Нетобзор - форум про интернет

Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Расширенный поиск  

Автор Тема: Netgear 791L  (Прочитано 72296 раз)

Engineer_LTEАвтор темы

• Ремонт/Продажа LTE модемов и роутеров
  • Постоялец
  • Благодарность: +128/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Inseego M3000
  • Программный ремонт роутеров
Netgear 791L
« : 27 Апреля 2017, 16:03:15 »

Технические характеристики Sierra Netgear AC791L

Сети и частоты:
2G сети GSM/EDGE
3G сети UMTS/HSPA частоты: 850/900/1800/1900/2100 МГц
3G сети CDMA EV-DO Rev A/B частоты 800/1900 МГц
4G сети LTE, частоты: B13 700 МГц, B4 1700 МГц.
Скорость соединения: до 14.7 Мбит/сек
Тип: беспроводные
Дисплей: TFT 1.77 дюйма
Wi-Fi: IEEE 802.11ac/b/g/n двухдиапазонный (2.4 ГГц / 5 ГГц)
Безопасность: WPA2 Personal AES/WPA/WPA2
Количество одновременных подключений: до 15
Разъем под внешнюю антенну: есть
Аккумулятор: 4340 мАч
Power Bank: есть
« Последнее редактирование: 27 Апреля 2017, 16:18:35 от Engineer CDMA&GSM »
Программный ремонт, оптовая и розничная торговля роутерами LTE/5G
telegram/viber 0999490908
https://t.me/Artem_GSM
Первое сообщение / Продолжение темы 

Василь-Рівне

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +322/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: 25-ь різних моделей
  • Провайдер: інфоком,укртелеком,інтертелеком
  • Тариф: безліміт
Re: Netgear 791L
« Ответ #105 : 04 Июня 2019, 20:44:11 »

Дык, и я о том же. зачем эти у.е. приплетать, предложения карты в личку. Вопрос как по мне предельно понятен, "сама можливість технічного рішення"

Тобто написав, розжував, а замість подяки: ти чьо тут чувак напльол?  :o Ок, мовчу, фантазуйте тут одне з одним про технічні можливості  :-\
Гуртова та роздрібна торгівля CDMA обладнанням.(модеми,роутери,антени,адаптери,кабель і т.д.)
zahidcdma@gmail.com

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
« Ответ #106 : 04 Июня 2019, 20:47:31 »

И да, раз изменил Ykov свое сообщение, то есть поправка. knedlyk очень хорошо знает, про что я говорю, только шлангом прикидываться пытается, чему свидетельство есть указание на админство. Засрано несколько тем, хотя получил ответ еще до размещения своего вопроса на форуме здесь, но не дошло, поэтому были иные действия. Кулисы, занавес, поклон.

Ykov

• Постоялец
  • Благодарность: +47/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: haier, huawei 397
  • Провайдер: Inter
  • Антенна: была когда-то
« Ответ #107 : 04 Июня 2019, 20:53:13 »

Василий, если бы я задал вопрос, возможно ли технически что-то там сделать с модемом-роутером то-то, то-то. А мне в от ответ с подвыкрутоном 40000 т. карту давать? я бы как минимум удивился.
Виталий, сообщение не изменял а добавлял.

knedlyk

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +3/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #108 : 04 Июня 2019, 20:58:46 »

И да, раз изменил Ykov свое сообщение, то есть поправка. knedlyk очень хорошо знает, про что я говорю, только шлангом прикидываться пытается, чему свидетельство есть указание на админство. Засрано несколько тем, хотя получил ответ еще до размещения своего вопроса на форуме здесь, но не дошло, поэтому были иные действия. Кулисы, занавес, поклон.

Ви кажете неправду. Шлангами прикидатися тут дехто навчився. Від самого початку, що на реді, що тут я чув лише про гроші. Це називається ком'юніті та взаємопідтримка...

