Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Как настроить модем на один конкретный канал?  (Прочитано 49873 раз)

Nik_inter

• Гость

Вам потрібно перепрошити модем.
PRL файл залиєте повторно

Сам прошивать не буду я в этом мало разбираюсь, боюсь вообще запороть модем, свяжусь с диллером, самое главное что я выяснил причину сбоев.
Спасибо всем за помощь!

olegsky

• Гость

Кстати, а что за версия 31017? Она новее 8884?

В принципі ролі не відіграя. Але взагалі
Це моя Авторська Версія  :)

Nik_inter

• Гость

Кстати, а что за версия 31017? Она новее 8884?

В принципі ролі не відіграя. Але взагалі
Це моя Авторська Версія  :)

Сделай пожалуйста PRL файл под 242 канал.

olegsky

• Гость

Інтертелеком
« Последнее редактирование: 18 Мая 2011, 10:32:56 от Швед »

Nik_inter

• Гость

Інтертелеком

Спсибо огромное!!!

olegsky

• Гость

Завжди будь-ласка  :)

aakotel

• Гость

Пробував присадити свій U720 на один канал (116) .Не тримає. День працював на 116,на другий день на 75.Таке враження, що модему все рівно який канал там прошитий.

vbely

• Гость

Пробував присадити свій U720 на один канал (116) .Не тримає. День працював на 116,на другий день на 75.Таке враження, що модему все рівно який канал там прошитий.
Совершенно верно)
Нельзя заставить модем работать на определенном канале.

dimilian

• Гость

Что ж, вероятно, прав оказался Вадим Белый и в давнем споре http://netobzor.org/forum/index.php?topic=1508.0 можно ставить жирную точку  ((3g))

kmm

• Гость

Я проглянув весь форум  і виявив, що на всіх скріншотах Аксестеля в полях Primary Ch A, Primary Ch B, Secondary Ch A,  Secondary Ch B прописані різні номери каналів, а в моєму модемі повторюються (див. скріншот нижче). Модем працює нормально, але виникла така думка: а якщо прописати в усіх 4-х полях один і той же канал, може модем на ньому зафіксується? Ніхто не пробував?

vbely

• Гость

kmm Повторюсь!!! НЕЛЬЗЯ ЗАСТАВИТЬ МОДЕМ РАБОТАТЬ НА ОПРЕДЕЛЕННОМ КАНАЛЕ!

kmm

• Гость

Вадим Белый так, я все читав і поважаю Вашу думку, просто подумав, що в цих полях прописується щось подібне до пріоритету чи діапазону, а отже можна жорстко прописати канал. Але бачу Вашу категоричність, значить маєте відповідний досвід!
Вибачте, що дістаю, але якщо можете, поясніть призначення цих полів. Вони якось прив`язані до розташування абонента відносно БС?
Чомусь же вони різні в усіх! А в мене взагалі круто: всі канали з 222 по 777 - бери і радій!
Дякую.

dimilian

• Гость

kmm, это не те каналы  :P
Увы, что это за параметр (Primary Ch A, Primary Ch B, Secondary Ch A,  Secondary Ch B) - ответа не нашел. Однако тот факт, что модем иногда работает на 75 канале, который явно находится вне диапазона 222-777, позволяет утверждать, что подобным образом поставленная вами задача не решается.

kmm

• Гость

dimilian точно, факт! Тепер і я згадав, що проскакував і 75 канал і 116 -  і моя логіка не спрацьовує, на жаль...
А я вже було подумав, щось нащупав...
Мабуть сам стандарт СДМА продуманий так, щоб користувач не міг керувати своїми потоками трафіка, а от кожна БС кроїла той траф
за своїми правилами. Ну я ще розумів би такий підхід, якби БС вміли рівномірно розподіляти абонентів між собою, але схоже, що це зовсім не так -
одна завантажена, інша гуляє, і тут вже як кому пощастить.
А мені здається, що якби кожен абонент мав засоби для оцінки завантаження каналів, то вибирав би найкращий і в результаті всі мали б щось середнє.
Але то вже високі матерії, а ми маємо те що маємо...
Дякую за відгуки!

dimilian

• Гость

Зря вы так! Думаю, алгоритмы работы БС создавали не глупые люди и станция замечательно может "разрулить" всех подключенных абонентов, НО разве при создании можно было предположить, что основная нагрузка будет создаваться торрент-клиентами? Вот поэтому мы и имеем, что имеем.