Operating System Windows XP / Vista / WIN 7
CPU 500MHz Pentium or above
Hard Disk 20G or above
RAM 128M or above
The performance of the MODEM device may be influenced if your laptop configuration is under this recommendation.
Скажу, що дальнобійність у нього дещо завищена але й вимоги до сигналу та якісної антени теж.
Отже швидкість пропорційна сигналу, при 60% або середнє 77 дбм, маємо 17 мб.с. на вихід середнє 5 мб.с. і йде на спад, при спаданні сигналу.
Особливо порадувало, що сторонні додатки від Лінукса краще сумісні(підтримує СМС будь якою мовою).
Засмутило, що на Віндовс 7, його ж менеджер, щось не приходить СМС.
Засмутило, що і особливо на Віндовс 7, у мене проблеми з продуктивністю, на ЦП лупить 100% при потоковому відео 1080р але легко якщо потокове відео з плеєра, не можу цього пояснити
Графіка тут не причому, дискретна відеокарта без проблем вела 1080р на Пантех 190 при 6 мб.с.
ZTE MF669 дещо підвантажує і БЖ системника ПК
Модем більш оптимізований для ноутбуків, аби не кидати в порту, коли вимикаємо ноут. Тому на ПК є проблеми з вмиканням і перезавантажуванні коли модем не витягнути, думаю причина глюків через затримки модему(довго вмикається) збої не постійні але доводиться і на ресет, бо БІОС зависає.
Поки обдумую проблему продуктивності при потоку 1080р, і чому менеджер не отримує СМС