Vitalik

• metra.net.ua
  • Администрация
  • *
  • Благодарность: +1362/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Модный
  • Провайдер: Интертелеком, Lifecell
  • Тариф: Специально обученый)
  • Антенна: В порядке
  • Мобильный интернет - это просто!
« Ответ #109 : 04 Июня 2019, 21:18:49 »

knedlyk, а не прилетало ли в голову, что это стоит денег? Вообще? И тебе озвучена цена работы программиста, без зазора. Прикинь, как "шлангом" то...))

knedlyk

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #110 : 04 Июня 2019, 22:41:03 »

knedlyk, а не прилетало ли в голову, что это стоит денег? Вообще? И тебе озвучена цена работы программиста, без зазора. Прикинь, как "шлангом" то...))
Скрытый текст
Розкажу історію.
На початку нульових після вишу я працював в одній донецькій організації менеджером й за сумісництвом сисадміном, завідував парком техніки. У організації був хороший спонсор і техніка була рідкісною й коштовною. Незважаючи, що офіс був у колишньому НДІ, все одно перебої з електрикою були суцільним кошмаром. Ось і в одного американського роутера здох імпульсник. Ну й ладно. Знайшли заміну, світч таке. Але якось треба було прокинути мережу до сусідньої кімнати й той роутер був дуже би в потребі, але адаптер підібрати було нереально через чудернацьку комбінацію вольтажу/амперажу.

В мого покійного вуйка, холодильних справ майстра (Царство йому небесне), було тьмуща знайомих, які добре шарили у всіх можливих електро-роторно-радіотехнічних справах й заробляли собі продажом різного непотребу на Маяку (тамтешній р/ринок). Гаразд, прийшов до того вуйка з імпульсником (розміром з 2 цигаркові коробки) й кажу, що ото лихо, треба допомога. - Гаразд, "за Грушевського" зробимо й більше ніяких питань. Подумав, що більш ніде не знайду щастя, домовився, що через тиждень заберу Блок Живлення.

Вибив у касі організації фіолетову купюру. Приходжу забирати. Ладно, шок від форм-фактору в стилі коробка від паяльної станції 50-х, на якій гордо красувався на суперклеї шильдик від імпульсника, а збоку стирчав дріт від того ж імпульсника, пройшов. Думаю, нічо, головне, щоб працював. Дядько той радісно сказав, що все буде окей, взяв купюру й щиро по-експертному посміхнувся. Я вже тоді щось подумав собі, але відігнав думку.

Що б ви думали, ця зараза гудить, гріється, але роутер ніх*ра не хоче працювати. Я у відчаї приєднав його через UPS й о чудо запрацював, але коли UPS не живиться від розетки.

PS Врешті я протягнув дроти з мережею до тої кімнати, але ресурсів було страшенно шкода, а тих радіомайстрів на ринку я обходив третьою дорогою. То була наука для мене, яку я засвоїв собі надовго.
[свернуть]

Mr.Alex

• WhatsApp: 066-2552121
  • Модератор форума
  • *
  • Благодарность: +1457/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: вже немає
  • Провайдер: сусіди
  • Тариф: краду в них
  • Антенна: через WiFi
  • Раздаю БАНаны, налетай! Ночной и злой модератор.
« Ответ #111 : 04 Июня 2019, 22:46:15 »

тих радіомайстрів на ринку я обходив третьою дорогою. То була наука для мене, яку я засвоїв собі надовго.
Треба було у Харків звертатись. :))

knedlyk

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #112 : 04 Июня 2019, 22:50:24 »

тих радіомайстрів на ринку я обходив третьою дорогою. То була наука для мене, яку я засвоїв собі надовго.
Треба було у Харків звертатись. :))

Я нубом був тоді, але то був справді диковинний взірець імпульсника: ампераж дуже великий був як на ті часи (щось 2А+).
Я тоді якраз пізнавав "нікси" через форуми :)))

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #113 : 04 Июня 2019, 23:40:49 »

