Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Якщо модем зіскакує на HSPA?  (Прочитано 1726 раз)

uspih

• Гость
Якщо модем зіскакує на HSPA?
« : 02 Сентября 2017, 19:18:10 »

Привіт!

1 Вересня у мене офіційно покриття 3 Дж+ від Лайфеселл, і питання стало конкретніше: коли модем не вийшов в Інтернет то режим світиться ЮМТС, зєднуюсь то спочатку показує HSDPA і скоро HSPA(це робоча позиція) інколи блимає ЮМТС і повертається до HSPA

Це коректно?

Модем Pantech umw 190 wz

З покриттям я не бачу особливої різниці бо раніше без антени СДМА в універсальному гнізді, 3 Дж Лайфу не проходив, а як покриття стало 100% то сигнал все одно з антеною від 80-87 дбм, не думаю, що без антени буде краще а то й гірше.

Провайдер натякає, що це може глючити модель модему, хоча при HSPA  швидкість шкалить 6.8 Мб.с.

То чому модем не висвічує ЮМТС?

uspih

• Гость
Re: Якщо модем зіскакує на HSPA?
« Ответ #1 : 02 Сентября 2017, 22:11:55 »

Думаю оператора Ірина, на Лайфі визнати переможцем.

Очевидно модем має занижчену ціну на цьому місці, для компенсації є антене гніздо при чому універсальне і воно ефективне для Піпла стоїть антена СДМА чудово злагоджує в режимі ДЖСМ і давайте її зараз витягнемо: бац сигнал ЮМТС падає з 4 поділки на 1. Переміщаю на довжину юсб кабелю і є одне місце де сигнал скаче від 1 до 4 поділки при цьому режими блимають туди сюди.

На стінці модему є напис про 3Дж СДМА очевидно це єдиний режим де модем гарантує якісну роботу, тобто по собі це модем СДМА а все інше гаджет...

До речі без антени 2 Дж дає 4 поділки, а 3 Дж  1 поділки.

Модему треба відповідна режимам антена, ну якщо оператор не обманює про покриття 100% за картою, а як бачимо наполягає переставити сімку в інший пристрій для звірки.

uspih

• Гость
« Ответ #2 : 03 Сентября 2017, 00:27:40 »

А на Лінуксі якщо Інтернет не активний(трафік) то показує ДЖСМ, а як починається потік то показує ЮМТС, потік зупиняється і знову ДЖСМ.  Враження наче між Лайфом і модемом на Віндовс є якесь непорозуміння.

uspih

• Гость
« Ответ #3 : 03 Сентября 2017, 01:35:22 »

Повернув назад менеджер у складі модема бо у нього сумісність з сімкою і в меню пошуку є Україна, а я ставив нову версію.  На проблему не вирішилось.

uspih

• Гость
« Ответ #4 : 03 Сентября 2017, 02:14:43 »

Згідно цього, модем коректно показує стандарт http://netobzor.org/forum/index.php?topic=1392.msg5322#msg5322

uspih

• Гость
« Ответ #5 : 03 Сентября 2017, 02:31:07 »

Ну ось, інший оператор підтвердив інформацію за посиланням, що менеджер так і повинен показувати, цитую: Так, оскільки використовується 3 канальна передача даних. ::)

Може очіпятка по моєму двоканальна :D