Мне тоже жалоб не поступало, может действительно конфликт из-за нескольких услуг включенных одновременно 
Так в мене до 10-го квітня також все було гуд, але 10-го при 600 мб на пакетного трафіка, чомусь почало знімати гроші і добавляти мегабайти. А в суботу, я використав спецально пакетний трафік система нараховує 100 мб, я використовую 4, він добавляє ще 100, потім я використав 50, а воно ще добавляє 100. Так я й повідключав все, поки ще гроші на рахунку є, а то напевне поки би не появився 0 то не зупинилося би.
І ці всі послуги в мене вже так влючені відколи появились, я ще платив за підключення першої 15грн, напене років зо три тому. і завжди було все добре. І саме цікаво, що поки був пакетний трафік, і в чаті і на *750, обіцяли, що передадуть в техвідділ на вияснення, а в суботу ( коли почало знімати послугу на послугу) сказали, що да проблема є і треба звернутись в робочі дні з 9ти до 19-ти. А сьогодні сказали що від мене ніяких заявок не поступало, що технічний центр," а саме відділ біллінгу"( я цитую слова оператора Анастасії) перевірив, і в мене все нормально і , при тому, що мені нарахувало 300мб і я після відключення послуги ще три дні використовував 600 мб пакетних,- ніяк не пояснили, вже не говорячи, по нарахування в суботу послуги на послугу. Короче з того всього я зрозумів, що я повний ідіот, і що в мене пакетний трафік з 10-го на 12 кудись пропав( і поки я не повідключав послуги не появлявся), мені три рази ( у мне відразу було в АССА 600 мб до 30 квітня і додаткових 200 з лишнім до кінця дня, шкода, що скріншот не зробив) нарахували Мб, а потім цих 600 Мб знову зявились, і аналогічно з тими попідкключались в суботу. Мало того що інтернет ніякий, якого мені 2500, як правило з головою вистачає на чати і месенджери, бо більше ні на що він не годиться так тут ще й на рівному місті розводять як пацана.