Оффтопик:
Я нубом був тоді, але то був справді диковинний взірець імпульсника: ампераж дуже великий був як на ті часи (щось 2А+).
Я тоді якраз пізнавав "нікси" через форуми )
Розповім свою "історію". :D
history
Це було десь приблизно наприкінці 90-х. Інтернет - недосяжний, а "форуми" - це фідонет з діалап модемами хіба що. Мій третій комп - 486 (до цього були 286 та 386) та він95 із чорно-білим свга монітором самсунг з градаціями сірого (всеодно "круть", бо кольорові свга монітори тоді коштували шалених грошей). Так от, живлення було "своєрідне" - трансформатор із входом АС120V, та з виходом AC24V 2.45A начебто. Як напевне вже здогадались - монітор "упхнули" у 220В і транс згорів. Почали "колхозити", бо "рідний" транс з "завареним" залізом, пролакований, та у екрані - не "перемотаєш". Що тільки не намагались "втулити" та "заекранувати" - на зображення все одно "пролазило" ЕМП від транса у вигляді "дрижання". Купити якісний ІБЖ тоді було нереально (це зараз у Китаї можна купити за 5 баксів - відро з ібж, де відро коштує дорожче, ніж сами ібж у цьому відрі.. :D жартую), а те що пропонувалося - більш скидалось на якийсь "мотлох" з "невизначенними" розмірами, який всередину монітора - не "запхнеш". А використовувати зовнішній БЖ - ой як не хотілося.. Знайомий запропонував самостійно зробити якісний ібж малих розмірів - з пачку цигарок, але це буде дорого і треба буде почекати, бо комплектуючі для ібж потрібно буде купити аж у сіменса з Німеччини (для мене це було шоком). Але подумав, що за 25 доларів - ібж, та 35 доларів - монітор = 60 доларів загалом, то "смішні" гроші на той час. І погодився. Поки йшли замовлені комплектуючі, знайомий самостіно виготовив плату, та "нашпигував" її різним "дріб"язком". Як тільки отримали "недостаюче", запаяли і.. Все одразу "пішло" та запрацювало, нічого налагоджувати не треба було. І що саме мене вразило - це майже "холодний" радіатор в ібж, ледве-ледве теплий після години роботи. Отакі "діла" були у той час. :))
[свернуть]

knedlyk

• Новичок
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #114 : 04 Июня 2019, 23:46:55 »

Оффтопик:
Я тоді якраз пізнавав "нікси" через форуми )
Розповім свою "історію". :D
history
Це було десь приблизно наприкінці 90-х. Інтернет - недосяжний, а "форуми" - це фідонет з діалап модемами хіба що. Мій третій комп - 486 (до цього були 286 та 386) та він95 із чорно-білим свга монітором самсунг з градаціями сірого (всеодно "круть", бо кольорові свга монітори тоді коштували шалених грошей). Так от, живлення було "своєрідне" - трансформатор із входом АС120V, та з виходом AC24V 2.45A начебто. Як напевне вже здогадались - монітор "упхнули" у 220В і транс згорів. Почали "колхозити", бо "рідний" транс з "завареним" залізом, пролакований, та у екрані - не "перемотаєш". Що тільки не намагались "втулити" та "заекранувати" - на зображення все одно "пролазило" ЕМП від транса у вигляді "дрижання". Купити якісний ІБЖ тоді було нереально (це зараз у Китаї можна купити за 5 баксів - відро з ібж, де відро коштує дорожче, ніж сами ібж у цьому відрі.. :D жартую), а те що пропонувалося - більш скидалось на якийсь "мотлох" з "невизначенними" розмірами, який всередину монітора - не "запхнеш". А використовувати зовнішній БЖ - ой як не хотілося.. Знайомий запропонував самостійно зробити якісний ібж малих розмірів - з пачку цигарок, але це буде дорого і треба буде почекати, бо комплектуючі для ібж потрібно буде купити аж у сіменса з Німеччини (для мене це було шоком). Але подумав, що за 25 доларів - ібж, та 35 доларів - монітор = 60 доларів загалом, то "смішні" гроші на той час. І погодився. Поки йшли замовлені комплектуючі, знайомий самостіно виготовив плату, та "нашпигував" її різним "дріб"язком". Як тільки отримали "недостаюче", запаяли і.. Все одразу "пішло" та запрацювало, нічого налагоджувати не треба було. І що саме мене вразило - це майже "холодний" радіатор в ібж, ледве-ледве теплий після години роботи. Отакі "діла" були у той час. :))
[свернуть]

І чому ж ми не перетнулися у мої рідкі поїздки до Харкова. Свою фідоху я досі пам’ятаю 2:465/92.xx. на оригінальному USR.
Але починав з EGA, 8086 :)
Спасибі, понастольгував  pl

Mr.Alex

• Модератор форума
  • *
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #115 : 05 Июня 2019, 00:41:53 »

Оффтопик:
І чому ж ми не перетнулися у мої рідкі поїздки до Харкова. Свою фідоху я досі пам’ятаю 2:465/92.xx. на оригінальному USR.
Хтозна чого... Може не "перетинались" з якихось інших причин... Свою фідоху теж пам"ятаю - 2:461/60 :D
http://lurkmore.to/%D0%A5%D0%B0%D1%80%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5_FIDO#.D0.98.D0.B7.D0.B2.D0.B5.D1.81.D1.82.D0.BD.D1.8B.D0.B5_.D1.84.D0.B8.D0.B3.D1.83.D1.80.D1.8B
Але починав з EGA, 8086
Спасибі, понастольгував 
Скрытый текст
Та мені взагалі пропонували синклер/спектрум придбати, але... Щось мене "зупинило", щось підказувало, що це - "не моє"... У січні 95-го мені запропонували придбати ібм 286дх, 20мГц, 1мб ОЗП, 40мб хдд, 64кб відео, а ще "геркулеса" з АТ-клавіатурою на "додаток". Як не робочий, за 100уо. Ризикнув і купив. Зараз будете сміятись: у клавіатуру - кіт насцяв. ;) Це вже вдома "унюхав", а забирав це "добро" з типографіі, де воняло фарбою значно сильніше, ніж котячі сцяки. Системник був справжній оригінальний ІБМ 286 і чомусь не "стартував" з неробочою, або відсутньою клавіатурою. Чому так - не знаю. Клавіатуру вдома розібрав, помив від котячих сцяків, висушив, зібрав - ура, все працює! Прошивка відеокарти - вже не пам"ятаю, на скільки УФ ПЗП була - чи то 2716, чи то 2732, а може й 27128.. Але діло не у цьому. Там "половина" була порожня, а половину займали дані шрифтів латиною. "Загнав" у другу половину 866 вроді + "перемикач" розкладки і це тоді було "круто", бо не потрібно нічого до ОЗП додатково завантажувати, а там - 1мбайт усього. Вибач, якщо засмутив згадками з минулого на кшалт DOS 6.22 або чимось іншим. :))
[свернуть]

codemaster

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +1/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #116 : 01 Июля 2019, 19:23:54 »

подскажите пожалуйста как перепрошить этот модем правильно? мне нужно либо метод перепрошивки либо как увидеть устройство по ADB, знает кто нибудь?

Engineer_LTEАвтор темы

• Ремонт/Продажа LTE модемов и роутеров
  • Постоялец
  • Благодарность: +128/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: Inseego M3000
  • Программный ремонт роутеров
« Ответ #117 : 01 Июля 2019, 19:33:58 »

подскажите пожалуйста как перепрошить этот модем правильно? мне нужно либо метод перепрошивки либо как увидеть устройство по ADB, знает кто нибудь?
adb просто не открыть на нем, нужен специальный калькулятор с новым алго для них, и только по ряду ат команд и вводу рассчитанного кода можно будет открыть на нем adb.
Программный ремонт, оптовая и розничная торговля роутерами LTE/5G
telegram/viber 0999490908
https://t.me/Artem_GSM

codemaster

• Новичок
  • *
  • Благодарность: +1/-0
  • Оффлайн Оффлайн
« Ответ #118 : 02 Июля 2019, 16:15:17 »

можно будет открыть на нем adb
понятно, жаль. Я приобрёл такой модем и хотел покопаться в прошивке чтобы её модифицировать и не надо было для интертелекома ставить заглушку Веризон. И попутно ещё задам вопрос. У меня был ЮСБ-модем, подключение к Интеру было создано в Виндовс, логин (мой номер Интера) и пароль, сейчас попытался запрограммировать свой АС791 и не получается, неужели пароль который был в подключении Виндовс это не тот пароль который нужно прошить в модем ?

sand_rey

• Живу я здесь)))
  • Благодарность: +165/-0
  • Оффлайн Оффлайн
  • Модем: MiFi8000
  • Провайдер: lifecell
  • Тариф: Гаджет роутер
  • Антенна: Antex ZETA-F mimo
« Ответ #119 : 08 Июля 2019, 15:15:39 »

Чтоб ткрыть адб и телнет можно флешануть сгенерированный нв и потом передернуть акб и юсб. Это не сложно будет с твоей стороны просто запустить батник. Не помню на всех ли версиях прошивки работает, но на старой 02.08.29.00_00 работает
OpenEmbedded Linux mdm9635

msm 20150808 mdm9635

/ # uname -a
Linux mdm9635 3.10.0+ #1 PREEMPT Sat Aug 8 08:42:15 PDT 2015 armv7l GNU/Linux
upd
на прошивках 02.08.59.00 и 02.08.61.00 адб включился
« Последнее редактирование: 08 Июля 2019, 19:30:18 от sand_rey »